עבור לתוכן

יחדיות והרכבים בהירוס 4?

Featured Replies

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה של היחידות וההרכבים במשחק כי בעוד 3 ימים אני מקבל את המשחק הזה אולי gta3 red fection ו alien vs predetor 2 ואני רוצה לדעת על השיטה החדשה של היחידות קראתי שהיא אם אתה מגיע לרמה מסויימת ורוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך לבחור ביצור כלשהוא?

אני ממש לא מתמצא בזה ואם יש למישהו קובץ שמתאר את היחידות במשחק והארמונות אני ממש אהיה שמח.

פורסם

המשחק לא מורכב יותר מדי.

פשוט יש כמה מבנים מסויימים שאם אתה בונה אותם אתה לא יכול לבנות בניינים מסויימים אחרים.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אם אתה מרוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך להגיע לרמה ספציפית כלשהי?

והאם יש למישהו קובץ שמכיל הסברים על המשחק כל היחידות ומה מיוחד בכל יחידה וקסם ואם זה באנגלית אז מצויין כי יש לי יש שבורה והרבה זמן פנוי.

פורסם

שמעו

את HOMM1-3 אהבתי ולא היו לי אותם מקוריים. את HOMM4 אני מתכוון לקנות, במיוחד אחרי ש-VGAMES ביקרו אותו ביקורת מצויינת.

:saint:

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על קנייה של משחקים אני ממליץ על civillization 3 אני קניתי לפני חצי שנה מקורי והוא מזה טוב כל פעם משהו חדש אף פעם לא נימאס תמיד אתגרים חדשים ואני באמת צריך הסבר טוב על שיטת היחידות החדשה ומידע על היצורים השונים אם למישהו יש , ודרך אגב האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ שלחוברת המשחק?

פורסם

גם לי יש ציויליזציה משחק ענק

אגב : GTA3 עדיין לא יצא לפי סי לפי מיטב ידעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים