עבור לתוכן

מתריע מרכישת דיו חליפי מספק מסוים

Featured Replies

פורסם

יש לי מדפסת של ברודר.

לאחרונה עבדתי עם דיו חליפי שרכשתי אצל ספק בשם "אייניד דיו" מכפר אחים, בין היתר כי היה אחד הזולים.

כמאמר הידוע 'זול עולה בסוף יקר' אכלתי אותה והדיו דפק לי את המדפסת ,כך שניקוי או כל דבר אחר לא עוזר.

ההדפסה יוצאת מרוחה.

באתר החברה הנ"ל רשום בין היתר:

"אתר איי ניד דיו ממשיך ללוות אותך עד שתהיה מרוצה. מהשאומר, שבכל עניין ושאלה הינך יותר ממוזמן להרים מיידית טלפון לקבלתהדרכה מלאה בנוגע לראש דיו למדפסת שקנית. ב- איי ניד דיו אין כזה דברלקוח שנשאר "לבד". כל לקוח זוכה ליחס הטוב ביותר, לכל מידע לו הואזקוק , וכמובן – לדיו המשובח ביותר. זו שאיפתנו העיקרית."

לצערי הרב כשיצרתי קשר לקבל איזה סיוע, הכוונה,אולי עצה איך לפתור את הבעיה הבן אדם התנער לחלוטין מכל עזרה וכל מה שענייןאותו הוא האם עברה שנה מאז שרכתי את הדיו.

עם זאת הוא הודה שזה משהו שדפק לי את המדפסת בגללהדיו.

הבעיה החלה כבר במדיו הקודם שנשאר בו רק רבע.

משום שחשבתי כי זה העניין החלפתי למחסנית חדשהשרכשתי אצלם (לפני שנה ואיזה 10 ימים- תוקף הדיו היה יוני 2017...) אך זה גם לאעזר.

נציג החברה הנ"ל טען שלאחר שנה אין אחראיות.

גם אם זה היה פחות משנה הפתרון שהוא הציע הואלשחוח לי מחסנית חדשה דבר שגם הוא הודה שכנראה כבר לא היה עוזר, כי משהו כבר נדפקבמדפסת.

את הלקח שלי הפקתי.

איאלץ לרכוש מדפסת חדשה (כנראה של hp) ואשתמש בדיו מקורי.

מביא את הנ"ל לטובת אלו שעלולים להיתקל במצבדומה.

פורסם

לשימוש ביתי תמיד כדאי דיו או טונר מקוריים.

פורסם

קנה מדפסת HP או של חברה כלשהי עם אבא ואמא. ובדוק את עלות המיכלים מראש.

ליש יש 2465 ואת ה1510 של HP והמיכלים שלהן עולים בערך 40 שקל לאחד, הם מספיקים לי למשך חודשים.

פורסם

אני מרוצה מהמדפסות שלהם כבר המון זמן.

פורסם

הצעתי את hp בתור דוגמא כי אני באופן אישי מחזיק מדפסות שלהם בחזקתי למעלה מ10 שנים כבר בלי שום בעיה.

לא טענתי נגד חברה זאת או אחרת.

ציינתי שישנן מדפסות מבית טוב עם מיכלי דיו מקוריים במחיר זול.

פורסם
יש לי מדפסת של ברודר.

לאחרונה עבדתי עם דיו חליפי שרכשתי אצל ספק בשם "אייניד דיו" מכפר אחים, בין היתר כי היה אחד הזולים.

כמאמר הידוע 'זול עולה בסוף יקר' אכלתי אותה והדיו דפק לי את המדפסת ,כך שניקוי או כל דבר אחר לא עוזר.

ההדפסה יוצאת מרוחה.

באתר החברה הנ"ל רשום בין היתר:

"אתר איי ניד דיו ממשיך ללוות אותך עד שתהיה מרוצה. מהשאומר, שבכל עניין ושאלה הינך יותר ממוזמן להרים מיידית טלפון לקבלתהדרכה מלאה בנוגע לראש דיו למדפסת שקנית. ב- איי ניד דיו אין כזה דברלקוח שנשאר "לבד". כל לקוח זוכה ליחס הטוב ביותר, לכל מידע לו הואזקוק , וכמובן – לדיו המשובח ביותר. זו שאיפתנו העיקרית."

לצערי הרב כשיצרתי קשר לקבל איזה סיוע, הכוונה,אולי עצה איך לפתור את הבעיה הבן אדם התנער לחלוטין מכל עזרה וכל מה שענייןאותו הוא האם עברה שנה מאז שרכתי את הדיו.

עם זאת הוא הודה שזה משהו שדפק לי את המדפסת בגללהדיו.

הבעיה החלה כבר במדיו הקודם שנשאר בו רק רבע.

משום שחשבתי כי זה העניין החלפתי למחסנית חדשהשרכשתי אצלם (לפני שנה ואיזה 10 ימים- תוקף הדיו היה יוני 2017...) אך זה גם לאעזר.

נציג החברה הנ"ל טען שלאחר שנה אין אחראיות.

גם אם זה היה פחות משנה הפתרון שהוא הציע הואלשחוח לי מחסנית חדשה דבר שגם הוא הודה שכנראה כבר לא היה עוזר, כי משהו כבר נדפקבמדפסת.

את הלקח שלי הפקתי.

איאלץ לרכוש מדפסת חדשה (כנראה של hp)ואשתמש בדיו מקורי.

מביא את הנ"ל לטובת אלו שעלולים להיתקל במצבדומה.

אני הזמנתי מהחנות ה"נהדרת" הזאת צבע למדפסת, אחרי חודש ביררתי והם בכלל שכחו מההזמנה והבטיחו להחזיר את הכסף, אחרי עוד שבוע שלא ראיתי את הכסף באשראי התקשרתי לצעוק עליהם, הם לא מצאו את פרטי האשראי שלחו לי את הכסך במזומן בתוך מעטפה A4 מרופדת בדואר רשום.....

חווית קניה הכי הזוייה שהייתה לי.

הזמנתי מחנות אחרת, עלה 2 שקל יותר והגיע תוך שבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים