עבור לתוכן

מה אתם אומרים אל ה-GANE CUBE ?

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים מערכת שווה או לא?

אם כן למה ואם לא למה... :-*

פורסם

ה GAME CUBE הוא מערכת נחמדה מאוד. אם כי אני לא בטוח שיש לו את המשחקי פעלוה והבכלל הרציניים שיש לPS2 ול XBOX. :-X

חוץ מזה הבעיה היא שבארץ הוא כמעט לא מפותח בכלל התחום שלו. כך שתהיה לך קצת בעיה להשיג משחקים שלו והכל.

בכל מקרה הייתי יותר מציע לך ללכת על PS2 או XBOX. ואם אני לא טועה יש להם גרפיקה ומשחקים יותר טובים :-X

בכל מקרה אל תסמוך רק עליי. אבל תתחשב טוב טוב בבעיה שהוא כמעט ולא נפוץ בארץ.

פורסם

ואם אני לא טועה יש להם גרפיקה ומשחקים יותר טובים :-X

אתה טועה, הרבה אנשים חושבים ככה משום שהם לא שחקו במכשיר ה GC ומעולם לא הכירו את המשחקים עליהם לנינטנדו יש זכויות (מריו, זלדה, פוקס, פיקאצ'ו והרשימה עוד ארוכה).

יש לי אחד בבית והוא פשוט מעולה ואני נהנה מכל רגע עליו - לא חושב אפילו על XBOX ועל PS2.

בכל מקרה אל תסמוך רק עליי. אבל תתחשב טוב טוב בבעיה שהוא כמעט ולא נפוץ בארץ.

זה נכון, הוא באמת לא נפוץ בארץ אבל תבדוק אם באיזור מגוריך יש חנות שאולי דווקא כן מוכרת חלקים + מוכרת/מחליפה משחקים (באיזור ר"ג/גבעתיים יש)

* קח בחשבון שפה אין צריבה של משחקים ואין חוכמות - דברים עולים כסף ושהוא לא נפוץ אז קצת יותר.

אני יכול רק להמליץ לך ללכת לחנות שמוכרת את המכשיר ולבקש מהם להתנסות בו.

פורסם

ראיתי שהדיסקים של GC הם יותר קטנים...

פורסם

אתה טועה, הרבה אנשים חושבים ככה משום שהם לא שחקו במכשיר ה GC ומעולם לא הכירו את המשחקים עליהם לנינטנדו יש זכויות (מריו, זלדה, פוקס, פיקאצ'ו והרשימה עוד ארוכה).

אני שמח שתיקנת אותי. אבל בעיקר התכוונתי לזה שאין משחקים כמו GTA3 או BLADII וכל מני משחקי פעולה בסגנון. אלא שזה סגנון קצת שונה של משחקים -> המשחקים של נינטנדו.

וזה כבר עניין של הקונה, כמובן שאם זה הסגנון שהוא אוהב או לא.

יהיה הכי טוב אם באמת תוכל (פותח הת'רד) להתנסות בזה בדרך כלשהי ותחליט בעצמך.

בהצלחה ;)

פורסם

לקונסולה של נינטנדו יש המון משחקים מעולים ויצירתיים, אבל אם אתם קונים אותה אתם צריכים להתחשב בכמה דברים אחרים. לדוגמה, מצד אחד, הגרפיקה לא תהיה ברמה של האקס בוקס אבל מצד שני, אנחנו באמת צריכים כזו גרפיקה עכשיו, במיוחד שמשחקים עם גרפיקה ברמה ריאלסטית (שאפשר היום לראות בתמונות מDoom 3 או Half Life 2) עדיין לא קרובים לסיום (אומרים שהם ייצאו בקיץ, אבל בחייכם... מה הסיכוי...). אם אתם מחפשים משחקים מעולים, הגיימקיוב היא הקונסולה בשבילכם, רק אל תצפו לביצועים מרשימים.

ובקשר לחנויות למכירת ציוד, חוף מהPS2 (וגם זה לא ממש), הכל יקר. עם המחירים שדורשים היום בחנויות, עדיף כבר להזמין מחו"ל. תאמת, יש סיבה מעולה למה נינטנדו או מיקרוסופט לא מייבאות לארץ את הקונסולות (הצריבות), אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

די, די כבר לפרסם מידע מוטעה! הגיימקיוב חזק יותר מהפלייסטישן 2, והיכולות שלו כמעט שוות לאקס בוקס . יש לגיימקיוב משחקי אקשן, אולי לא הרבה, אבל יש לו לפחות קצת. יש לו גם משחקי תפקידים נחמדים, ואפילו שהדיסקים שלו קטנים, הם יכולים להכיל 1.4 ג'יגה. הם בפורמט מיני דיוידי מוצפן. לפי דעתי הגיימקיוב היא קונסולה די טובה, אם יש לך מספיק כסף בשביל לקנות משחקים ב250+ ש"ח. אם אתה צריך לקנות ציוד לקיימקיוב, פנה אלי בפרטי, אני אביא לך מיקומים של חנויות טובות. אם אתה בעניין של משחקי אקשן, קנה פלייסטישן 2 או אקסבוקס (אני הייתי ממליץ יותר על פלייסטישן 2 בשביל רק משחקים, אבל על האקסבוקס בשביל כל מיני אופציות (יכול להפעיל דיווקס, את כל הפורמטים של הסרטים והמוזיקה, לינוקס, אמולטורים, ועוד כל מיני- גם בלי הלינוקס) אחרות). אם יש לך זמן לחכות, חכה עוד קצת- אז יצא הPSP שיש לו גראפיקה שעוקפת את הפלייסטישן 2.

פורסם

אם יש לך זמן לחכות, חכה עוד קצת- אז יצא הPSP שיש לו גראפיקה שעוקפת את הפלייסטישן 2.

ה PSP הינה קונסולה ניידת שמבוססת על ה PS2, אך למיטב ידיעתי לא מגיעה לרמתה, ובוודאי שלא עוקפת.

פורסם

הPSP כן חזק יותר מהפלייסטישן 2, רק תקרא את הראיונות שיש בgamespot.

פורסם

הPSP כן חזק יותר מהפלייסטישן 2, רק תקרא את הראיונות שיש בgamespot.

זה מה שאמרו על הNGage מול הGBA... ותאמת, קשה לי להאמין שקונסולה ניידת היום חזקה יותר מקונסולה ביתית. אבל מי יודע...

רק תגידו לי, מישהו פה רשם שהPS2 חזק מהGameCube?! הפוסי ייצא חצי שנה לפני שאר קונסולות הדור הבא, ובגלל זה הרמה שלו יותר נמוכה. אבל כך בחשבון שהוא השיג הצלחה עצומה, אליו הגיעו רוב המשחקים הנמכרים, והוא עצמו נמכר למיליונים (נראה לי שהוא עבר את ה10 מיליון, אבל אני לא סגור על זה). זו אחת מהסיבות העיקריות, אם לא העיקרית, שנינטנדו רשמו לראשונה הפסדי ענק והדוד ביל מפסיד על כל קונסולת אקס בוקס שנמכרת.

ובקשר למחירים, GameCube בחו"ל עולה 99$, אז אפשר לומר שההצעה שלהם קצת הרבה (!) יותר מפתה.

פורסם

תשמע , בוא נהיה מציאותיים, אתה מתכוון לקנות כל משחק ב300 ש"ח ?

אפילו לעיתים יותר , אתה צריך קונסולה שנותנת לך את האפשרות , לשחק בלי לשלם , לשחק באינטרנט בלי live או הרשמה .

אתה צודק , אני מדבר על הxbox ....

הגרפיקה במשחקים מדהימה , אם אתה אוהב משחקי תפקידים , שתי משחקים אדירים יוצאים בקרוב fable 2 וjade empire .

מבחינת פעולה יש לxbox משחק שאף קונסולה לא תוכל להתחרות בו - Halo 2 .

יש עוד מספר לא מבוטל של משחקים שהולכים לצאת בקרוב , דעתי היא משתלמת .

GameCube זה רק אם אתה יותר בקטע של נינטדו והייתה לך קונסולה קודמת שלהם , אם אהבת , קנה גייקיוב .

פורסם

באקסבוקס צריך להירשם כדי לשחק באינטרנט. אם אתה מדבר על התוכנה הזאת שאם אתה מחבר את המחשב לאקסבוקס דרך הלאן ואז אתה משחק דרך הרשת, אבל לא גולש- אז בגיימקיוב עשו את זה לפני עם מאריו קארט.

פורסם

תשמע , בוא נהיה מציאותיים, אתה מתכוון לקנות כל משחק ב300 ש"ח ?

הם לא עולים 300 ש"ח ועדיין יש לך אופציה לקנות משחקים בחו"ל ולחליף משחקים בחנויות בארץ.

GameCube זה רק אם אתה יותר בקטע של נינטדו והייתה לך קונסולה קודמת שלהם , אם אהבת , קנה גייקיוב .

זה ממש לא נכון וגם לך אני יכול רק להמליץ להתנסות בחווית ה GC.

באם באמת אחד הקוראים יחליט להתנסות אני יכול להליץ על שני משחקים שכבשו את ליבי ולעולם לא יופיעו בשום קונסולה אחרת:

1. Super Smash Bros. Melee

2. Mario Party 4 (יצא גם 5)

(מומלץ לריבוי שחקנים)

פורסם

הPSP היא ברמה שלא יאומנה בשביל קונסולה ניידת

פה יש סירטונים ותמונות מאחד ממשחקי ההכרזה של הPSP......

SEE IT AND BELIEVE IT!

http://www.gamespot.com/psp/action/deathjr/index.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים