פורסם 2004 באפריל 521 שנים יש לי רעיון גדול (לפחות כך אני מדמיין אותו) לצביעה של המארז שאני עומד לקנות: TASK CASE - TK3001 Screwless USB אני חשבתי לצבוע את כל המארז מבחוץ בצבע שחור, מקדימה לצבוע קצת בלבן (אני אעשה ציורים בלבן או סימנים), ואני חשבתי מבפנים לצבוע את הכל מצהוב. וכדי שיראו את הצבע הצהוב, חשבתי לעשות חלון מפרספקס על דלת המארז. מה אתם אומרים? זה יראה יפה? עכשיו אני יודע שמבפנים המארז מייצר חום, אז רציתי לדעת אם הצבע יעמוד בחום שבתוך המארז? ולא יתחיל להינמס לי על כל החלקים בתוך המארז. הצבע שאני אקנה כנראה יהיה מהזולים שעולים 10 ש"ח. אם אתם חושבים שלא מומלץ בצבע רגיל לצבוע את המארז מבפנים אז תמליצו לי על צבע צהוב לא ייקר. עד 40 ש"ח (יותר טוב פחות).
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לא נירא לי שהמארז עד כדיי כך חם בשביל לעמיס את הצבע.קנה צבע של קירות או משו כזה
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר לא נירא לי שהמארז עד כדיי כך חם בשביל לעמיס את הצבע.קנה צבע של קירות או משו כזהצבע של קירות לא יראה יפהעל איזה צבעים אתם ממליצים? גם צבעים שאיתם אני אצבע את המארז מבחוץאבל שיהיו זולים אחים שלי, כי חסר לי קצת כסף.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר אתה יכול לצבוע אם ספריי זה יוצא הכי יפהמה השם של הספריי וכמה הוא עולה?או שאני פשוט הולך לחנות שמוכרת חומרי צביעה ואומר להם להביא לי ספריי בצבע שאני רוצה?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אתה מיתכוון מה שאני עשיתי במחשב שלי? נראה לי שלזה באמת עידו התכוון.... אני זוכר שיש אחד שצבע את המארז שלו מבנים...ס'תכל בגלריה איפשהו
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר תודה על העזרהאני אבדוק גם בגלריה אם מישהו באמת צבע את המארז שלו מבפנים
פורסם 2004 באפריל 521 שנים ספריי של מכוניות עולה הרבה כסף, ואתה יכול להשיג משהו "איכותי" רק במוסכים ואז בכלל זה יקר!
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר אני לא אמרתי שאני הולך לקנות ספריי מכוניות, אני הולך לקנות ספריי מתכת רגיל שעולה 15-10 ש"ח.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים כל ספריי נורמלי יצבע לך את זה. הטמפ' במארז בדר"כ לא יותר גבוהה מ 40 (וזה בהגזמה). שום ספריי לא יימס בטמפ' כזאת...
פורסם 2004 באפריל 521 שנים ספרי למתכתב של טמבור יהיה מצויין . בקבוק עולה 16 ש"ח והוא עמיד בחום שיש במארז . ממש לא ינזל לך . וזה יהיה ממש ממש יפה הרעיון שלך
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר ספרי למתכתב של טמבור יהיה מצויין . בקבוק עולה 16 ש"ח והוא עמיד בחום שיש במארז . ממש לא ינזל לך . וזה יהיה ממש ממש יפה הרעיון שלך תודה על העזרהואני באמת מקווה שמודינג הצביעה יצא יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.