עבור לתוכן

איך להעיר את המחשב?

Featured Replies

פורסם

היי

יש משהו שאני כבר לא מעט זמן חווה במחשב, ה-"תקלה" היא שכשאני מסיים לעבוד על המחשב אני מכבה את המסך על ידי נגיעת טאץ' במסך (LG).

כשאני חוזר לעבוד על המחשב (נגיד כמה שעות אחרי) אני שוב מדליק את המסך עם נגיעת הטאץ' אך המחשב כאילו עדיין "ישן".

שום דבר שאני מנסה לא מצליח להעיר אותו.

ניסיתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקשים, לשלב את שניהם אך זה לא עזר.

אשמח לעזרה. (WIN 10)

תודה!

פורסם

יש מחשבים שמנתקים את ה USBים במצב sleep - תנסה להעיר על ידיי הקשה קצרה על ה power במארז

פורסם
  • מחבר

שלום 1686;)

המארז שלי הוא: NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

יש כפתור (שמאלי) של on/off וכפתור (ימני) של Restart.

על איזה ללחוץ?

פורסם
  • מחבר

היי,

לצערי לא עזר...

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

יש לוחות אם שמוגדר אצלם בביוס כברירת מחדל שהם לא יכולים להעיר את המחשב עם העכבר/מקלדת ובחלקם אפשר לשנות את זה דרך הביוס עצמו.

פורסם

מה קורה אם אתה לא מכבה את המסך אלא נותן למחשב לכבות אותו אוטומטית בכניסה ל sleep ?

אם אתה מעיר את המחשב זמן קצר (כמה שניות) אחריי שהוא נכנס ל sleep הוא עדיין מתעורר ? כלומר האם הוא נתקע בשלב מאוחר יותר במהלך ה sleep ?

פורסם
  • מחבר
איזה לוח אם יש לך?

יש לוחות אם שמוגדר אצלם בביוס כברירת מחדל שהם לא יכולים להעיר את המחשב עם העכבר/מקלדת ובחלקם אפשר לשנות את זה דרך הביוס עצמו.

זה הלוח אם שברשותי: Gigabyte GA-H81M-S2H

אני אשמח אם תוכל להגיד לי איך להגדיר זאת (יש לי רקע טכני במחשבים זה לא יהיה מסובך)

מה קורה אם אתה לא מכבה את המסך אלא נותן למחשב לכבות אותו אוטומטית בכניסה ל sleep ?

אם אתה מעיר את המחשב זמן קצר (כמה שניות) אחריי שהוא נכנס ל sleep הוא עדיין מתעורר ? כלומר האם הוא נתקע בשלב מאוחר יותר במהלך ה sleep ?

אין לי מושג מה קורה אם אני לא מכבה את המסך ונותן למחשב לבד להיכנס למצב sleep, אני מניח שיקרה אותו דבר.

יכול להיות שבעבר קרה מקרה או שניים שלא כיביתי את המסך והוא פשוט נכבה לבד וכמובן המחשב עובר לsleep

אבל זו כמובן לא השיטה.

יש מצב שאתה נוגע בנקודה מעניינת, שכן אני זוכר פעמים שכן המחשב "מצליח" להתעורר אני לא בטוח אבל יש סיכוי שזה

בגלל שלא "עבר כל כך הרבה זמן" אבל לא 100%.

תודה על העזרה לשניכם.

פורסם

תבדוק כמה פעמים, אני רוצה תשובה מדוייקת עד כמה שניתן

פורסם

איך אתה יודע שהמחשב ב sleep ?

אולי הוא סתם תקוע ?

פורסם

אם המחשב היה סתם תקוע, הדלקת המסך היתה מראה תצוגה של המחשב התקוע... נראה שהמחשב כאן נתקע כשהוא בתוך מצב ה sleep

פורסם

יש סימן ברורר למצב שינה.

נורת ההפעלה "נושמת" או מהבהבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים