עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבוא מאוורים למארז הנ"ל

Featured Replies

פורסם

יש לי את המארז הנ"ל: http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לחבר לו? (ז"א כמה מתח הספק שלי יכול לתת, היות והוא פשוט) ובאיזה מידות? ואיפה?

מחובר לי כרגע מאוור אחד של 80 מ"מ מאחור, CD (שהוא גם צורב) וכונן 1.44 ובעצם זהו.

פורסם

מכיוון שזהו ספק ג'נרי, אתה לא יכול לדעת בוודאות, כי הוא יכול פתאום לקרוס משום סיבה.

בעיקרון אתה יכול לחבר אליו הרבה מאווררים (מכיוון שמאווררים לא צורכים הרבה).

פורסם
  • מחבר

ובעניין מידות המאווררים, והמלצות לקניית מאוורר מכניס (שיהיה שקט) ...

פורסם

אממ..אין כזה דבר מאוורר מכניס.

מאוורר הוא מכניס ומוציא בהתאמה לאיך ששמים אותו..

עכשיו תגיד לי אתה, מה אתה מעדיף?

(זה כבר קשור לקירור..אבל לא משנה..)

יותר רעש - יותר קירור?

או

פחות רעש (שקט) - פחות קירור?

אחרי שתחליט מה אתה מעדיף, תגיד ואז נחפש לך מאוורר בהתאמה..

כמובן שכדאי שתציין גם אם אתה רוצה אותו עם לדים רגילים, UV, בלי לדים, שקוף, ג'נרי וכל בולשיט אחר.. ;)

פורסם
  • מחבר

היות וכרגע אין לי מאוורר מקדימה, וטמפ' המעבד שלי היא בממוצע 56 (לאחר שהחלפתי מאוורר גם שם) הייתי רוצה מהשהו שקט שגם יעשה את העבודה ולמרות שהעוצמה שלו יותר חלשה הוא יוריד את הטמפ' בכמה מעלות. לגבי סוג המאוורר אני באמת לא יודע פה עדיפות ההמצלצות שלכם אבל ללא לדים וכל מ יני אביזרי תאורה, היות והוא מוסתר. אגב לפי סוג המארז איזה מידה אני יכול לשים שם?

פורסם

מארז נחמד ראיתי אותו, לדעתי תשים מאוור 80 בדלת של המארז מכניס אוויר , ועוד 80 בגג מוציא אויר.

פורסם
  • מחבר

אוקי וכאן נכנס המודינג: כאשר אתם אומרים לשים אחד בגג זה פשוט לעשות חור נכון? וחיבור המאוורר, הוא מתחבר ישר לספק? (יהיה לי שם מקום יעודי בשביל זה? כי עדיין לא פתחתי וראיתי) ובדלת של המארז זה איפה שהחורים בחלק העליון נכון?

המלצות של מאוורים יש ?

פורסם

דבר ראשון , תכתוב לנו את המפרט שלך , מעלות המעבד שלך גבוהות.

ונראה , לדעתי צריך להחליף קירור למעבד(לא מאורר , קירור.)

פורסם
  • מחבר

מעבד AND 2500+ ברטון

לוח של ג'יגה בייט

לגבי קירור המעבד קיבלתי עם הלוח איזה מאוורר ג'נרי ולכן החלפתי אותו למשהו יותר טוב של VENTAC (עלה לי גם 170 ש"ח ) כך שאני חושב שהמעבד שלי יחסית בסר. גם המעלות ירדו מ 63 ל58 מקסימום.

פורסם

אני לא בטוח שיש מקום מיועד למאוור בגג אני דווקא נוטה להאמין שאיין שם אחד כזה.

אתה צריך פשוט לעשות חור בגודל של 80 מ"מ עם 4 חורים לברגים מסביב שים מאוור

גנרי יספיק שים גריל ושלום על ישראל.

בקשר למאוור שבדלת תמקם אותו בערך מול הציפ הצפוני ואותו דבר גם פה.

פורסם
  • מחבר

האם יש לי מקום מיועד בקדימה של המארז או שאני צריך להכין לי כזה?

פורסם

תסתכל מבפנים זה בדרך או בתחתית (מקדימה צמוד לרצפה)

או קצת מתחת לפלופי..

מקום מחורר ומסביבו 4 חורים להבריג את המאורר..

דבר ראשון כמעט ואין מארזים בלי מקום

דבר שני יש מצב שגודל המאורר שם לא יהיה 80 אז קח את זה גם בחשבון..

פורסם

זה אחלה של מארז (יש לי אותו) ,יש לך מקום למאוורר מאחורה,לעוד שתיים מקדימה (מדובר בשל 80 מ"מ) ועם את מודר מנוסה אפשר לשים בעוד מקומות מאווררים (למשל לקדוח בגג ) ,ושלי יש גם עם מן צינור כזה שמחובר למן חור-גריל בצד של המארז ומחברים אותו למאוורר של המעבד והוא ממש נתן זרימת אויר טובה (הטמפ' במחשב של הם בין 28-30 מעלות במנוחה)

עם יש לך תקציב גדול מומלץ על הסופר טלנט (מארז שווה ביותר ;) )

עם אתה רוצה תמונות להמחשה [http://space.ort.org.il/@HOME/scripts/gallery_info2.asp?sp_c=786875694&sp_sc=336683434]

(צילמתי את זה לפני סידור כבלים והוספת כל המאוורים אבל זה ימחיש לך )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים