עבור לתוכן

מחשב קופא ועושה ריסטרט בהדלקה

Featured Replies

פורסם

שלום,

הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר.

בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא.

חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה.

מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות.

קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה.

עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן).

לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק.

הוא נכבה ולאחר כמה שניות נדלק שוב וחוזר חלילה שוב ושוב עד שאני מנתק אותו מהחשמל.

בבקשה עזרה אני אבוד פה לגמרי.

פורסם

כיבוי מיידי של המחשב לאחר ההדלקה שלו מעיד על בעיה בלוח אם/זכרונות/ספק ברוב המוחלט של המקרים.

נסה לראות שכל הכבלים של המתחים מחוברים כמו שצריך, ובנוסף נסה להוציא את כל הכרטיסי זכרון שיש לך ולחבר מחדש רק אחד מהם לשם בדיקה שהכל עובד.

פורסם

תעלה את הדאמפים לפורום.

לרוב ביטול איתחול בשגיאה יציג מסך כחול עם פרוט הבעיה.

נערך על-ידי Ivan

פורסם

בן כמה הלוח אם? אם הוא ישן יש מצב שהבעיה בכבלים (הסיכוי עולה עם הגיל של הלוח) סתכל פיזית עליו תראה אם אתה רואה קבלים נפוחים או זולגים - תעיף מסט בתמונות שצרפתי בקישוריות כדי הבין על מהמדובר

http://ww2.justanswer.com/uploads/SE/SelectTronix/2013-01-18_222655_capacitors.jpg

http://i.imgur.com/klcWbFr.jpg

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר
כיבוי מיידי של המחשב לאחר ההדלקה שלו מעיד על בעיה בלוח אם/זכרונות/ספק ברוב המוחלט של המקרים.

נסה לראות שכל הכבלים של המתחים מחוברים כמו שצריך, ובנוסף נסה להוציא את כל הכרטיסי זכרון שיש לך ולחבר מחדש רק אחד מהם לשם בדיקה שהכל עובד.

החזרתי את הזכרונות למקום וכבר לא מתבצע כיבוי.

מאז שפתחתי את האשכול הזזתי את המיקומים של הזיכרונות ונראה שזה פתר את הבעיה עד היום, עכשיו אני לא מגיע אפילו למסך שאני יכול להיכנס דרכו למצב בטוח.

פשוט מסך שחור שכתוב עליו stand by mode.

הסתכלתי בלוח אם ואין שום טרנזיסטורים שרופים או נפוחים.

הלוח אם בן 4 שנים מסוג p67 extreme4.

חיזקתי כבלים שאולי היו רופפים.

עריכה: המחשב נדלק ועוד לא קפא או נכבה אבל כנראה שזה יקרה.

איך אני מגלה מה הסיבה לזה שהוא קופא ?

נערך על-ידי Ezana
מצב חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים