עבור לתוכן

ROFLMAO פגשתי עכשיו איזה סופר Newbie בקאונטר סטרייק

Featured Replies

פורסם

ימי קאונטר האמיתיים היו בגירסאות 1.1-1.3, התקופה הטובה ביותר - נטולת נובים וצ'יטרים, השחקנים המשומנים היטב אשר הפ3י3ו בלי סוף ופשוט תענוג היה לשחק.

פורסם

אוי אני עכשיו נזכר בתקופה של פעם

שCS היה בהתחלה לפני כל הניובים שהרסו תמשחק

כמה חבל

ובקשר לתוצאה ההיא זה בטח ילד בן 5-6

זהו בערך הגילאים שמשחקים CS היום

===============

TFC OWN THEM ALL

חבל שאין יותר

:'(

פורסם

ויש לך את אלה שהם בני 14-15, שבגיל הזה אין בכלל דאגות ולא צריך לעשות כלום, והם חורשים על CS עשרים וארבע\שבע כמו משוגעים, ונהפכים לסוסים חבל על הזמן... לא צריך סתם לזלזל, לצד כל הNABS יש שחקנים טובים מאד, שיאכלו אותך לפני שאתה מספיק לראות אותם... CS משחק אדיר. עד היום, בעתיד הקרוב, וגם ברחוק. וכל מי ששיחק 2 דקות במשחק הזה ואמר "זה סתם זבל", אז הוא לא יודע מה הוא מפסיק... פשוט חבל לדפוק סטיגמות על משחקים לפני שמגלים מה הם שווים באמת...

פורסם

בתור אחד מהתקופה "ההיא", אני יכול לומר בלב שקט שפשוט רע לשחק בשרתי הארץ, כיום. אני לא מסוגל לשרוד 10 דקות בלי לחטוף עצבים, לפתוח את הקונסולה ולהביא אותה ב Quit.

אם אין צ'יטרים, הרמה מאוד נמוכה, מתקמפרים, מקללים במקרופון ובצ'אט ופשוט מנצלים את הנקודות הרעות שבמשחק (ולא חסר).

מי שמנסה את קאונטר בפעם הראשונה, בטוח יתאכזב.

אירופה נשארו פחות או יותר ברמה שמאפשרת משחק הוגן ומהנה, המערב הרחוק - היה מייאש מאז ומתמיד, פינג גבוה מ 110 מחרפן אותי.

פורסם

כן אבל אחי, עיוור בלי ידיים עושה תוצאה יותר טובה מזו

אם אני ישחק עם הראש וירה עם האוזן, בעיניים עצומות, הפוך, ואוכל צואת פרות תוך כדי הייתי עושה תוצאה יותר טובה

ד"א קבלו קצת סקינים יפים שלי...

וואללה, קרעת אותי !

לא יודע למה, אבל לא הפסקתי לצחוק איזה 5 דקות אח"כ ... :P [אולי כי זה כ"כ דומה לדוגמאות שאני נותן]

בכל אופן התחלת לי את היום טוב (ועכשיו אלך לעבודה... :'()

פורסם

בתור אחד מהתקופה "ההיא", אני יכול לומר בלב שקט שפשוט רע לשחק בשרתי הארץ, כיום. אני לא מסוגל לשרוד 10 דקות בלי לחטוף עצבים, לפתוח את הקונסולה ולהביא אותה ב Quit.

אם אין צ'יטרים, הרמה מאוד נמוכה, מתקמפרים, מקללים במקרופון ובצ'אט ופשוט מנצלים את הנקודות הרעות שבמשחק (ולא חסר).

מי שמנסה את קאונטר בפעם הראשונה, בטוח יתאכזב.

אירופה נשארו פחות או יותר ברמה שמאפשרת משחק הוגן ומהנה, המערב הרחוק - היה מייאש מאז ומתמיד, פינג גבוה מ 110 מחרפן אותי.

צודק, גם TFC משחק אחלה אם יודעים לשלוט בו טוב וזה בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לא קל.

אני אישית DODER, שגם את DoD קצת הרסו בגרסאות החדשות לצערי ;[

מה שעצוב בארץ זה שכולם מכורים ל CS כל כך חזק שלא נותנים הזדמנויות לאף משחק אחר ! והקטע גם שכל כך קל להשיג CDKEY של HL ולהוריד את המשחק ובגלל כמות המודים שלו אף אחד לא קונה משחקים חדשים יותר כמו H&D2 או BF1942... פשוט אין שרתים בארץ וזה מאוד עצוב.

וד"א לפותח הת'ראד... ממש נושא מעניין לדיון... אתה יותר עצוב מאותו NOOB בעצמו, רק למות כל כך הרבה פעמים נדרשים יותר ממאה סיבובים ולשחק באותה מפה יותר משעתיים נראה לי עוד יותר מפגר, לעומת אותו בנאדם שבטח לא היה ליד המחשב למה לכל בנאדם יש גבול לעצבים מתישהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים