עבור לתוכן

אכזבה: Black Ops III למחשב האישי שבור לגמרי

Featured Replies

פורסם

קודם כל רשום במקור שהמעבד הוא i7 מרובע ליבות (שולחני) ולא כפול ליבות..

הם גם רושמים בסוף שברגע שהם השתמשו ב16 גיגה זיכרון עם ה980TI בעיות הגמגום במשחק נעלמו. היום 8 גיגה נחשב המינימום למשחקים וזה ממש לא מפתיע שצריך 16 גיגה להגדרות מקסימליות (בלי קשר לכמה הפורט גרוע או לא).

אם 970 ו8 גיגה היו מספיקים לאולטרה אז מה מקומם בעולם של ה980, 980TI והTITANX?

פורסם

זו תשובה ניצחת לכל אלה שהמליצו על I5 במקום I7 והפורום מלא במומחים שהסבירו שאין הבדל. אז מסתבר שיש.

גם צריך להתרגל שהסטנדרט למשחקים הוא 16 גיגה.

בנוסף כל בעלי המסכים הגדולים צריכים להבין שיש לזה מחיר כבד בציוד נלווה.

פורסם

Levin445 , לא היתה השוואה לi5.

בסקירת הביצועים של Guru3D בדף האחרון, זה מה שרשום:

"Update: a series of patches have been released making the game more stable. if you run into weird stuttering issues, try disabling Hyper-Threading for your processor in the BIOS. It seems that a lot of the issues are related to it."

http://www.guru3d.com/articles-pages/call-of-duty-black-ops-iii-vga-graphics-performance-benchmark-review,9.html

בנוסף לכל זה, לא ברור למה בחרו לבדוק דווקא על חלונות 7 ולא לפחות 8.1, 7 לא תומכת בצורה מלאה בDX11.1

פורסם

באמת חבל שלא היתה השוואה עם-I5 כי שמעתי שיש לו קשיים עם המעבד הזה.

פורסם

גם עם המשחק הקודם בסדרה היו לי נפילות fps חמורות עם המפרט שלי, והתקנתי אותו לפני חודש

פורסם

המשחק הקודם היה רץ לי מעולה על 1440P עם CF 7870.

משיג יותר ממה שהמסך תומך.

אבל עכשיו עם 4K, 980 TI המשחק רץ סבבה, אבל צריך להוריד לאיכות מדיום. יש לי 32GB ראם אז המשחק לא נתקע לי.

מקווה שיצא תיקון די מהר. מזכיר כמו עם הפשלות שהיו עם GTA V בעניין השרתים.

פורסם

אני עם i5 ו 8GB RAM אני גם עם HD7970 (שנקנה בקניה הקבוצתית כאן) ומשחק ברזולוציה 1920X1200

המשחק קרס לי כל 10 דקות בערך לפני הפאץ', אחרי הפאץ' המשחק רץ על 60 FPS קבוע כאשר הכל על HIGH אבל בלי ULTRA. לא ניסיתי בכלל ULTRA אבל הפואנטה כאן היא שלפני שאתם רצים לשדרג, תנו למשחק 4 דקות בשוק. חברות מוציאות משחקים חצי אפויים בימינו וזה לא סוד, החומרה שלכם היא לא תמיד הבעיה.

דרך אגב, אם אני עדיין על HIGH לא באמת צריך 980Ti או טיטאן בשביל ULTRA, רוב הסיכויים שכאשר המשחק יותאם למחשב כראוי גם כרטיסים נחותים בהרבה יצליחו להטיס אותו.

פורסם

אתה משחק על רזולוציה נמוכה יחסית

אם תעלה למסך גדול תראה שהכרטיס לא מצליח להזיז את המשחק.

פורסם
אתה משחק על רזולוציה נמוכה יחסית

אם תעלה למסך גדול תראה שהכרטיס לא מצליח להזיז את המשחק.

זו עדיין רזולוציה מעל FullHD, היא לא מהמפלצות שפוגשים היום אבל לקרוא לה נמוכה זה קצת מוקצן לא?

פורסם

כתבתי יחסית

אני מניח שהמסך הבא שתקנה כבר לא יהיה 24

פורסם

^ לא מסכים איתך ידידי.."נמוכה יחסית"?

למה לא "גבוהה יחסית"?..ביחס למה?

פורסם

ביחס לשנת 2015

פורסם

גם ביחס ל 2016 זה ממוצע. רזולוציה סטנדרטית כיום זה 1080

פורסם

מקובל, גם אני שיחקתי על מסכי 15 ונהניתי

אבל בשונה ממה שהיה, היום יש תמיכה של מערכת ההפעלה והמשחקים במסכים גדולים מעל רמת HD

והחוויה חזקה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים