עבור לתוכן

מחפש המלצה למכשיר זול 4.5"

Featured Replies

פורסם

לא בשבילי.

הצרכים: שיחות טלפון ומשחקים פה ושם. גודל מועדף; בין 4" ל5" רצוי באמצע. יצרן; רצוי חברה מוכרת, ולא סיני שקר כלשהו. חשובה איכות הקול בטלפון, ולסינים יש נטיה לזלזל בזה. רצוי גם מצלמה טובה, אם זו לא דרישה מוגזמת.

טווח מחיר 700~800₪ אפשר לחרוג אם יש סיבה טובה, רצוי כמה שפחות כמובן.

מעוניין לקנות בחנות אמיתית, אבל אם המחיר משתלם מאוד, גם חנות וירטואלית בארץ באה בחשבון.

שמתי עין על LG Leon H340N

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902172

שלכאורה עונה על כל הצרכים. (חוץ ממצלמה. יש שם מצלמה 2010 סטייל)

אם יש משהו משתלם יותר ממנו, אשמח לשמוע.

אפשרות נוספת זה MEIZU m2

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23479

שנשמע מאוד מבטיח, אבל אני מפחד מסינים כאלה. אם מישהו רכש אותו ויש לו מה להגיד על איכות הקול בשני הצדדים ועל עמידות המכשיר - מעניין אותי.

פורסם

אין שום סיבה לרכוש את הרדמי הזה כשיש גרסה עם זיכרון ונפח אחסון כפול ב130$ בחו"ל. זה כ700 ש"ח גם במקרה וחלים מיסים, כ500 אם לא. לרוב השירות בארץ מחפיר גם כך אז אם זמן הוא לא פקטור קריטי, זו אופציה שכדאי לשקול.

חבל לרכוש מכשיר עם 1GB RAM / מסך ברז' נמוכה מ720P ב2015, גם אחסון פנימי של 8 מתמלא מהר מאוד- במיוחד כשנטו נותרים בערך 5GB. אני לא בטוח מהי מדיניות האתר לגבי קישור לאתרים אחרים אבל נתקלתי בסקירה של הרדמי 2 ב2 הגרסאות וכן של הM2 בעברית באתר אחר.

פרטים נוספים לקחת בחשבון:

* הM2 מגיע עם כפתור אחד ולא 3 הכפתורים הרגילים, משהו שצריך להתרגל אליו ולמיטב זכרוני לא תומך בתדר 900 שרלוונטי למנויים באורנג' וחב' המתבססות על התשתית שלה.

* מבין ה3 שציינת, הLG כנראה לא יקבל תמיכה תוכנתית רשמית או קהילת פיתוח. זה יכול להיות רלוונטי יותר משנדה, בעיקר עבור רוט, תיקון באגים וכו'.

* שאומי בד"כ תומכת במכשירים שלה לאורך זמן מבחינת עדכונים שוטפים, למרות ששדרוג גרסאות אנדרואיד איטי. יש לה גם מגוון אביזרים רחב למדי עקב הפופולאריות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

גרסת ה

redmi 2 PRO עם כפול זיכרון עולה עוד 50₪, וכנראה שזה יהיה הפתרון. (סה"כ 800₪ בארץ) הפרש מחיר סביר אם אני רוצה לקנות השבוע ושגם יהיה אצלי השבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים