פורסם 2015 בנובמבר 310 שנים ראוטר TP-Link WR841NDמודם תומפסוןחיבור הוט/נטוזי'ןחיבור שעבד עד לא מזמן, בגלל תקלה אזורית, ביקשו לחבר את המודם ישירות למחשב, ברגע שעבד אמרו שהכל בסדר וזהו. כאשר ניסינו לחבר את הראוטר שוב הוא מוגדר על Dynamic IP ולא מצליח לקבל כתובת מהמודם. החיבור דרך המחשב עדיין עובד.עשינו איפוס למודם, הגדרות רשת אלחוטית מחדש וכלום לא עוזר. הנורות בשני המכשירים דולקות כמו שצריך. אני קורא משהו על Clear Hosts במודם, האם זה משהו הגיוני ורק התמיכה של הוט יכולה לבצע? אני מאוד אשמח לדעת אם זה משהו שאפשר לעשות בעצמי בשניה במקום לחכות להם עוד שעה על הקו.
פורסם 2015 בנובמבר 310 שנים clear host נעשה בצד הCMTS, כך שאין לך ברירה אלא לדבר עם מוקד התמיכה שלהם.
פורסם 2015 בנובמבר 910 שנים לדבר אם תמיכה של הוט זה כמו להקים בן אדם מת מהקבר משאתה יכול לעשות זה ככה לעתיק את כתובת mac של הכרטיס רשת במחשב שלך לכנס להגדרות בראוטר יש משהו שנקרא clone mac תעתיק לשמה את כתובת mac של הכרטיס רשת שלך תעשה שמור ואז כיבוי והדלקה ואז אמור להתחבר אחרי שאתה רואה שיש חיבור תגדיר חיבור אם חייגן תגלוש ככה עד שיפול לך השיוך אז אתה מתקשר לספק שלךכדי שיעשה לך שיוך או שאם אתה רוצה תעבור להוטנט 20 שח עד 100 מגה והוטנט עובד מעולה בתשתית הוט אני מחובר להוטנט ומרוצהברגע שאתה פותח מנוי באתר שלהם אתה רושם את הת.ז של בעל המנוי בהוט וזה תוך 3 דקות מגדיר לך לבד את החיבור לא צריךלתקשר אפילו להוטנט רק לתקשר לספק הקודם לתנתק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.