עבור לתוכן

אין עברית במקלדת של המחשב הנייד.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מקלדת מוארת (קריטי לי שהיא תהיה מוארת):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901442

הבעיה היא שיש לו מקלדת באנגלית בלבד (כמו רוב המחשבים). אני יכול להדביק כמובן מדבקות בעברית אבל אז זה לא יהיה

מואר. מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה?

הבנתי שיש אופציה של חריטה על המקלדת אבל זה מבטל את האחריות! בנוסף אני לא יודע אם זה אכן יעזור לכך שהאותיות

יהיו מוארות?

אודה לעוזר.

עדכון: בסוף מתברר שיש לו עברית מובנית. תודה לעוזרים!

פורסם

לא מנסיון אישי, אך ידוע לי שיש מקומות שיודעים לחרוט על מקלדת מוארת בצורה שגם האותיות החדשות יהיו מוארות. איך יתייחסו לזה מבחינת אחריות אני לא יודע, אבל בספק שמישהו יבטל אחריות על כל המחשב בגלל שחרטו על המקלדת. האם לא מצאת מחשב מתאים עם מקלדת מוארת שמגיעה עם עברית מהמפעל?

פורסם

למה אתה חושב שהמקלדת לא תהיה מוארת "כמו רוב המחשבים"? אם לא מדובר בייבוא מקביל, רוב המחשבים המשווקים בארץ דווקא מגיעים עם מקלדת עברית.

פורסם

לפי כמות החנויות שמוכרת את המחשב הזה אני משער שהוא מגיע לארץ ביבוא מסודר וכולם קונים מיבואן אחד או שניים.

רוב הסיכויים שהוא מגיע כבר עם עברית ובכל מקרה אתה תמיד יכול להרים טלפון לשתיים או שלוש חנויות ולשאול אם המקלדת כוללת עברית ואם האותיות מוארות, סיכוי טוב שאחת מהחנויות גם תדע לענות לך.

פורסם

כפי שהוא אמר כבר בהודעה הראשונה, הבעיה במדבקות היא שהן יחסמו את תאורת המקלדת, וזה משהו חשוב בשבילו, אז זה לא פתרון טוב במקרה זה.

פורסם
  • מחבר
לא מנסיון אישי, אך ידוע לי שיש מקומות שיודעים לחרוט על מקלדת מוארת בצורה שגם האותיות החדשות יהיו מוארות. איך יתייחסו לזה מבחינת אחריות אני לא יודע, אבל בספק שמישהו יבטל אחריות על כל המחשב בגלל שחרטו על המקלדת. האם לא מצאת מחשב מתאים עם מקלדת מוארת שמגיעה עם עברית מהמפעל?
למה אתה חושב שהמקלדת לא תהיה מוארת "כמו רוב המחשבים"? אם לא מדובר בייבוא מקביל, רוב המחשבים המשווקים בארץ דווקא מגיעים עם מקלדת עברית.
לפי כמות החנויות שמוכרת את המחשב הזה אני משער שהוא מגיע לארץ ביבוא מסודר וכולם קונים מיבואן אחד או שניים.

רוב הסיכויים שהוא מגיע כבר עם עברית ובכל מקרה אתה תמיד יכול להרים טלפון לשתיים או שלוש חנויות ולשאול אם המקלדת כוללת עברית ואם האותיות מוארות, סיכוי טוב שאחת מהחנויות גם תדע לענות לך.

בעיקרון אתה יכול פשוט ב 30 שקלים לקנות מדבקות למקלדת ולפתור את הבעיה פתרון זול ופשוט

וראיתי גם משהו כזה תראה אם זה עוזר לך? http://1pc.co.il/product-465-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_.aspx

תודה חברים על התשובות המהירות! בסוף באמת מתברר שהמחשב מגיע עם עברית מובנית במקלדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים