פורסם 2004 באפריל 521 שנים שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessibleהגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים :xp:Client for Microsoft NetworksFile and Printer Sharing for Microsoft NetworksQoS Packet SchedulerInternet Protocol (TCP/IPNWLink IPX/SPX/NetBIOS98:Client for Microsoft NetworksDial-Up Adapter[Network Adapter]TCP/IP -> Dial-Up AdapterTCP/IP -> [Network Adapter]IPX/SPX -> [Network Adapter]NetBEUI -> [Network Adapter]File and Printer Sharing for Microsoft Networksהאינרנט עובד בשניהם ע"י analogX .מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים תנסה להסיר את השיתוף על התיקייה המשותפת ולהגדיר אותו שוב.ב-XP תנסה גם לעשות Repair על הרשת שלך עם המחשב הזה ב-Network Connections.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר דרך 98 אני יכול לראות את השיתופים של ה-XP ודרך ה-XP אני לא יכול לראות את ה-98.ניסיתי לעשות את מה שאמרת עדין אותה תוצאה: //*** is not accessible you might not have permission to use this network resourcethe network path was not foundעוד משהו....כשאני מתחבר לאינטרנט ב xp אני מקבל הודעה ש ה ipx/spx לא הצליח ליצור התחברות עם המחשב השני..הוא שואל אם להמשיך תהתחברות כמו שהיא ואני ממשיך וגולש בשני המחשבים אבל יש את הבעיה שאמרתי כבר שאני לא מצליח להכנסל 98 דרך ה xp למרות שאני רואה אותו בתוך workgroup של ה xpיכול להיות שבגלל ה ipx/spx יש בעיה?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר תודה לכל העוזרים. איכשהוא המצב הסתדר השתמשתי באשף של xp ויצרתי דיסקט network . הרצתי אותו ב 98 והוא יצר bridge connection ועכשיו זה עובד. שיתוף האינטרנט דרך analogX ו שיתוף קבצים ע"י האשף של xp
פורסם 2004 באפריל 921 שנים גם אצלי יש את אותה הבעיה הכל מוגדר בדיוק כמו שMADXP אמר וגם אני ניסיתי ליצור דיסקט אבל זה לא עובד. יש דרך לסדר את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.