עבור לתוכן

מחפש מקלדת SLIM למחשב

Featured Replies

פורסם

SLIM זה מקלדת שהכפתורים נמוכים ושקועים כמו בלפטופ או במקלדות אפל.

אני מחפש מקלדת כזו עד 250 שקל, חוטית כמובן, רק בעברית ומהארץ. חשוב מאוד שיהיה לה NUMPAD (ה9 ספרות מימין)

פורסם

שלום,

אני מציע לך להוסיף דרישה שיהיה למקלדת כזו נוריות חיווי על גבי המקלדת של Caps Lock ו Num Lock

אם אין לך דרישה כזו אז אני יכול לספר לך על המקלדת שברשותי שעונה לדרישות שלך, של HP.(לא זוכר פרטים מדוייקים של המודל,

)אם יש צורך אז אני אבדוק ואודיע. ייתכן שזה דגם של Elite). המקלדת היא אלחוטית. אם אני זוכר נכון יש לה 9 כפתורי NUMPAD מימין.

אני התרגלתי להעדרם של נוריות חיווי אלה במקלדת שלי, אבל אני מאמין שיש כאלה שזה חשוב להם.

כשקניתי לא ידעתי בכלל שאין נוריות כאלה (עד אז בכל מקלדת חיצונית שקניתי היו נוריות כאלה).

המקלדת שקניתי מאוד נוחה, כפתורים רכים, והמקלדת עצמה בגודל של מקלדת סטנדרטי.

בכל אופן, אשמח אם במקרה שתמצא מקלדת, תיתן כאן קישור וחוות דעת

מדוע אתה אומר "חוטית" כמובן ? מה רע במקלדת אלחוטית ?

דן

פורסם
  • מחבר
שלום,

אני מציע לך להוסיף דרישה שיהיה למקלדת כזו נוריות חיווי על גבי המקלדת של Caps Lock ו Num Lock

אם אין לך דרישה כזו אז אני יכול לספר לך על המקלדת שברשותי שעונה לדרישות שלך, של HP.(לא זוכר פרטים מדוייקים של המודל,

)אם יש צורך אז אני אבדוק ואודיע. ייתכן שזה דגם של Elite). המקלדת היא אלחוטית. אם אני זוכר נכון יש לה 9 כפתורי NUMPAD מימין.

אני התרגלתי להעדרם של נוריות חיווי אלה במקלדת שלי, אבל אני מאמין שיש כאלה שזה חשוב להם.

כשקניתי לא ידעתי בכלל שאין נוריות כאלה (עד אז בכל מקלדת חיצונית שקניתי היו נוריות כאלה).

המקלדת שקניתי מאוד נוחה, כפתורים רכים, והמקלדת עצמה בגודל של מקלדת סטנדרטי.

בכל אופן, אשמח אם במקרה שתמצא מקלדת, תיתן כאן קישור וחוות דעת

מדוע אתה אומר "חוטית" כמובן ? מה רע במקלדת אלחוטית ?

דן

תברר תדגם, כרגע אני חושב על Razer DeathStalker

המקלדת האלחוטית שלי עושה המון פדיחות, גם עם סוללות חדשות לפעמים הטקסט שמוקלד לא נקלט, או קובץ 'שמועתק' לא באמת מועתק.

ובגיימינג? אין מה לדבר. לפעמים הקליטה נאבדת

פורסם

למה אתה רוצה מקלדת LP ? הדברים האלו משמעותית פחות נוחים ממקלדת מלאה , עשיתי את המעבר הזה לפני כמה שנים ממקלדת שקר כלשהו של מיקרוסופט עם מקשים נמוכים, למכנית של Corsair ,אחרי שמתרגלים אתה לא יכול להקיש על שום דבר אחר, פשוט רוצה להקיש עליה כל היום ...

פורסם
  • מחבר
למה אתה רוצה מקלדת LP ? הדברים האלו משמעותית פחות נוחים ממקלדת מלאה , עשיתי את המעבר הזה לפני כמה שנים ממקלדת שקר כלשהו של מיקרוסופט עם מקשים נמוכים, למכנית של Corsair ,אחרי שמתרגלים אתה לא יכול להקיש על שום דבר אחר, פשוט רוצה להקיש עליה כל היום ...

לא מסתדר עם מקלדת עם מקשים רגילים, עם מכנית אין לי ניסיון (והן עולות הון)

הקלדה בלפטופ מאוד נוחה לי.

פורסם

הייתי ממליץ לך לפחות לנסות אצל מישהו, התחושה פשוט יום ולילה לעומת מלקדת רגילה , יש גם דגמים בפחות מ400 שקל , לא חייב מקלדת ב900 , הסוויצ'ים המכניים זהים בין המקדלות רובם עדיין משתמשים בCherry MX ,מה שמוסיף למחיר זה המסביב ..

פורסם

היה לי בעבר מקלדת של חברת perixx שהיא פחות או יותר מה שאתה מחפש. מקשים עם פרופיל נמוך כמו במחשבים ניידים, מאוד דקה ונראת טוב יחסית למחיר, לא זוכר כמה היא עלתה, והחומרים היו די זולים. היה לה משענת מובנת למפרקים, הרבה מקשי קיצורים שימושיים בצדדים שלה ואפילו גלגל לשליטה בווליום, והיה גם את נורות החיווי למקשי הcaps lock והnumpad שdanshimsh ציין. אני לא זוכר את הדגם אבל זה שווה חיפוש. זכור לי גם שהיא הגיעה בצבעים שחור ולבן. אני לא יכול לומר לך שהיא נוחה כמו מקלדת מכנית אבל היא כן היתה לי נוחה כמקלדת עם פרופיל נמוך, והייתי מציע ללכת על מקלדת של אפל עם אהבת את המקלדת שלהם אבל היא עולה 346 ש"ח בidigital, ולדעתי לא שווה את המחיר הזה כי אתה יכול לרכוש מקלדת מכנית פשוטה יחסית באותו מחיר. מצאתי באינטרנט את הדגם שלה: PERIBOARD-303

פורסם
  • מחבר
היה לי בעבר מקלדת של חברת perixx שהיא פחות או יותר מה שאתה מחפש. מקשים עם פרופיל נמוך כמו במחשבים ניידים, מאוד דקה ונראת טוב יחסית למחיר, לא זוכר כמה היא עלתה, והחומרים היו די זולים. היה לה משענת מובנת למפרקים, הרבה מקשי קיצורים שימושיים בצדדים שלה ואפילו גלגל לשליטה בווליום, והיה גם את נורות החיווי למקשי הcaps lock והnumpad שdanshimsh ציין. אני לא זוכר את הדגם אבל זה שווה חיפוש. זכור לי גם שהיא הגיעה בצבעים שחור ולבן. אני לא יכול לומר לך שהיא נוחה כמו מקלדת מכנית אבל היא כן היתה לי נוחה כמקלדת עם פרופיל נמוך, והייתי מציע ללכת על מקלדת של אפל עם אהבת את המקלדת שלהם אבל היא עולה 346 ש"ח בidigital, ולדעתי לא שווה את המחיר הזה כי אתה יכול לרכוש מקלדת מכנית פשוטה יחסית באותו מחיר. מצאתי באינטרנט את הדגם שלה: PERIBOARD-303

אין אותה לרכישה יותר בשום מקום

פורסם

מה עם זאתי?

http://ksp.co.il/?uin=28528

אני לא כל כך מכיר את החברה אבל על הנייר היא נראית די מתאימה, והיא גם מעוצבת יפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים