עבור לתוכן

על איזה אתר אתם תמליצו לי באנגלית או עברית לשירות של אימייל? (אימייל מאובטח יחסית)

Featured Replies

פורסם

מה אתה בדיוק מסתיר מה nsa?

פורסם

אם אני מסתיר משהו, למה שאני אגיד לך?

פורסם

כי יש לי המלצות לרופאים שמטפלים בפרנויות.

פורסם

אתם חושבים ששירות EMAIL קטן יותר לא ישתמש במידע הזמין כדי לרגל אחריכם?

להיפך, דווקא הגודל העצום של גוגל, מבטיח!! שהמידע שלכם יהיה פחות מעניין באופן סטטיסטי ופחות נגיש מבחינה כמותית-ריאלית.

אלה אם כן אתם מטרה בעלת ערך גבוה, עם מידע בעל ערך גבוה, אין לכם מה לחשוש מריגול ע"י גוגל.

פורסם
כי יש לי המלצות לרופאים שמטפלים בפרנויות.
אז כדאי שתלך לראות את אחד מהם, הם אולי יוכלו לעזור לך עם הסכיזופרניה שלך, וההזיות שאף אחד לא עוקב אחרי המידע שלך, או שהמידע לא יגנב ויונצל לרעה אף פעם.
אתם חושבים ששירות EMAIL קטן יותר לא ישתמש במידע הזמין כדי לרגל אחריכם?

להיפך, דווקא הגודל העצום של גוגל, מבטיח!! שהמידע שלכם יהיה פחות מעניין באופן סטטיסטי ופחות נגיש מבחינה כמותית-ריאלית.

אלה אם כן אתם מטרה בעלת ערך גבוה, עם מידע בעל ערך גבוה, אין לכם מה לחשוש מריגול ע"י גוגל.

למה לי לסמוך על גוגל כשאני יכול להסתיר מהם את המידע?

נערך על-ידי Distortion

פורסם

למה לי לסמוך על גוגל כשאני יכול להסתיר מהם את המידע?

איך, ע"י שירות מייל של חברה אחרת?

ומה עשית בזה? החלפת מציצן גדול במציצן קטן?

לפחות המציצן הגדול עסוק בהצצות חשובות יותר ממך, וחשוב לו לשמור על שמו הטוב.

המציצן הקטן יהיה מוכן לסכן הרבה יותר בשביל הרבה פחות.

פורסם

לא, בגלל זה אנחנו מדברים פה על הצפנה.

כשיש לך הצפנה end-to-end לספק שירות אין אפשרות לדעת את תוכן ההודעות.

מעבר לזה ניתן להסתיר את הזהות שלך (IP) ע"י TOR, אבל זה לדיון אחר.

פורסם

לך לאלנבי 40, אתה נואש.

פורסם

אמר הבתול שמשתמש בביטקויין ומחפש דרכים להצפין את המיילים שלו כדי שגוגל לא יגלו שהוא כנראה צורך פורנו פדופילי :lol:

הרוב המוחץ של השימוש בביטקוין הוא למטרות פליליות - סמים, סחר בנשק / רצח ופדופיליה.

תוסיף לזה את האובססיה להצפין את המיילים - ומה קיבלת? פרנואיד שכנראה יש לו סיבה טובה.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

פשש כמה הצהרות חסרות כל בסיס אתה נותן פה. כל הכבוד, באמת.

הלוואי שאני הייתי מצליח לבסס את הטענות שלי על כלום ושום דבר כמוך.

ברגע זה חשפת את עצמך גם לתביעת דיבה, מתאים לי להוסיף לאוסף שלי כמה ביטקוינים על חשבונך.

"הרוב המוחץ של השימוש בביטקוין הוא למטרות פליליות - סמים, סחר בנשק / רצח ופדופיליה." - פחח איזה עלוב וחסר ידע אתה.

אם אתה לא יודע רוב הפשיעה מתבצעת בעזרת דולרים/שקלים ועוד מטבעות פונזי ממשלתיים אבל תתעלם מעבודות.

אבל מה אני מצפה ממישהו שמנת המשכל שלו היא 4.05 בשיא.

פורסם

"רוב השימוש בביטקוין הוא למטרות פליליות"

"רוב הפשיעה מתבצעת באמצעים שאינם ביטקוין"

המשפטים האלה לא סותרים, הם יכולים להיות נכונים בעת ובעונה אחת. כל מה שזה אומר זה שיש הרבה יותר פשיעה מאשר שימוש בביטקוין.

פורסם

וכל מה שאני אומר זה שהוא אידיוט. ומה שהוא אמר לא קשור לדיון בכלל.

אין לו מושג מה עושים רוב האנשים שיש להם ביטקוין, אבל הוא עדיין נותן הצהרות חסרות בסיס.

פורסם

נו מה, אתה באמת מצפה ממישהו כמוהו להיות בעל הבנה בלוגיקה בסיסית?...

הרוב המוחץ של השימוש בביטקוין הוא למטרות פליליות - סמים, סחר בנשק / רצח ופדופיליה. זו עובדה.

הבחור תומך נלהב בביטקויין - אפשר לראות את זה בדיונים בנושא וכן בחתימה שלו.

הבחור גם אובססיבי לגבי הצפנת המיילים שלו - את זה אנחנו רואים פה בדיון הזה. יש לו מה להסתיר?

מתוך 3 העובדות הנ"ל, אני חושב שזה לא מופרך להעריך שייתכן והבחור מעורב בפעילות פלילית - אחרת למה הוא תומך בביטקוין (שמאפשר לבצע אותה ביתר קלות) ולמה הוא מעוניין להסתיר את המיילים שלו מפני גוגל וה-NSA האמריקאי?

פורסם
  • מחבר

אוי רק עכשיו שמתי לב שהשאלה שלי התפתחה לשיחה על שימוש בקידוד של ממש לאימיילים וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים