פורסם 2004 באפריל 521 שנים טוב אין לי מושג איך להדביק את זה כאן....אז פשוט כנסו לאלבוםhttp://photos.walla.co.il/shloosh11
פורסם 2004 באפריל 521 שנים נכון זה מארז מדהים לפי דעתי הוא נורא יפה אבל אני יותר אהבתי את המארזים של החיזריםוהצעה ממני תסדר קצת את החוטים בפנים זה יעזור לזרימת האוויר
פורסם 2004 באפריל 521 שנים איזה מארז פ33תי אחי יש לי שאלה איך המארז הזה????ומה מעלות????העים יש לך שיפור מהמארז הישן??דרך אגב אחלה נחשששששששששששששששששששששש
פורסם 2004 באפריל 521 שנים בהחלט מגניב ביותר.וסידור חוטים מאוד יעיל פה!(אל תשאל איך, חפש בפורום נפתחו מיליון תארדים על זה..ואפילו בעמוד הזה יש אחד נראה לי..)אגב, איזה מאוורר שמת בדלת?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני הרכבתי את לוח+מעבד+זיכרונות על המארז אתמול והלכתי(רציתי להספיק למפגש...) והמחשב עבד מעולה , רק יש בעיה אחת , המכפלה בסדר והכל , אבל הלוח גירסא 2.2 והוא מזהה את המעבד כ2500+ והמעבד עובד על 1920MHZ.... מה הבעיה כאן? , כאילו , הוא 11.5 במכפלה , מה שאומר שהוא 2600 , אבל הלוח כותב 2500... גם על המעבד כתוב 2600..והקירור ממש טוב , 34 מעלות(ככה האיש אומר..)שני מאוררים ג'נריים מקדימה , שניים מאחורה ומאורר לדים יפה בדלת היפה , המאורר בדלת והמאוררים שמאחורה באו עם המארז build in
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר תודה על התגובות המהירות.... אני אנסה בקרוב לסדר את הלדים על המאוור של המעבד-SF2 וגם בדת מקדימה 2 לדים אדומים... וגם את החוטים,פשוט עד שהתקנתי את המחשב נשבר לי הגב ואני עדיין תשוש LOL ;D
פורסם 2004 באפריל 521 שנים רגע, לא הבנתי.. יש לך מאוור SF2 אדום על הדלת? יש כזה דבר? : נראה לי לא הבנתי את המשפט שלך. השתמש בבקשה בפסיקים ובנקודות.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר יש לי מאוורר SF2 והיטסינק SK-7 על המעבד... ויש לו לדים ,שאני צריך לחבר אותם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.