עבור לתוכן

הברקה או בדיחה רעה? הטאבלט העצום של סמסונג מתקרב להשקה

Featured Replies

פורסם

זה נראה מגוחך. מצד שני זה מה שאמרתי על הNOTE בזמנו.

פורסם

4000ש"ח ....? על מה?

על מסך 18" _ זה אפילו לא AIO!!! _ (שב3500ש"ח אפשר לקבל 4590T)

הם בונים על הדפוקים שבינינו!

פורסם

הרעיון לא רע, אבל אני חושב שעם מעבד x86-64bit עם וינדוס/לינוקס המכשיר יכל להיות יותר מוצלח..

מה טוב בכל הגודל הזה אם כל מה שאפשר לעשות בו זה לפתוח יישומי אדרואיד?!

פורסם

כי הטאבלטים האלו מיועדים לצריכת מדיה , לאישה שמבשלת ורוצה לראות חדשות , סדרות או איזה מתכון ביוטיוב , בשביל זה לא צריך ווידנוס וכנראה זה יהיה פחות נוח מאשר מול אנדרואיד ותמיכה רחבה יותר בכל מני ערוצי מידע כאלה ואחרים עם אפלקציות יעודיות שיש להרבה ערוצי תוכן שיש היום , וממש לא לינוקס שלא מיועדת לקהל היעד הזה בכלל.

אנשי הלינוקס יכולים לקנות כל מחשב נייד באותו המחיר ולהתקין עליו מה שהם רוצים ,עם מפרט איכותי יותר ,איחסון מהיר יותר וצורת התממשקות יותר מתאימה ללינוקס כמו מקלדת ועכבר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה הכי גדולה שלי עם כל הSMART PHONES והטאבלטים זה שהארגונומיה שלהם גרועה. והארגונומיה של הטאבלטים יותר גרועה משל הסמארט פונים.

כל מכשיר שרוצים לעשות בו שימוש רציני מצריך שימוש לאורך זמן. זה לא כל כך בעיה להסתדר עם טאבלט לשימושים קצרים של חמש דקות אבל כשאתה צריך לעבוד עם טאבלט במשך שעה או אפילו לצפות בסרט ושיהיה נוח אז מתחילות הבעיות של הארגונומיה.

בכלל לדעתי צריך להמציא טאבלט או פלאפון שהם לא כאלה שטוחים או שיש להם איזה צורת אחיזה אחרת. כי תמיד מפריע לי שהיד שלי מתעייפת אם אני צריך להחזיק את הטאבלט או הפלאפון ולעבוד איתו יותר מחמש דקות רצוף.

זה לא שהיד שלי חלשה, זה פשוט מאמץ שרירים מסויימים שיכולים לגרום לREPETITIVE STRAIN SYNDROM.

גם נראה לי שכל הTOUCH לא ארגונומי בעליל. ללחוץ על מסך שטוח זה גם כואב באצבעות אחרי שימוש ממושך. אוליי צריך מסך יותר רך למגע איכשהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים