עבור לתוכן

לעבור טסט עם גולד לייבל

Featured Replies

פורסם

אני לא מחדש לכם כלום כי התכשיר הזה כבר קיים המון שנים והעברתי איתו טסטים בהצלחה לעגלות

למי שלא יודע זהו תכשיר שמיועד לעזור לעבור בהצלחה את מבחן הרישוי השנתי שבו הבוחן מחבר מכשיר מדידה לאגזוז.

הפעם יש לי רכב יחסית חדש. שנה שעברה העברתי לו טסט ראשון (בן שנתיים) ועכשיו העברתי טסט נוסף כשהוא בן שלוש.

זה רכב שלא מזהם ועובר טסט בלי בעיה ובלי הכנה אבל לפני שבועיים הייתי בחצי חינם וראיתי את התכשיר הזה

ואמרתי בוא ונראה מה הוא עושה לרכב חדש שבכלל לא צריך אותו. היה לי חצי טנק דלק ושמתי, ואחר כך מלאתי חדש וניגשתי לטסט.

אחרי הטסט שכמובן עבר בהצלחה לקחתי את התוצאות והשוואתי לשנה שעברה.

מה לומר לכם, ממש מדהים, אם במבחן הקודם התוצאות היו בשליש הראשון של הסקאלה, היום התוצאות ממש נשקו למינימום

0.01 אחוז מעל המינימום, שזה לדעתי הוכחה די טובה ליעילות התכשיר וגם יש לי תחושה שצריכת הדלק ירדה ולא במעט.

פורסם
913.gif
פורסם
  • מחבר

ידעתי שזה מעביר טסטים אבל עניין אותי לדעת אם ישפיע על רכב חדש

בנוסף יש את עניין החיסכון בדלק..השאלה אם ישאר.

פורסם

אין לי ממש שמץ איך התוסף הזה עובד, אבל יש משהוא שלא נראה לי טוב ברמה האינטואיטיבית :

נניח שהמנוע עובד, ללא תוספים, הוא מייצר X חומרים מזהמים מכל יח' דלק שהוא שורף

חלק קטן מאוד מהם שוקע במערכות הרכב. כלומר אחרי שריפת כמות דלק גדולה (עשרות מיכלים, מאות ק"מ), יש כמות "קבועה" ששקעה במערכת, אבל בכל מצב מיידי ניתן לאמר בקירוב מצויין ש X חומרים מזהמים נוצרים, ואותה כמות בדיוק X חומרים מזהמים נפלטים מיידית החוצה

1. אם התוסף מנקה את המערכת מהחומרים המזהמים ששקעו בה : אז זמן קצר לאחר הוספת התוסף, הרכב יזהם יותר (כי הוא מוציא את ה X הקבוע + מעיף את מה שכבר היה במערכת), ובהמשך פליטת הזיהום חוזרת לרמה X שהיתה. המסקנה המתבקשת היא, שלא זה מה שהתוסף עושה

2. אם התוסף מביא לכך שיותר חומרים ישקעו במערכת : אז זמן קצר לאחר הוספת התוסף, הרכב יזהם פחות (כי חלק מ X שנוצר שוקע ברכב ולא יוצא החוצה). כן, ניתן להספיק להעביר טסט באותו רגע, ובהמשך פליטת הזיהום חוזרת לרמה X שהיתה. אבל אם זה המצב, זה לא מזיק לרכב ברמות ? במיוחד ברכבים מודרניים, אם ממירים קטליטיים מתקדמים, חיישנים מתקדמים וכו' שיקבלו מנת נזק מכל שימוש בתוסף ?

פורסם
  • מחבר

הוראות השימוש הם שים מיכל על חצי טנק דלק וסע 200 ק"מ

לאחר מכן מלא מיכל חדש וסע לטסט. זה גם מה שעשיתי.

עד כמה שהבנתי מהפירסומים הרעיון הוא כזה.

בפעולה שגרתית של המנוע נוצר פיח והפיח הזה מונע שריפה יעילה של התערובת וכתוצאה מכך נוצר הזיהום בבדיקת הגאזים

התכשיר מסיר את הפיח ואז השריפה יעילה יותר והזיהום פוחת.

יתכן שהפיח נשטף לשמן ולא נשרף, לכן הוא לא משפיע על הבדיקה.

זו גם הסיבה שהרכב חסכוני יותר מאחר והשריפה של התערובת יעילה יותר.

פורסם

אם זאת היתה באמת בעיה, ותוסף כזה היה באמת (בצורה אמינה לאורך זמן) פותר אותה, לא נראה לך שהיו מוסיפים ואטאבר מה שיש בתוסף הזה כל הזמן כחלק מהתדלוק ולא רק לפני הטסט ?

פורסם
  • מחבר

רכבים חדשים יחסית עוברים טסט בלי בעיה

הבעיה רק של הענתיקות לכן אתה משתמש בו רק אם אתה נואש

התכשיר הזה לא מיועד למכוניות נורמליות.

פורסם

השאלה היא, האם ברכב מודרני אתה לא תעיף איזה שהוא חיישן מתקדם אחריי 2..3 שימושים בדבר הזה

פורסם
  • מחבר

אישית אני יכול לומר שבמוסכים המורשים של טויוטה והונדה דוחפים ללקוחות תוספי דלק

פורסם

הדלק בארץ כולל תוספי נקוי.

יש לי טויוטה בת 13. את כל 13 הטסטים היא עברה נקי בלי שום הוספת תוספים.

וסובארו בת 8 כנ"ל.

מ 1989 אני עם הזרקות דלק ומעולם לא נזקקתי לניקוי מזרקים !

התוספים שמוכרים לכם מיותרים ונותנים רק הכנסה טובה וקלה למוסכים.

פורסם

אני שמח על הדיון הזה - הרכב שלנו שנה שעברה עבר בקושי את בדיקת הזיהום (סיריון 2007 עם 150K ק"מ) השנה אני מתכוון להשתמש באחד התוספים הללו - עד כמה שהבנתי יכול רק לסייע.

אגב - "בובה של אוטו" שאני אפילו שוקל להמשיך להחזיק בה כרכב שני (בעוד כחודשיים אני מתעתד לקנות רכב יד שניה שישמש לעיקר הנסיעות). את כל הטיפולים עד היום עשיתי במוסכים מורשים והרכב נוסע ממש טוב יחסית לגילו.

פורסם
  • מחבר

הוא יכול לסייע בוודאות

הפיאט פונטו שהיתה לי לא היתה עוברת טסט בלי התוסף

פורסם

הרי ברור שרכב שלא עובר את הבדיקה יש בו פגם/ים.

אם זה סנסור, או מזרקים, או זרימת אויר נכנס או יוצא וכד.

את העקיפה עם תוסף בדרך כלל משלמים בצריכת הדלק (במקרה הטוב).

שלא לדבר על זיהום האויר....

פורסם
  • מחבר

במיוחד בשביל זה פולקסווגן פיתחו תוכנה מיוחדת

גם הרכבים שלהם לא עוברים את המבדק בלי התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים