עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישת סמארטפון חדש 1500-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תקציב : 1500 חריגה : 800 מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער : היום-מחר-מחרתיים מפעילה סלולרית : כרגע "רמי לוי", יש כוונה לעבור בקרוב ל"יו פון" \ "012 מובייל" דברים הכרחיים במכשיר : חשוב לי שהמכשיר ימשיך להיות רלוונטי לכמה שנים טובות ושלא יחזור אצלי מצב ששנתיים אחרי רכישת מכשיר הוא כבר לא תומך ב90% מהאפליקציות. חשוב לי גם שהמצלמה תהיה טובה עד טובה מאוד ושאיכות הקלטת האודיו תהיה טובה (כמו באייפון 3 זה מעולה). שיהיה נוח פיזית לשימוש, ושיהיה נוח מבחינת חווית המשתמש והתאמה אישית (תפריטי הגדרות מפורטים ואפשרויות מגוונות וכו' וכו') דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי לדוגמה יכולת הרצת משחקים הערות נוספות : מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים, שיפעל מהר ושיהיה נעים ונוח לשימוש (מבחינת מערכת ההפעלה וכו') ובנימה אישית - אני עם אייפון 3 מתחילת 2010, כמעט 6 שנים (!) כבר כמה זמן שאני רוצה להשתדרג ולא התפניתי לזה אבל היום הטאצ' של המסך בקיצון השמאלי הפסיק להגיב וזה נהיה דחוף כי יש סט שלם של אותיות (וסימני פיסוק) שאני לא יכול להגיע אליו בכתיבת SMSים עקבתי בשבועות האחרונים פה ושם, גם קצת בפורום וגם שאלתי אנשים ההתרשמות שלי היא שאני צריך לקנות LG G3 בקצת יותר מ1400 ש"ח ולסגור את הסיפור אבל חשבתי להתייעץ בכל זאת לפני הרכישה, אולי כדאי להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות משהו מתקדם יותר שישמש אותי לזמן ארוך יותר ויספק לי חווית משתמש טובה יותר? (אולי LG G4? חבר המליץ גם על מכשיר של HTC...) אני בספק, אבל אשמח מאוד לדעתכם בגדול, כפי שאפשר להבין, לא חשוב לי להיות מעודכן בטירוף ובעצם כל מכשיר שאקבל בשלב זה יהיה שדרוג רציני מהאייפון 3 האנתיק והמקרטע. הדבר שאולי הכי חשוב לי זה שהמכשיר שלי ימשיך להיתמך ע"י היצרן שלו וע"י כך ימשיך לתמוך באפליקציות, כי מה שקרה לי עם האייפון זה שאחרי שנתיים-שנתיים וחצי רוב האפליקציות בשוק כבר דרשו מכשיר חדש יותר עם גרסת תוכנה מעודכנת יותר תודה רבה גדולה מראש גל

פורסם

אין מצב שהפורום לא נותן לרווח.

ניתן לכתוב בפסקאות.

אני מאוד מקווה.

עכשיו, תדאג שיהיה קריא.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה הוא לא נותן לי. יש פה מנהל? מישהו?

פורסם

מוזר

פורסם
  • מחבר

נראה לי שיש בעיה עם פיירפוקס, עכשיו אני בכרום

בכל מקרה פירטתי קצת יותר. אשמח לייעוץ ועזרה

תקציב : 1500

חריגה : 800

מקור רכישה : מהארץ

תאריך הרכישה המשוער : היום-מחר-מחרתיים

מפעילה סלולרית : כרגע "רמי לוי", יש כוונה לעבור בקרוב ל"יו פון" \ "012 מובייל"

דברים הכרחיים במכשיר : חשוב לי שהמכשיר ימשיך להיות רלוונטי לכמה שנים טובות ושלא יחזור אצלי מצב ששנתיים אחרי רכישת מכשיר הוא כבר לא תומך ב90% מהאפליקציות. חשוב לי גם שהמצלמה תהיה טובה עד טובה מאוד ושאיכות הקלטת האודיו תהיה טובה (כמו באייפון 3 זה מעולה). שיהיה נוח פיזית לשימוש, ושיהיה נוח מבחינת חווית המשתמש והתאמה אישית (תפריטי הגדרות מפורטים ואפשרויות מגוונות וכו' וכו')

דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי לדוגמה יכולת הרצת משחקים

הערות נוספות :מאוד חשוב שיהיה נוח פיזית בידיים, שיפעל מהר ושיהיה נעים ונוח לשימוש (מבחינת מערכת ההפעלה וכו')

פורסם

מבחינת רלוונטיות כמעט כל מכשיר כיום "רלוונטי" גם לאחר שנתיים. אך היות שאני מבין שמבחינתך רלוונטי משמעותו עדכונים ותמיכה המצב די עגום, והחברות היחידות שתומכות מעבר לשנתיים בוודאות הן גוגל (נקסוס ןוכו'), מוטורולה ואפל (ע"ע אייפון 4 ו 4s).

אולי יש עוד ששכחתי אבל פחות או יותר זה המצב.

פורסם

ב-2000 ש"ח ניתן לקנות היום G4 עם אחת המצלמות הטובות ביותר כיום במכשיר סלולארי.

בלי קשר למצלמה שלו, הוא מכשיר מעולה מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר
מבחינת רלוונטיות כמעט כל מכשיר כיום "רלוונטי" גם לאחר שנתיים. אך היות שאני מבין שמבחינתך רלוונטי משמעותו עדכונים ותמיכה המצב די עגום, והחברות היחידות שתומכות מעבר לשנתיים בוודאות הן גוגל (נקסוס ןוכו'), מוטורולה ואפל (ע"ע אייפון 4 ו 4s).

אני כבר כמעט 6 שנים עם אייפון 3 ולא כל כך מעורה במה שקורה היום (או מה שקרה בשנים האחרונות), במיוחד לא עם מכשירי אנדרואיד

למה אתה מתכוון בדיוק כשאתה אומר "עדכונים ותוכנה"?

שאלה נוספת בהקשר הזה -

ראיתי שLG G3 מגיע עם גרסה מסוימת של אנדרואיד (4 ומשהו) וG4 מגיע עם גרסה מתקדמת יותר (5 ומשהו) -

נניח שקניתי G3, אני אוכל לעדכן את האנדרואיד במכשיר לגרסה החדשה ביותר? איך זה עובד בדיוק?

ב-2000 ש"ח ניתן לקנות היום G4 עם אחת המצלמות הטובות ביותר כיום במכשיר סלולארי.

בלי קשר למצלמה שלו, הוא מכשיר מעולה מכל הבחינות.

במידה והמצלמה היא אחד הדברים הפחות חשובים לי במכשיר (בהנחה שגם בG3 המצלמה מצוינת) -

עדיין היית ממליץ לרכוש את הG4 דווקא?

ושאלה נוספת ואחרונה -

איזה עוד מכשירים יכולים לבוא בחשבון בטווח שבין 1500 ל2000 ש"ח שנותנים פייט לG3 והG4?

תודה רבה מראש!

פורסם

עדכונים ותמיכה הם בדיוק מה ששאלת אחר כך, האם יהיו עדכוני תוכנה זמינים למכשיר כחלוף זמן (למשל, עדכון G3 לגרסה 5, ול 6 כשתבוא).

G3 הוא בין נותני העלות - תועלת הגבוהים נכון להיום.

פורסם

אתה בעצמך רשמת למעלה : "

חשוב לי גם שהמצלמה תהיה טובה עד טובה מאוד".

בכל מקרה, ה-G4 הוא המכשיר הטוב ביותר שתוכל למצוא ב-2000 ש"ח.

עם חריגה קלה תוכל לקנות oneplus 2.

בפחות מזה, לכיוון ה-1500 ש"ח אכן תוכל למצוא את ה-G3 אבל אישית אני חושב שההבדלים במחיר מצדיקים קנייה של הדור האחרון, משמע, ה-G4

פורסם
  • מחבר
עדכונים ותמיכה הם בדיוק מה ששאלת אחר כך, האם יהיו עדכוני תוכנה זמינים למכשיר כחלוף זמן (למשל, עדכון G3 לגרסה 5, ול 6 כשתבוא).

לפי מה שאני מבין מהתשובה - אם אקנה מחר LG G3 אוכל לעדכן לגרסה החדשה של האנרואיד, אבל קיים סימן שאלה לגבי X זמן מהיום שבו כבר לא יהיו עדכונים זמינים, הבנתי נכון?

בהקשר הזה - מה המשמעות של ללכת כרגע על G3 לעומת G4 מבחינת הזמן שכל אחד מהם ימשיך לשרת אותי להערכתם? אני קצת אוכל סרט על התקציב שהעמדתי (2000)

ועכשיו אחרי שהקדשתי כמעט 3 שעות לקריאת ביקורות והשוואות שונות ומשונות אני יותר סגור על אחד מהLGים

שני סימני שאלה נותרו לי -

1. לגבי מכשיר של HTC, למשל הM9, הוא טוב יותר באופן מובהק מG4? (או במילים אחרות: שווה עוד 400 שקל?)

2. לגבי הONE PLUS ONE או TWO - אם אני צריך להצמיד אז הייתי משווה את הG3 לONE ואת הG4 לTWO, הם גם די זהים במחיר

G3 עדיף על ONE+1?

G4 עדיף על ONE+2?

הפוך לדעתכם?

מקווה להסגר ולקנות כבר מחר

מצפה לדעתכם

שוב המון תודה

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

אם ה-oneplus 2 נכנס לך בתקציב, אישית, היתי הולך עליו

פורסם
  • מחבר

ואיך המכשירים של Meizu?

טענו באוזניי שהMX4 טוב יותר מהLG3

גם הMX4 PRO וגם הMX5 באים בחשבון מבחינת התקציב, מישהו יודע לאשר \ לבטל את ההמלצה?

פורסם

mx5 מכשיר מצוין.

אישית אני מאוד לא אוהב את השינוי שלהם למערכת ההפעלה,Flyme (אם אני לא טועה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים