פורסם 2004 באפריל 521 שנים זה אחרי הגלשןאני גולש לכיוון הים ושם ממשיך על שביל בדרך הורג כמה מפלצות ויש כמה גיפים לאחר מכן מגיעים לגשר הרוס שלא ניתן למעברלפני הגשר למטה יש חיבור של כבל עם אי אחר שיש עליו מגדלור
פורסם 2004 באפריל 621 שנים לכל "הנתקעים" במשימות במשחק far cry:דיוני ה-"הצילו נתקעתי" אוחדו לדיון זה.שאלות על עלילת ומשימות המשחק - כאן.בהצלחה.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים STINGER גם אני הגעתי לשלב 10 והפסקתי לשחק שבוע שלם, אבל אז המשכתי כי נמעס לי מUT2K4.אני בשלב 12, אני חייב לצין שלב 11 הוא שלב מדהים, הכי טוב שהיה עד עכשיו.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים בסוף המשכתי , גמרתי תמשחק , בואנה , המשחק הזה ארוך טיחה!! , דרך אגב , אתמול שמתי 9700פרו על המחשב שלי , והתאכזבתי , שכן , המחשב שלי לא מנצל את הכרטיס הכי טוב שיכול להיות...הוא נותן 80FPS בUT2004 , ונותן 40-50FPS בFAR CRY על הגדרות הכי גבוהות , ומה שעוד יותר מוזר , שאני מפעיל פילטרים , הFPS יורד אולי ב3-4אחוזים , לא יותר... זה כאילו המחשב לא מסוגל לנצל את הכרטיס בהגדרות נמוכות אבל מנצל אותו מעולה בהגדרות גבוהות...
פורסם 2004 באפריל 821 שנים stingeR-תסביר לי משהו,איך זה שלי יש כרטיס מסך בדיוק כמו שלךמעבד 2.6 HT לוח רוקלייק 512 DDראםואני יכול לשחק רק על 800X600 והכל כמעט על LOWכשהכל על MEDIUM המשחק בקושי זז ואי אפשר לשחקאני לא מבין מה הבעיה...אולי אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך?אשמח אם תוכל לעזור ליתודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.