עבור לתוכן

רדאון 9700 פרו עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי.

יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב...

untitled.JPG

פורסם

תעדכן דרייברים של כרטיס מסך!! אתה עובד עכשיו אם אומגה?

פורסם

אתה בOC? אם כן, אז זה כניראה נובע מחוסר יציבות

אם לא, אז הVPU RECOVER מפריע לך. תבטל אותו בלוח הבקרה של ATI

פורסם

בזמן האחרון די הרבה אנשים בפורום מתלוננים על ההודעה הזאת, אני מתחיל לחשוב שהדרייברים החדשים לא עושים טוב במיוחד לכרטיסים השונים של ATI.

נראה לי הכי טוב לחזור ל3.7 הישן והטוב והיציב!!

אני טועה?

אגב, אצלך זה עוד מצב בסדר אצלי לפעמים באמצע משחק המחשב קופא והמסך נהיה שחור ואין לי שמץ של מושג מה זה לעזעזאל!

ואגב, למה פתחת שתי ת'ראדים? תמחק אחד.

פורסם

לי למשל אין בעיות אם זה בכלל!! היה יל בעיות אם אומגה 4.2 במשחק VICE CITY שהיה ניתקע והיתה יוצאת לי הודעה כזאת בדיוק :P

פורסם

יש לי שאלה ל-"TommyW" אתה אומר שהכל פועל לך סבבה, אני שמח לשמוע.

אבל עם איזה דרייברים אתה משתמש? ואיזה קירור יש לך במארז? (כלומר, הוא מקורר טוב יש סיקולציה טובה? כי זה גם יכול להיות גורם)?

תודה.

פורסם

לי יש ראדון 9700 ... NP באוברקלוק לPRO עם קירור סטוק ודרייברים 4.3 catalyst שום בעיות what so ever... 8)

פורסם
  • מחבר

בזמן האחרון די הרבה אנשים בפורום מתלוננים על ההודעה הזאת, אני מתחיל לחשוב שהדרייברים החדשים לא עושים טוב במיוחד לכרטיסים השונים של ATI.

נראה לי הכי טוב לחזור ל3.7 הישן והטוב והיציב!!

אני טועה?

אגב, אצלך זה עוד מצב בסדר אצלי לפעמים באמצע משחק המחשב קופא והמסך נהיה שחור ואין לי שמץ של מושג מה זה לעזעזאל!

ואגב, למה פתחת שתי ת'ראדים? תמחק אחד.

אפשר לינק ל3.7 PLZ

והאם הסיבהבאמת נעוצה בדרייברים הפגומים החדשים?

פורסם

יש לי מאורר שמכניס אוויר אחד שמוציא אוויר החוטים לא מפריעים בכלל הם נמצאים בצד אחד והם לא מפריעיל לזרימת האויר... הכרטסי מקורר אל ידי קירור מקורי עכשיו ואני משתמש בדרייברים אחרונים של קטליסט 4.3 והם לא עושים לי בעיות ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים