עבור לתוכן

התלבטות בין מעבד I5 למעבד I3 לשימוש של גלישה ואופיס.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לרכוש מחשב נייח (ככל הנראה ארכוש מיד 2)

השימוש העיקרי הוא וינדוס 10, גלישה באינטרנט, אופיס ואולי בצורה מאוד נקודתית שימוש בתוכנת סרטוט כמו solidworks.

אין שום כוונה לשחק במחשב.

מה שאני רוצה זה מחשב שלא יקרטע ושהתוכנות שמשמשות אותי יטענו ויגיבו מהר (גם אם עמוד האינטרנט עמוס בתוכן או שיש בו סרטון HD). מהנסיון שלי עם נייד של LENOVO עם מעבד I5 , בלי שום כרטיס גרפי מיוחד ו-4GB זיכרון זה לא קרה עד שלא התקנתי SSD.

השאלה האם יש בכלל טעם להתעקש על I5 לשימושים שלי?

פורסם

לגלישה באינטרנט ולעבודה משרדית מתאים גם מעבד Pentium G. מעבד Core i3, אפילו מהדור השני, יהיה יותר ממתאים.

כמובן שאם אתה מוצא מחשב משומש עם מעבד Core i5 בהפרש כספי קטן יחסית למחשב דומה עם מעבד Core i3, אז עדיף לקנות אותו, אבל לשימושים שלך אין ממש צורך במעבד Core i5.

בלי קשר, כונן SSD במחשב הוא תמיד דבר רצוי פשוט כי הוא מאפשר לטעון את המידע שעליו הרבה יותר מהר לעומת דיסק קשיח מכני רגיל, מה שאומר שמערכת ההפעלה והתוכנות שמותקנות עליו יטענו מהר יותר (אבל לא בהכרח יעבדו מהר יותר).

פורסם
  • מחבר
לגלישה באינטרנט ולעבודה משרדית מתאים גם מעבד Pentium G. מעבד Core i3, אפילו מהדור השני, יהיה יותר ממתאים.

כמובן שאם אתה מוצא מחשב משומש עם מעבד Core i5 בהפרש כספי קטן יחסית למחשב דומה עם מעבד Core i3, אז עדיף לקנות אותו, אבל לשימושים שלך אין ממש צורך במעבד Core i5.

בלי קשר, כונן SSD במחשב הוא תמיד דבר רצוי פשוט כי הוא מאפשר לטעון את המידע שעליו הרבה יותר מהר לעומת דיסק קשיח מכני רגיל, מה שאומר שמערכת ההפעלה והתוכנות שמותקנות עליו יטענו מהר יותר (אבל לא בהכרח יעבדו מהר יותר).

תודה רבה, אקח לתשומת ליבי.

פורסם

1. לא נהוג לצטט הודעה שנמצאת מיד מעל ההודעה השלך.

2. אני רוצה לציין שאני לא מכיר כלל את תוכנת ה Solidworks, כך שאני לא יודע האם למעבד יש השפעה גדולה על הביצועים (לפי האתר של החברה הדרישה היא רק למעבד שתומך ב SSE2). אני מניח שזה פחות רלוונטי כי בכל מקרה השימוש בתוכנה יהיה דיי מינימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים