פורסם 2004 באפריל 521 שנים אוקינחמד מאוד..אבל מה זה קשור לאלקטרוניקה ומודינגזה יותר בכיוון של תמיכה טכנית
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לא קשור לפורום.לפי דעתי זה בא בתור פרסומת סמויה לפורום אחר בנושא מחשבים.. :-X
פורסם 2004 באפריל 521 שנים רן, ניראה לי שאתה צודק, RMN רק היום נירשם לאתר.וגם אם תשים לב שם האתר זה ה"רומני"אז קלטוף R שווה ROM שווה MA N שווה NIתחברו את זה , זה יוצא ROMANI רומני ושימו לב לאימייל שלו:: moses@haromani.net מה אתם חושבים עכשיו
פורסם 2004 באפריל 521 שנים פשוט חכו לאחראי פורום כלשהו שיגיע. מאסטר נרגילה מחובר עכשיו נראה לי, הוא עוד מעט יבוא ויביע את דעתו ויעשה מה שצריך לעשות. בין אם זה לנעול או לא. אז...לא נראה לי שכדאי שתצרפו עוד תגובות..זה פשוט כבר יתחיל להפוך לספאם רציני..
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אולי זה באמת פרסומת לפורום שלו.שאבל זה מדריך נחמד. לא פעם פגשתי אנשים פה שביקשו מדריך להרכבת המחשב, הנה אכשיו יש אחד וגם בעברית.
פורסם 2004 באפריל 721 שנים רן' date=' ניראה לי שאתה צודק, RMN רק היום נירשם לאתר. וגם אם תשים לב שם האתר זה ה"רומני" אז קלטוף R שווה RO M שווה MA N שווה NI תחברו את זה , זה יוצא ROMANI רומני ושימו לב לאימייל שלו: : [email']moses@haromani.net מה אתם חושבים עכשיו אני יודע שזה לא קשור אבל הייתי חייב!!: <@INSTALL@> אתה גאון!!! איך עלית על זה?
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מחבר לא ניסיתי לפרסם שום דבר חוץ מהמדריך שלי.ולמה לא לקרוא לעצמי RMN? מה זה אומר?אני לא כתבתי בצורה ישירה בשם שלי את שם הפורום והכתובת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.