עבור לתוכן

מחשב נייד i7 שמתנהג כמו פנטיום 4

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב ניייד ASUS N56V

Intel Core i7 (3rd Gen) 3630QM / 2.4 GHz

8gb ram 1600MHz

HD 750Gb 7200

NVIDIA GeForce GT 650M - 2 GB DDR3 SDRAM

os win10

עכשיו אולי יש מצב שהזדקנתי, אבל אני לא מוצא הגיון שפעם המשחקים עבדו לי על ULTRA

והיום אפילו לא על איכות בינונית.

במינימום אני מעדיף כבר לא להתקרב למחשב כי אני רק מתעצבן

חיפשתי בהמון פורומים תשובה אבל לא מצאתי למה..

(המשחקים מוגדרים על כרטיס מסך של NVIDIA)

(הבטרייה לצערי מתה אחרי כמה דקות, אבל הוא מחובר לחשמל באופן קבוע)

תודה רבה ושבוע טוב

נערך על-ידי ron_Bd

פורסם

אולי המחשב לא מוגדר על מצב "ביצועים" בהגדרות POWER בלוח הבקרה

פורסם
  • מחבר

לצערי ניסיתי את כל האפשרויות גם לפני כן

פורסם

אתה מדבר על אותם משחקים שהרצת פעם ,או על משחקים מודרניים לעומת מה שהרצת כשהמחשב הזה חדש ?

כי עם משחקים מודרניים ה650M הוא בדיוק מה שאתה רואה, כרטיס Low End ... גם כשהיה חדש ה650M לא היה בדיוק כרטיס להריץ משחקים על Ultra, לא ברזולוציה מעבר ל1366X768 בכל מקרה.

פורסם

אם באמת מדובר שאותם המשחקים שרצו על אולטרה היום מקרטעים יתכן שזה נובע מהתיישנות של המשחה התרמית שבין הליבה הגרפית ובין המעבד לגופי הקירור. בנוסף בדוק האם המאוורר מסתובב כראוי ואם אין אבק שחוסם את מעבר האוויר בגריל הנחושת ביציאה מהמאוורר. גם ניקוי אבק מהלוח לא יזיק.

בנוסף יתכן שהדיסק הקשיח גוסס ולמעשה נתקע כל הזמן, מה שמתבטא כאיטיות. אתה יכול לנסות לבדוק עם תוכנות כמו HD Tune.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר

אני צריך לבדוק את נושא האחריות

לפני שאני מחליף משחה ואכן המחשב מגיע לטמפרטורות של 85-90 מעלות

הזיכרון לפעמים מגיע ל100% בנוסף גם הדיסק ל100%

אני שוקל כרגע לקנות מחשב נייח בתקציב נורא גבוה ולהשאיר את המחשב הזה בעיקר ללימודים

פורסם

זיכרון שמגיע ל 100% זה לא תקין ודורש בדיקה, אבל קשיח רגיל שמגיע ל 100ֵ% זה תקין לחלוטין.

מבחינת ביצועים (לא גרפיים) קניית נייד חדש כמעט ולא תהווה שיפור מורגש, כיוון שיש לך מעבד מרובע ליבה, והפרש הביצועים בינו לחדשים יותר לא יתבטא בשימוש יומיומי למעט תוכנות שבאמת ינצלו אותו.

אני במקומך הייתי מנקה את המחשב היטב מאבק, מחליף משחה תרמית, מחליף את הקשיח ל SSD ומתקין ווינדוס נקי ושורד עוד כמה שנים עם המחשב הנוכחי.

אם יש סיבה הגיונית לשימוש הגבוה ב RAM הייתי משדרג גם אותו.

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים