עבור לתוכן

שבוע טוב לכם, אודה על מדריך לWinDbg בעברית בחינם - חיפשתי שעות ולא מצאתי

Featured Replies

פורסם

אני מאוד מאוד על הסטיקים וטיפים לתמיכה טכנית, אבל ראשית כל ראיתי בתחילת התוכן של סטיקים הרבה תמונות שנראה שמשום מה לא מוצגות, ממה איזושהי סיבה וניסיתי גם דרך דפדפן Microsoft Edge ומע' ההפעלה שבמחשב כרגע ווינדוס 10 ונראה לי ביום חמישי וישבתי עם מחשב של ספריה של מע' ההפעלה של 7, אם לא XP וגם עדיין היו תמונות חסרות - בכללי גרסת מע' ההפעלת לא אמורה להשפיע על הגדרות של דפדפן, עדיין התמונות שצריכות להיות שם לא מופיעות. אני מצטער אם אני בא בטענות , רק נראה לי תמונות האלו מבהירות קצת יותר על סטיקים של תמיכה טכנית ואכן יש תמונות שמוצגות ואלו לא - למה הן לא מופיעות ואודה מאוד אם יהיה אפשר לסדר את זה. אולי צריך להתאים את כל הדפדפנים שיציגו תמונות כאלו בפורמט מסויום הדפדפן "לא קורא" אותן, אבל את את רוב התמונות כן מציג.

ועוד דבר, אני חיפשתי דרך גוגל ודרך יוטוב מדריך לWinDbg בעברית לקריאת dump במקרה של קריסה של מערכת ואיך לפרש את הודעות השגיאה בעת קריסת מע' הפעלה או מצבים שמע' ההפעלה נתקעת , אזי מצאתי רק מדריכים באנגלית , אבל אני ממש אודה אם למישהו יכול לינק למדריך לWinDbg בעברית, כי באמת גם לא היה לי ממש זמן להאזין יותר לאנגלית ובכללי - אנגלית שלי קצת צריכה רענון, יחד עם זאת, שבישראל - עברית שפה רשמית.

אודה לכם מאוד על כל הכוונה ותודה מראש,

אדוארד.

פורסם

פרוש להודעות רק בחיפוש באינטרנט אם בכלל

או סיום קורס הדרכה יעודי של מיקרוסופט כמו INTERNALS עם כל הספרות שלהם על חלונות.

הבעיה בתמונות רק בפורומים של HWZONE ?

אז

ברוך הבא למועדון המתוסכלים באתר.

פורסם

כי זה סטיקי מאוד ישן. תשים לב מתי כתבו אותו.

בשביל מה אתה צריך מדריך (ועוד בעברית) לWinDbg אם יש לך תוכנות כמו bluescreen view?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, רק IVAN , בסטיקים של תמיכה טכנית מזכירים את הקטע של המסכים הכחולים מזכירים את התוכנה הזאת- אולי אתה מכיר לינק דרך האתר Microsoft יש קצת פירוט על זה, אם אתה לא מכיר מדריך בעברית, אולי משהו של מיקרוסופט יש משהו בעברית. אני מאוד אודה לך על זה ואם לא, אזי אני אפנה לתמיכה של מיקרוסופט ואשאל אותם לגבי זה, אולי יש להם שמור בארכיון. כמו שאמרתי, עם עברית יהיה קל יותר, אבל עם אנגלית אני גם אסתדר, הרי לא כתובה שם אנגלית ממש גבוהה.

תודה בכל אופן,

אדוארד.

פורסם

גפ אם תמצא מדריך בעברית - התוכנה עצמה תהיה רק באנגלית.

פורסם
  • מחבר
גפ אם תמצא מדריך בעברית - התוכנה עצמה תהיה רק באנגלית.

תודה לך, IVAN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים