עבור לתוכן

בקשה לחוות דעת על אקספון

Featured Replies

פורסם

היי!

בשעה טובה אני עובר לדירה חדשה ומחפש ספק+תשתית איטרנט. ראיתי שאקספון 018 מציעים את המחיר הכי זול בשוק כרגע - 69 ש"ח לשנה הראשונה לכל המהירויות.

מישהו יכול לחוות דעה על השירות שלהם? והאם החיבור אמין ויציב והמהירות מגיעה למה שמשלמים עליו?

בנוסף, ראיתי שהם לא מציעים ראוטר אלא צריך לקנות אחד עצמאית - אז איך עובד תהליך ההתקנה? הם מתקינים לי את התשתית ואני רק מחבר אליו את הראוטר? יש הגדרות מסוימות שצריך לעשות בשלב זה?

תודה רבה!

פורסם

שירות הלקוחות ומקצועיות התמיכה שלהם בינוניים - משמעותית יותר טוב מהוט, פחות טוב משל יס או בזק.

איכות החיבור, יציבותו וכד תלויה בעיקר באיכות הקו ואיכות ההתקנת של קו הבזק בביתך, ל018 כמעט ואין השפעה על זה.

את התקנת מבצע טכנאי בזק כאשר קיימות שתי אפשרויות לתיאום שלו:

דרך בזק ואז מעבר ל018 (מומלץ, קצת כאב ראש) או תיאום מול 018 שבטורם יתאמו מול בזק (תלוי במזל שלך - יכול להיות פחות כאב ראש או כאב ראש אינסופי),

יש לא מעט טענות של גולשים שטכנאים של בזק בכוונה מייצרים תקלות ללקוחות של השוק הסיטונאי ולכן האופציה לעבוד על בזק ולהצטרף אליהם, לראות שהכל תקין והקו עובד כמו שצריך (יומיים-שלושה) ואז לעבור לשוק הסיטונאי עדיפה.

חיבור של נתב זה בערך כמו "התקנה" של קומקום (עם אנטנות) רק שבמקום כבל חשמל אחד יש שלושה~ארבעה כבלים שצריך לחבר, עם כל ראוטר שתקנה מגיעה חוברת הדרכה עם איורים (כמו מאיקאה) ולכן גם ילד בן 8 יכול להסתדר עם זה.

אחרי החיבור צריך להגדיר חייגן בראוטר (שם משתמש וסיסמא של הספק), הגדרות WIFI בסיסיות כמו סיסמא ושם מקורי לרשת - כעיקרון ברוב המקרים זהו.

הסבר איך להגדיר חייגן אפשר למצוא בחוברת ההדרכה כמה עמודים אחרי ההסבר איך מחברים את הכבלים לנתב.

018 יכולים לתת לך קופון לנתב בהנחה מבאג, לא כל הדגמים מוצלחים באותה מידה ולכן עדיף שתקרא קודם את זה:

http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

נערך על-ידי Zyabra

פורסם

ניסיתי להירשם ל-018 דרך האתר שלהם ואחרי מילוי הפרטים קיבלתי את זה. מעודד....

ניסיתי פעמיים עם אותה תוצאה.

12015239_10153069909856881_4402677199861257395_o.jpg

פורסם

הבוקר התחברתי אליהם.

התקשרתי לשירות כמה פעמים בעקבות בעיות תשתית של בזק והם ענו מהר מאד.

לגבי בזק, גם אצלי נתקלתי בתרגיל המכוער שלהם כי לפני כשנה כשגלשתי על התשתית של בזק קיבלתי כ 65 מגה.

כיום עם אותו הראוטר VDSL שהיה לי מאז, אני מקבל 50 מגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים