עבור לתוכן

תמונות מארז חדש

Featured Replies

פורסם

מארז יפה מאוד...תתחדש! ;D

• תגובות 39
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם! 8)

פורסם

מה הקשר לפורום מודינג ?

פורסם
  • מחבר

עוד משהו נוסף!

יש לי מאוורר על המעבד SF2 עם cool mod ואני צריך לחבר את הלדים שלו ללוח, ואז יהיה לי במארז גם צבע כחול שיוסיף ליופי...

מישהו יודע לאן אני מחבר אותו בלוח epox 8rda+ ?

וגם יש לי מעל הסמל הזוהר בכחול במארז לדים אדומים שמאירים שההארד דיסק פועל,לאן אני מחבר אותם???

ובלי קשר לפי דעתי זהו המארז הכי טוב לאנשים רציניים היום.

מחיר לא גבוהה,אחד המארזים היפים(אני חושב שכולם כאן הסכימו כבר איתי ;D), בנוי מחומרים טובים, דלת לכוננים עם לדים מקדימה, חלון גדול ואפשרויות קירור רבות. 1 בדלת,2 מאחורה,2 מקדימה-שגם מקררים מלמטה וגם את ההארד דיסק.

חחחחחחחח איזה הבדל עצום מ-tsunami virgo הישן שלי.... ;D

פורסם

אני יודע לאן את מחבר את זה!

נכון איפה שהלדים של המארז מיתחברים, אז תיראה איפה הלד של הפעילות של הארד-דיסק מיתחבר.

ואז תחבר אליו את הלד האדום שמגיע מהCOOLMOD. ואת הלד הכחול תחבר לאן שהPOWER LED מחובר.

וכבחר כתוב לך על הלוח-אם איפה פלוס ואיפה מינוס.

ודרך-אגב, יש לך הוראות באריזת המאוורר!

פורסם

יכול להיות כי יש לך עוד חיבורי LED על הלוח שנותנים מידע אחר על מצב המערכת אתה צריך לבדוק בחוברת ,ולחבר את הLED לאותו מקום.

פורסם

ברוב בלוחות-אם אין שתי יציאות לPOWER LED, נגיד בלוח שלי ( P4P800) אין אפשרות כזאת.

פורסם

אתה יכול גם לחבר אותם שיפעלו כל הזמן..

זה תקף ללדים של הארד דיסק..במקום שהלדים יפעלו לפי הארד דיסק, שפשו יפעלו כל הזמן.

אבל יותר מגניב לפי דעתי לפי הארד-דיסק..

הלדים הכחולים תמיד יפעלו שהמחשב דולק, בין אם זה מחובר ללוח ובין אם זה מחובר לספק.. ;D

פורסם

תגיד איך המארז הזה גדול כי גם אני קונה אחד כזה אפשר להכניס בון קטודה גדולה וגם איפה הספק יושב אני מקווה שלא כמו במארזים השינים כמו שלי על המעבד וגם כמה ממארוים מקבלים בו אפשר פירוט ?

פורסם

אל תדאג..

היום רוב המארזים לא נמכרים כמו הישנים, שהספק "עומד" כזה מול המעבד..

זה היה מארזים של פנטיום 3, לפי מיטב זיכרוני.

היום כל המארזים שאני מכיר לא ככה, כלומר עם הספק בצורה נורמלית מעל הכל.

אני לא יודע אם יש עדיין כאלה בשיטה הישנה..בטח יש איפשהו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים