עבור לתוכן

אז הציעו לי לחזור לפלאפון...

Featured Replies

פורסם

הייתי מנוי ב-Hot Mobile עד אתמול ושילמתי 40 שקל לחודש. התקשר אלי הנציג של פלאפון והציע לי חבילה בסכום של 45 שקל. חשבתי, למה לא? קליטה טובה יותר ונפח גלישה באינטרנט גדול יותר. שווה. התקשרו אלי כדי לקבל ממני חתימה על טופס של הצטרפות, והמוקדנית תקתקה את זה ורצתה שכבר אחתום על הטופס. אני אומר לה, שניה, תני לי לרפרף. לא, תחתום. חתמתי. ההתחברות אכן עברה בהצלחה ובשעה שקבעו לי.

היום אני מתחבר לאפליקציית "פלאפון שלי" ומגלה שמאתמול להיום כבר לקחו ממני 100 שקל. מאיפה המחיר הזה הגיע? איך תוך יום לוקחים ממני 200% ממחיר שנקבע לי?

[ATTACH=CONFIG]9867[/ATTACH]

פורסם

שרות לקוחות?

פורסם

אני שמח שלא נפלתי בפח הזה. מאז שעברתי לחברה אחרת פלאפון מתקשרים אלי בערך פעם בשבועיים לנסות להחזיר אותי עם ״מבצעים״ כאלה...

אני מקווה שיש לך את השיחה מוקלטת עם הנציג שטען 45 שקל לחודש.

תשלום ראשון גבוה יותר יכול להיות, אולי גבו ״דמי התחברות״ או שקר כלשהו דומה, אבל למרות זאת עדיין אין שם חיוב בסכום שאמרו לך. תתקשר לשירות לקוחות ותברר בדיוק על מה גבו ממך את התשלום הזה. זה נשמע ממש לא תקין שאתה מחוייב פעמיים ״דמי מנוי״

ואני מקווה שתלמד להבא, גם אם מאיצים בך עדיין תקרא את ההסכם עם כל האותיות הקטנות. יש סיבה שהנציגים רוצים שתחתום בלי לקרוא את ההסכם.

פורסם

יש מצב שמורידים את ההנחה רק בסגירת חשבונית...

תבדוק את זה

פורסם
  • מחבר
יש מצב שמורידים את ההנחה רק בסגירת חשבונית...

תבדוק את זה

בדקתי. וזה עוד יותר הזוי. רשום במסלול שלי:

70 שקל ל-12 חודשים ראשונים.

זיכוי של 20 שקל בתנאי שאני עובר 50 יחידות. 50 יחידות של מה? לא הוסבר לי בעת השיחה בה הנציג הציע לי להצטרף לחברת פלאפון. גם לא אוזכר לי שבכלל יהיה איזשהו תנאי. שלא לדבר שסוכם על 45 שקל קבועים לחודש.

פשוט בזיון.

אם זה 100 שקל שכבר רשומים אחרי יום, או אם זה 70-20=50 שקל שגם לא מסתדר עם 45 שקל שהובטח לי שיהיו קבועים.

ועוד משהו משעשע, יש לי איזו חבילה שצצה לי בחודש ה-13 שגם על זה לא פירטו לי (הנציג אמר לי שים לך סטופר ל-12 חודשים ואז צור איתנו קשר. ואני מצטט אותו עכשיו).

מה גם שהכי מוזר שרשום לי: "100.14 שקל עוד 42 ימים לסגירת החשבונים". למה חודש וחצי? אני מנסה להבין את הלוגיקה.

זה כאילו לקחו את החשבון שלי, זרקו מספרים, עשו סלט ושמו אותי בקבוצה של שיטת מצליח כי כבר הייתי אצליהם פראייר בעבר ששילם 200+ שקל לחודש.

אני בינתיים מחכה לצלצול מהם. (אני בעבודה וזה קצת בעייתי להתחיל עכשיו להתקשר ולהמתין על הקו).

פורסם
  • מחבר
אני שמח שלא נפלתי בפח הזה. מאז שעברתי לחברה אחרת פלאפון מתקשרים אלי בערך פעם בשבועיים לנסות להחזיר אותי עם ״מבצעים״ כאלה...

אני מקווה שיש לך את השיחה מוקלטת עם הנציג שטען 45 שקל לחודש.

תשלום ראשון גבוה יותר יכול להיות, אולי גבו ״דמי התחברות״ או שקר כלשהו דומה, אבל למרות זאת עדיין אין שם חיוב בסכום שאמרו לך. תתקשר לשירות לקוחות ותברר בדיוק על מה גבו ממך את התשלום הזה. זה נשמע ממש לא תקין שאתה מחוייב פעמיים ״דמי מנוי״

ואני מקווה שתלמד להבא, גם אם מאיצים בך עדיין תקרא את ההסכם עם כל האותיות הקטנות. יש סיבה שהנציגים רוצים שתחתום בלי לקרוא את ההסכם.

רשום 100 שקל בתשלומים קבועים. אם זה היה תשלום התחברות, כנראה היה איפשהו בקטגוריה אחרת.

את השיחה לצערי לא הקלטתי. אבל זה כן הדליק לי נורה אדומה והתקנתי כעת אפליקציה שאמורה להקליט לי שיחות.

מה גם שעכשיו מצאתי שאת השם שלי שמו בשם משפחה ואת המשפחה בשם, ואת הכתובת שלי בכלל המציאו. יכול להיות בלבול בין המשתמשים? כי כאמור הייתי אצלם לפני כשנה וחצי, יכול להיות שלקוח שעליו אני רשום עכשיו היה אחריי ועכשיו איכשהו החשבון "התמזג".

כי כשחיברו אותי פשוט ביקשו שאחתום על הוראת קבע, והיה לי מוזר שלא ביקשו כתובת, ופרטים אחרים לזיהוי.

פורסם

אשמח אם תעדכן כאן מה נסגר עם זה.

גם אני התנתקתי מפלאפון לפני כשבוע ואני מקבל 2-3 טלפונים ביום על מבצעים..

פורסם
  • מחבר
אשמח אם תעדכן כאן מה נסגר עם זה.

גם אני התנתקתי מפלאפון לפני כשבוע ואני מקבל 2-3 טלפונים ביום על מבצעים..

אז ככה. היום לאחר 24 שעות שהבטיחו שיחזרו אלי - חזרו.

הבהירו לי שהיתה תקלה בחשבון. עדיין לא מובן לי למה תחילה אמרו לי שיש תנאי של לעבור 50 יחידות לקבלת הנחה של 20 שקל ולמה בסוף השיחה השלישית פתאום התחיבו שאני אקבל 45 שקל. בכל אופן, למדתי את הלקח והקלטתי את שלושת השיחות שלי עם נציגי החברה. נשאר רק לחכות לתוצאות.

לסיכום:

בעיות שהיו לי:

- שלל טעויות בחשבון, כמו כתובת לא נכונה, שם משובש, מחירים לא נכונים. חלק תוקן.

- מחיר. תחילה אמרו לי ש-50 נקודות תנאי שאני חייב לעבור על מנת לקבל הנחה של 20 שקל, לא הוסבר לי סופית איך החשבון מתבצע. הרי מ-100 שקל, וגם מ-70 שקל אני לא מגיע ל45 שקל אם אני מחסיר 20. ולמה נציג שלא עובד בסלקום מתחייב על 45 שקל חודשיים, ואז נציגי פלאפון תחילה אומרים לי שאין כזה דבר, ובסוף השיחה השלישית כן משנים פתאום את גרסתם וחוזרים על מה שהנציג של הקבלן אמר לי? הזוי ביותר. כן הוסבר לי שה-100 שקל האלה יתקזזו בגלל שהחשבון, משום מה, מחולק לא לחודש ימים אלא לחודש וחצי. למה? ככה.

לאחר שהסברתי לנציג שמאה שקל זה יותר מ-200% של 45 שקל, הוא שינה גרסה ואמר שזו טעות בנתונים ושזה אמור להסתדר תוך מספר שעות לאחר חיבור שלי לחשבון. לאחר שטענתי לו שאני מחובר לחשבון כבר 48 שעות, הוא שינה את הגרסה לזה שזה אמור להתעדכן בשעות הקרובות.

- הסים שלי לא מספק לי גלישה באינטרנט מיום ראשון, מהרגע שחוברתי לפאלפון. נציג שיצר איתי קשר ביום חמישי שעבר והציע לי להצטרף לטלפון, מתברר, אינו עובד החברה ואף לא טרח להסביר לי את המגבלות של החשבון, רק את זה שאני משלם קבוע 45 שקל. מה שכן, הוא בדק את הסריאל של הסים ואמר שהכל בסדר. אז למה אני צריך עכשיו ללכת לסניף של פלאפון ולחכות בתור על מנת לקבל סים חדש?

לא מגיע לי כפיצוי על כל התקלון שלפחות ידאגו לשלוח לי את הסים בדואר? שיחות עובדות, אני יכול בינתיים להסתדר עם WiFi.

קיצר. להתרחק כמו מאש.

בינתיים עם כל ההתכתבויות שלי בדף פאלפון סלקום ראו את זה ופנו אלי והבטיחו לי הצעה טובה יותר. מה אתם אומרים? איך סלקום? בינתיים לא דיברתי איתם כי אני בעבודה.

(מצטער אם הניסוח לא מובן איפשהו, לא ישנתי כמעט יומיים. אם יש עוד שאלות, אשמח לענות עליהן לאחר שאחזור משנת חורף).

פורסם

אני עזבתי את גולן וסלקום מהסיבה שיש להם קליטה נוראית....

בכל המקומות שעבדתי \ שירתתי \ גרתי הייתה קליטה על הפנים. אני גר בצפון ועבדתי בחור אבל לעומת אנשים אחרים, לי אישית תמיד היו בעיות. אז לשיקולך..

פורסם
  • מחבר
אני עזבתי את גולן וסלקום מהסיבה שיש להם קליטה נוראית....

בכל המקומות שעבדתי \ שירתתי \ גרתי הייתה קליטה על הפנים. אני גר בצפון ועבדתי בחור אבל לעומת אנשים אחרים, לי אישית תמיד היו בעיות. אז לשיקולך..

אני מהדרום, אבל אחת הסיבות להחלטתי ללכת על העסקה עם פלאפון זה הקליטה. קליטה יש, אבל מסתבר שגלישה אין בגלל שהסים דפוק או לא מאוקטב כמו שצריך. לא מפתלא לנוכח כל כך הרבה בעיות שיש לי איתם עם החשבון.

מישהו בכיוון דרום שיכול להגיד אם הקליטה באשדוד והסביבה (גם רחובות) טובה ללקוחות סלקום?

פורסם

נשמע כמו מקרה קלאסי של תאוות בצע מצד נציג המכירה בפלאפון.

אני משער שכדי לעשות עוד מכירה הוא הקים אותך בתור לקוח חדש ( זו הסיבה למה הסים שלך לא עבד, הכתובת לא נכונה, כנראה הוא מקבל יותר עמלה על לקוח חדש).

בדיוק בגלל הטעויות האלה אני נמצא בחברת הוטמובייל, נכוותי בעבר בשלושת חברות הענק ונשבעתי לא לחזור. אפילו שהקליטה פחות טובה (לא מורגש בכלל בערים גדולות) אני מקבל סכום אחיד וברור ואף אם יש חריגות הכל מובן ונהיר בחשבונית.

ברגע שיש לחברה חבילות שימור ועשרות סוגי חבילות שמתשנות לאחר X חודשים ומחוייבים להשתמש ב X דקות כדי להנות מ"הטבות" אני שם X על החברה.

מתכון לטעויות.

היתי בורח חזרה להוט או 012

פורסם

פעם אחת אתה מנוי של פלאפון.

אפילו אם לפני 10 שנים.

וכל הזמן הם מתקשרים אליך.

אתה אומר להם שאתה שונא אותם ולעולם לא תחזור אליהם, אפילו בחינם.

מבקש יפה, מבקש תקיף, דורש, מאיים, צועק, ומתחנן שיוציאו אותם מהרשימות שלהם.

והם ממשיכים להטריד אותך בטלפון כל החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובכל פעם אתה קרוב יותר להתקף לב רק מהעצבים שהם מביאים לך.

אולי חטיפה ואיומים תחת נשק של בכירי החברה יכולים לשנות את המצב.

פורסם
  • מחבר
נשמע כמו מקרה קלאסי של תאוות בצע מצד נציג המכירה בפלאפון.

אני משער שכדי לעשות עוד מכירה הוא הקים אותך בתור לקוח חדש ( זו הסיבה למה הסים שלך לא עבד, הכתובת לא נכונה, כנראה הוא מקבל יותר עמלה על לקוח חדש).

בדיוק בגלל הטעויות האלה אני נמצא בחברת הוטמובייל, נכוותי בעבר בשלושת חברות הענק ונשבעתי לא לחזור. אפילו שהקליטה פחות טובה (לא מורגש בכלל בערים גדולות) אני מקבל סכום אחיד וברור ואף אם יש חריגות הכל מובן ונהיר בחשבונית.

ברגע שיש לחברה חבילות שימור ועשרות סוגי חבילות שמתשנות לאחר X חודשים ומחוייבים להשתמש ב X דקות כדי להנות מ"הטבות" אני שם X על החברה.

מתכון לטעויות.

היתי בורח חזרה להוט או 012

כן אבל עם חברה שנותנת לך קליטה פחות טובה, הקרינה חזקה יותר. עם חברות זולות רוב הזמן יש לי קו אחד לא משנה אם זה בדרום או במרכז.

כרגע אני יושב בעבודה ברחובות עם סים של פלפאון עם 5 קווים מלאים. בעבר חשבתי שזה בגלל שהמקום סגור אבל עכשיו אני מבין שעם הוט מובייל אני מקבל קליטה של קו אחד ברוב המקומות.

גם עם גולן היה לי אותו סיפור.

פורסם

012 זה אורנג' - מחיר של רשת קטנה עם תשתית של גדולה. הבעיה היא רק שאין להם חבילות נורמליות לחו"ל.

פורסם

אם קולטים טוב עם פלאפון אתה יכול רמי לוי הוא על התשתית שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים