עבור לתוכן

קניית Xperia Z3Plus באמזון ארה"ב

Featured Replies

פורסם

לפני שאענה על שאלתך באופן ספציפי, למה ללכת דווקא על המכשיר הזה? במחיר שלו באמאזון ניתן למצוא מכשירים מתקדמים בהרבה. הנקסוס 6P למשל עולה ממש כמה גרושים יותר (499 דולר)

פורסם
  • מחבר

האמת, לא חשבתי יותר מדי על יחס מחיר/חומרה. פשוט קיבלתי הרבה המלצות מאנשים שונים על Z3, בפרט על חיי הסוללה שלו שזה חשוב לי.

בכל מקרה, פאבלט כמו 6P זה לא בשבילי. המלצות אחרות? ומה לגבי CDMA ושאר תמיכה ברשתות ישראליות?

פורסם

תוכל לחסוך אפילו יותר כסף ולקחת את הנקסוס 5X.

השאלה מה אתה מחפש במכשיר

פורסם
האמת, לא חשבתי יותר מדי על יחס מחיר/חומרה. פשוט קיבלתי הרבה המלצות מאנשים שונים על Z3, בפרט על חיי הסוללה שלו שזה חשוב לי.

בכל מקרה, פאבלט כמו 6P זה לא בשבילי. המלצות אחרות? ומה לגבי CDMA ושאר תמיכה ברשתות ישראליות?

ל-Z3 הרגיל יש חיי סוללה טובים יותר מה-Z3פלוס (כי הפלוס משתמש ב-SD810 הבעייתי).

בכל מקרה אין הרבה היגיון של קניה דרך אמזון במקום מחנות בארץ. אתה תשלם מיסים מלאים כמו טטלה וזה יעלה לך בדיוק אותו דבר.

פורסם

האמת, המון פעמים המסים שם שגויים. הם מורידים את המס המקומי ומוסיפים רק מע"מ עבור המסים בארץ כך שהמחיר הסופי שלו דומה למחיר המוצג באמזון - זול משמעותית מבארץ.

פורסם
  • מחבר

באמזון יש לי תלושי שי, אז אני משלם רק את המסים בארץ.

תכל'ס, אין לי כוח להמשיך בהתלבטויות, מספיק טוב לי ה-Z3 בקישור המקורי שלי אם הוא תואם לגמרי לארץ. האמנם?

פורסם

עדיף שתחפש אז הZ3 המקורי לדעתי , SD810 זה דבר בעייתי , ועוד יותר בסדרות הראשונות שלו .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תכל'ס, אין לי כוח להמשיך בהתלבטויות, מספיק טוב לי ה-Z3 בקישור המקורי שלי אם הוא תואם לגמרי לארץ. האמנם?

כן, תואם ב100% ובנוסף תומך בתדרים שעוד אין וספק אם יהיו בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים