פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני חושב על האייפוד כאופציה לקנייה אחרי שוויתרתי על האייריבר.נכנסתי עכשיו לאתר של אפל ויש פרסומת של אייפוד מיני למטה וכתוב now shippingיש מצב שאני יוכל להזמין אחד כשאני יהיה בקנדה?יש גם לאייפוד מיני את הגלגלת המפורסמת?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים קודם כול- בחירה מעולה!לי יש איפוד 15 ואני מאוד שמח איתו אחלה מוצר! עוד הצלחה אדירה של אפל...אמממבחינת הנגנים הקטנים (עם ההארד-דיסק), אני גם חושב שהאיי פוד יהווה בחירה מוצלחת, למרות שההבדל בנפח הינו משמעותי שלא כמו הפרש המחירים... ???במיני אין גלגל: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodminiאבל אני מאמין שיש משלוח לקנדה,ותוכל לשאול אותם באתר....לא יודע אם לענינך אוכל לעזור הרבה אבל אוכל לומר לך בהחלט שזו בחירה מעולה!
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר לא הבנתי איך בעצם איך עובד הגלגל ואם יש אותו במיני. אשמח להסבראת המיני אייפוד כבר אפשר לקבל? כי ראיתי לא מזמן באתר פה שנדחה התאריך שלו.מישהו יכול לברר לי אם הם עושים משלוחים לקנדה או יש חנות בקנדה שכבר מוכרת את המיני, כי אני לא ממש בקיא באנגלית.תודה רבה מראש
פורסם 2004 באפריל 621 שנים לא זה לא ננעל, מינוי חדש? ;D בכל מקרה הוא טס עוד כמה ימים, אז לא צריך להוכיח עליו את המינוי החדש ראיתי הרבה פעמים דיונים מוקפצים ולא ננעלים אז וותר לו. בכל מקרה בקשר לשאלה שלך חפש בגוגל על אותו נגן עם שילוב של קנדה ותראה מה עולה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.