פורסם 2002 באפריל 223 שנים מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה של היחידות וההרכבים במשחק כי בעוד 3 ימים אני מקבל את המשחק הזה אולי gta3 red fection ו alien vs predetor 2 ואני רוצה לדעת על השיטה החדשה של היחידות קראתי שהיא אם אתה מגיע לרמה מסויימת ורוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך לבחור ביצור כלשהוא?אני ממש לא מתמצא בזה ואם יש למישהו קובץ שמתאר את היחידות במשחק והארמונות אני ממש אהיה שמח.
פורסם 2002 באפריל 223 שנים המשחק לא מורכב יותר מדי.פשוט יש כמה מבנים מסויימים שאם אתה בונה אותם אתה לא יכול לבנות בניינים מסויימים אחרים.
פורסם 2002 באפריל 223 שנים מחבר תודה אבל אם אתה מרוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך להגיע לרמה ספציפית כלשהי?והאם יש למישהו קובץ שמכיל הסברים על המשחק כל היחידות ומה מיוחד בכל יחידה וקסם ואם זה באנגלית אז מצויין כי יש לי יש שבורה והרבה זמן פנוי.
פורסם 2002 באפריל 523 שנים שמעואת HOMM1-3 אהבתי ולא היו לי אותם מקוריים. את HOMM4 אני מתכוון לקנות, במיוחד אחרי ש-VGAMES ביקרו אותו ביקורת מצויינת. :saint:
פורסם 2002 באפריל 523 שנים מחבר אם כבר מדברים על קנייה של משחקים אני ממליץ על civillization 3 אני קניתי לפני חצי שנה מקורי והוא מזה טוב כל פעם משהו חדש אף פעם לא נימאס תמיד אתגרים חדשים ואני באמת צריך הסבר טוב על שיטת היחידות החדשה ומידע על היצורים השונים אם למישהו יש , ודרך אגב האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ שלחוברת המשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.