פורסם 2004 באפריל 521 שנים LOL חחחחח איזה גרוע!! וואלה אפילו אני בפעם הראשונה לא הייתי כל כך גרוע במשחק!! היית נהרג 20 פעמיים והורד 10
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר כן אבל אחי, עיוור בלי ידיים עושה תוצאה יותר טובה מזואם אני ישחק עם הראש וירה עם האוזן, בעיניים עצומות, הפוך, ואוכל צואת פרות תוך כדי הייתי עושה תוצאה יותר טובהד"א קבלו קצת סקינים יפים שלי...
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אויי איזה משחק מכוער עצוב לדעת שאנשים עדיין משחקים בו... כמות הרמאים והניוביים פשוט המאיסה עלי את המשחק הזה בערך לפני שנה וחצי שנתיים... עצוב.. :
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר דווקא לא פגשתי ברמאים כבר מעל חודשיים...יש את הCheating Death הזה שכל הסרברים דורשים ואין יותר רמאויותואם יש לך בעיות עם ניובים שחק בסרברים של UK או גרמניה או אמריקה... גם שם אם יש צ'יט ישר נונתים לו BAN לסידיקי כך שאף אחד לא יעז לרמות
פורסם 2004 באפריל 521 שנים טוב אז אני מפחד אל הסידיקי שלי קניתי את המשחק ביחד אם ההמשך שלו ואם TFC בבנדל נחמד מארה"ב מכרו את זה בארץ אבל יביאו כמה חבילות של המשחק לבאג לפני כמה שנים קניתי עוד בתקופת הפנטיום 3 500 שלי
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני לא מבין , מה כל כך טוב במשחק הזה? מה אנשים מוצאים בו שהם חורשים עליו?אני אישית לא אהבתי בכלל את המשחק הזה.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים בהתחלה גם לי היה משעמם ולא הבנתי מה הקטע וגם הגרפקיה לא ממש מדהימה אבל הוא בכל זאת כיפי!!
פורסם 2004 באפריל 521 שנים גם אני משחק בזה רק שעבר איזה חודש שלא שיחקתי בזה תגידו הוסיפו מפות חדשות משהו חדש? כי זה כבר מעצבן אותם מפות אותו הדבר כל הזמן אני רוצה מפות חדשות אזורים חדשים ואולי איזה נשק חדש
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אם אתה מדבר על ET אז כן, יצאו המון מפות חדשות, כ''כ הרבה עד שבחלקן לא משחקים.יצאו גם מודים חדשים, סקינים וכו' - דברים כאלו מרעננים את המשחק.נשק חדש? :-\ לא, אין. סה''כ, זה משחק WW2 פשוט (אבל מעולה).
פורסם 2004 באפריל 521 שנים תגיד מאיפה מורידים את כל המודים האלה והמפות החדשות יש גירסה חדשה של המשחק שאפשר להוריד שמכילה כבר את כל השינוים?
פורסם 2004 באפריל 521 שנים גמני משחק ET - לא משנה שהגרפ' לא הכי הכי אבל זה כייפי.. מממ אין גרסה חדשה או פאץ'... הנה אתר של כמה מפות: http://www.student.uit.no/~paalde/games/aw/maps/etmain/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.