עבור לתוכן

אוזניות טובות לגיימינג במחיר שפוי

Featured Replies

פורסם

מקווה שיש חיה כזאת, אני צריך אוזניות טובות לגיימינג במחיר של עד 500-600 (אם אפשר יותר זול אז עדיף) ושיהיו איכותיות. אם התקציב שאני נותן לא מספיק כדי לקנות משהו איכותי, אני מעדיף לחכות עם הקנייה ולעשות את הקנייה כאשר יהיה לי תקציב מספק.

חשוב כמובן שהם יהיו נוחות לשימוש ממושך וארוך

לא משנה איפה לקנות, רק שיהיה בארץ ושיהיה מקום אמין שנותן אחריות.

תודה מראש!

פורסם

אם אתה מחפש אוזניות איכותיות במחיר הזה, לדעתי אתה צריך להפזיק לחפש בעולם הגיימינג (בו אתה משלם המון ליצרנים ממותגים על מוצרים פחות איכותיים ממה שהיו יכולים להיות באותו המחיר) ולבדוק קצת את עולם אוזניות הDJ. אוזניות DJ בדרך כלל אטומות (בגלל הרעש במועדון) חזקות (בגלל שהן אמורות לעבור התעללות) ונשמעות טוב. החיסרון הגדול של האוזניות האלו בגיימינג הוא החוסר במיקרופון מובנה אבל זה משהו שאפשר לפתור עם מיקרופון שולחני או אפילו זה של מצלמת רשת.

פורסם

אני ממליץ בחום על sennheiser game one

חברת היי אנד גרמנית, אוזניות סופר נוחות ומפיקות צליל מדהים

פורסם
  • מחבר

^

אני חושב שלא הבנת נכון את המושג תקציב: http://www.zap.co.il/search.aspx?src=google&keyword=sennheiser%20game%20one

אם אתה מחפש אוזניות איכותיות במחיר הזה, לדעתי אתה צריך להפזיק לחפש בעולם הגיימינג (בו אתה משלם המון ליצרנים ממותגים על מוצרים פחות איכותיים ממה שהיו יכולים להיות באותו המחיר) ולבדוק קצת את עולם אוזניות הDJ. אוזניות DJ בדרך כלל אטומות (בגלל הרעש במועדון) חזקות (בגלל שהן אמורות לעבור התעללות) ונשמעות טוב. החיסרון הגדול של האוזניות האלו בגיימינג הוא החוסר במיקרופון מובנה אבל זה משהו שאפשר לפתור עם מיקרופון שולחני או אפילו זה של מצלמת רשת.

קיבלתי את מה שאתה אומר, זה פשוט אומר שאני אחכה עד שיהיה לי סכום יותר רציני להשקיע (כי אין מה לעשות על איכות משלמים, לא בגלל שזה הוגן או נכון או צריך פשוט בגלל שמישהו צריך להרוויח על חשבוננו...)

לאיזה סכום לדעתך אני צריך לכוון?

פורסם

כמו שאמרו לך, אוזניות "גיימינג" של המותגים המצועצעים מספקים חוויה ווקאלית די גרועה.

פה יש לך את האוזניה המדוברת במחיר נמוך יותר-

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=SENNHEISER+GAME+ONE&_sop=15

כמו כן, אם אתה מוכן לחפש גם אוזנייה שהיא נטולת מיקרופון (אם אתה לא צריך, או שיש לך מיקרופון חיצוני) אז יש הרבה יותר אופציות במחירים יותר שפויים

פורסם

אני אגב ממליץ להמנע מאוזניות DJ- הן אוטמות מעולה בגלל שהן מפעילות לחץ גבוהה מאוד דרך הקשת. מקבלים אטימה מעולה, אבל אי אפשר לשים אותן יותר מחצי שעה ברצף.

כמו כן כדאי שתציין אם איטום לרעשים חיצוניים חשוב לך. בגדול ככל שהאיטום יותר טוב, האוזניה פחות נוחה ומתאימה לשימוש ממושך.

מי שמשתמש באוזניה בבית יכול להתפשר מעט על איטום לכיוון נוחות, לעומת מי שמשחק במקומות ציבוריים לדוגמא

פורסם

מסכים עם מה שנאמר מעלי. תתרחק מgaming headsets. תקנה אוזניות איכותיות (לגיימינג ממליץ על פתוחות) ותוסיף מיקרופון מודולרי כמו Modmic\Vmoda boompro.

פורסם

קניתי לפני כמעט עשר שנים אוזניות של סנהייזר מדגם HD25. חוץ מלהחליף להן פעם אחת את הספוגים (שמונים שקל לספוגים מקוריים) הן לא נזקקו לשום טיפול והן בשימוש כמעט יומיומי עד היום.

אפשר לקנות אותן בחו"ל בסביבות אלף ש"ח. אני מבין שזה חתיכת קפיצה בתקציב אבל אני ממליץ. בזמנו אני וחבר טוב קנינו זוג כל אחד, שנינו טכנאי סאונד ועד היום אנחנו קוראים להן "המעבדה הניידת" בגלל איכות הסאונד המשובחת.

אני די בטוח שגם אוזניות DJ של סוני, Technics או Audio Technica יעשו עבודה מצויינת (ובפחות מחיר) - פשוט הHD25 היו האוזניות הטובות היחידות שהייתי צריך לקנות בחיי...

תוספת: בגדול, אני מסכים עם האמירה שאוזניות פתוחות עדיפות לסשנים של שעות ארוכות (למרות שבעסקת החבילה הפרטית שלי הסכמתי לקבל את חוסר הנוחות המובנה באוזניות סגורות בשביל איכות הסאונד והעמידות שלהן). כמו תמיד, המלצות רק עוזרות לרשימה הקצרה להיווצר, בסופו של דבר חייבים לשים אותן על הראש ולבדוק לפני שקונים.

פורסם

הHD25 באמת נחשבות "פלא" וההגדרה שנתת להן- "מעבדה ניידת" היא מדוייקת מאוד.

אבל אני ממש לא רואה איך מתפקדות כאוזניות גיימינג. הן אוטמות מעולה (אבל לוחצות על האוזן ולא מתאימות לשימוש ממושך), המבנה שלהן הוא ON EAR מה שגם גורם לחוסר נוחות אחרי זמן מה.

לפותח השרשור, בתקציב שלך, בארץ אני ממליץ על הסנהייזר 518-

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778401

בפועל הדרייבר הפנימי הוא זהה לזה שקיים ב GAME ONE, וגם המבנה הארגונומי.

אוזניה פתוחה, סאונד מדהים, ריפוד נוח ונשם.

הם יעבדו מעולה עם הכרטיס המובנה שלך המחשב, ואם בהמשך תרצה להשקיע בDAC הם גם יתנו לך קפיצה משמעותית באיכות.

עסקה מעולה בתקציב שהגדרת, ומספקות חווית סאונד טובה יותר מכל אוזנית "גיימינג" גם במחירים כפולים.

פורסם
  • מחבר

אוקי אוזניות "גיימינג" ירדו מהפרק...

אז שאלה ל- IDOnoach - היית מגדיר אותן כנוחות לשימוש ארוך וממושך בעת משחקים? ועוד שאלה, שקלתי לקנות איזה DAC (למען האמת קיוויתי לסט אוזניות שכבר מגיע עם DAC) אתה יכול להמליץ על משהו?

אני מבין שאני צריך לעבור את התקציב, אז אני פשוט אשמור את ההצעות שיינתנו לי פה עד שהתקציב יהיה אקטואלי מבחינתי, אל תמנעו מלתת אלטרנטיבות שעוברות אותו!

פורסם

ה518 הן אוזניות פתוחות.

המשמעות היא שהדרייבר "נושם"- מקבלים גם סאונד יותר פתוח ("במה" יותר גדולה), וגם האוזן מתאווררת (באוזנייה סגורה, אחרי זמן מסויים האוזן מתחילה להתחמם ולהזיע).

הכיסוי הוא גדול, והפד נוח מאוד- אז לשאלתך כן, אני חושב שהן מאוד מאוד מתאימות גם למוזיקה וגם לגיימינג. האיזון הווקאלי שלהן מתאים גם למוזיקה, וגם לסרטים\משחקים (לא מדובר באוזניה "קרה")

מבחינת DAC- אם יש לך לוח אם "גיימינג" עם צ'יפסט יקר- הם לרוב מגיעים עם DAC מעולה של REALTEK, אז אם תכתוב איזה לוח אם יש לך זה יעזור וממש יכול להיות שאתה תהיה מסופק מהביצועים שלו.

מעבר לכך, כדאי שתבחר ותקנה אוזניה (שהיא הרכיב המרכזי והחשוב), ואז תבחר DAC בהתאם. לכל אוזניה הייתי ממליץ על DAC אחר.

השילוב של אוזניה וDAC איכותי הוא יחסית נדיר, למעט דגם אחד שאני יכול לחשוב עליו- SONY MDR 1ADAC אבל המחיר שלהם אסטרונומי, והן אוזניות סגורות, ולדעתי נשמעות פחות טוב מה518.

אני באופן אישי נגד לקנות קומבו שכאלו. המחיר יקר מאוד ולא חוסך כלום, ובפועל די מגביל באפשרויות. זה טוב בעיקר כאופציה ניידת למי שלא רוצה לסחוב איתו בנוסף לאוזניה מסורבלת, גם DAC נפרד.

אם השימוש הוא ביתי, אז עדיף לקנות DAC נייח- מקבלים תוצאות עדיפות ובמחיר שפוי בהרבה

ההמלצה הפופלרית ביותר עבור DAC משולב במגבר, בתקציב התחלתי הוא ה FIIO E10K שעולה בערך 70$. הוא לדעתי נותן שיפור משמעותי על כל DAC מובנה, ולא עולה המון. DAC עבור ALL AROUND מעולה

אבל שוב כאמור, קודם תחליט על אוזניה, תקנה אותה, תתנסה בה, תחליט שאתה רוצה שיפור בסאונד, ועל פי הפרמטרים שחשובים לך מגבלות התקציב תחפש DAC תואם

פורסם

ואני מוסיף- ה518 היא אחת מאוזניות ההיי אנד היחידות שישמעו טוב ללא DAC או הגברה יעודיים.

האופציות היקרות יותר- לדוגמא ה558\598 כבר ממש מחייבות מגבר אוזניות, ואין טעם לקנות אותם אם אתה לא מתכוון להשקיע בזה.

אז נראה לי קצת מיותר כרגע להמליץ על דגמים שעולים 700+ בידיעה שהם לבדם לא מספקים.

פורסם
  • מחבר

המון תודה לך על העזרה, נראה שה- Sennheiser HD518 אכן יתאימו לדרישות שלי.

ובעניין אחר, שמומחי הסאונד שביניכם אולי תוכלו לעזור בו: http://hwzone.co.il/community/threads/570293

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים