פורסם 2004 באפריל 621 שנים אם לא זיפ אז איזה קובץ?בכל מקרה תנסה להוריד מפה :http://private.peterlink.ru/tochinov/DTemp/DTemp.zip
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר זה מוריד קובץ זיפ לא? תלחץ קודםעל הקובץ Dtemp.attואח''כ על Dtemp.exe ותעשה לו כן.מקווה שהצלחת.איך פותחים קובץ DTEMP.ATT? עם מה?
פורסם 2004 באפריל 621 שנים עם הכתבן שהוא פותח לך אותו בכתבן אח''כ תסגור אותו.ואז תיכנס לDtenp.exe תלחץ על כן וזהו.
פורסם 2004 באפריל 621 שנים כן בדיוק בשורה הראשונה זה כל כמה זמן לבדוק טפרטורה, ובשורה השני זה הטמפרטורה עצמה!
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר השורה השנייה זה ההגדרה לטמפרטורה קריטית ולא הטמפרטורה שלך כרגע...בכל מקרה אצלי אני התייאשתי...נושא הטמפרטורות עם הלוח שלי GIGABYTE 8IK1100 הוא נושא רגיש, אני לא יכול לקרוא שום טמפרטורה מלבד המעבד!חיפוש ברשת מוצא לא מעט אנישים עם אותה בעייה.....כבר התעייפתי מלמצוא פתרון....
פורסם 2004 באפריל 621 שנים כן גם אני התייעשתי מזה.במחשבה שנייה מה אני מתעסק אם זה בכלל. אני רואה הכל במגירה של הכונן הקשיח. 28מעלות עכשיו
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר כן גם אני התייעשתי מזה. במחשבה שנייה מה אני מתעסק אם זה בכלל. אני רואה הכל במגירה של הכונן הקשיח. 28מעלות עכשיו חחח....חשבתי שיש מישהו שבאמת חולק איתי אותה בעייה... עוד ת'רד שמיצה את עצמו....
פורסם 2004 באפריל 621 שנים לא לא לא!אתה צודק התבלבתי השני זה מתי הוא מחליף צבע לטמפרטורה קריטית תעשו OK ולמטה ליד השעו ןיהיה לך את הטמפרטורה הנוכחית של ההרד דיסק! 8)
פורסם 2004 באפריל 621 שנים ולא כתוב שם 27 או 28 או משהו?אמרו לי פעם שאם זה לא עובד, אז או שההרד דיסק אינו תומך או שצריך להוריד דרייבר לצ'יפסט של הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.