עבור לתוכן

מחפש סימולטור נהיגה ל- PC ומערכת היגוי ודוושות איכותית

Featured Replies

פורסם

אני מתנצל אם זה לא המקום המתאים לבקש או לשאול בנושא, פשוט לא ידעתי איפה כן לבדוק...

אני לא מכיר ולא מתמצא בתחום הנ"ל בכלל ולכן אני לא יודע להגדיר תקציב תואם, אך אני מוכן להשקיע סכום מכובד מאוד עבור המטרה.

אני צריך משחק סימולטור ל- PC שמדמה נהיגה (לא מירוצים, אלא נהיגה ברכב בדגש על כללי נהיגה נכונים וזהירות מאלמנטים כגון הולכי רגל וכו') לצורך תגבור עבור שיעורי נהיגה.

הנושא הוא שיש לי מוטוריקה מאוד מאוד גרועה וקורדינאציה ממש על הפנים מה שמתבטא בחוסר יכולת לאזן את הרכב בנתיב הנסיעה, גורם לי לבלימות חזקות מאוד ולחיצות חזקות מדי על דוושת הגז בתחילת נסיעה ובמהלכה.

אני צריך סימולטור שיעזור לי להתאמן בשעות הפנאי כתגבור לשיעורים שאני לוקח.

מבקש גם המלצה למערכת היגוי כולל דוושות גז ובלם (אין צורך במצמד אני לומד על אוטומט) מקצועית ואיכותית!

שוב, אני לא מכיר בכלל ואין לי מושג מה טווח המחירים, אך מוכן להשקיע סכום מכובד של עד 3000-4000 אם צריך.

אני יודע שלכולנו את הרצון הטוב הזה לעזור לאנשים וזה נושא מאוד חשוב שתהיה לו השפעה מאוד גדולה על החיים שלי והייתי רוצה להאמין שלמרות הרושם הראשוני הרע שעשיתי תהיו מוכנים לעזור לי...

בתודה מראש, איציק.

נערך על-ידי Itzik68

פורסם

יש את euro truck simulator 2. זה סימולטור נהיגה על משאית מאוד מוצלח.

אתה יכול להוריד את הדמו מכאן ולראות אם זה מתאים לך.

http://www.eurotrucksimulator2.com/download.php#ets2

פורסם
  • מחבר

תודה אחי!

מה עם מערכת היגוי, יש משהו שאתה יכול להמליץ עליו?

פורסם

אם אתה בקטע של ללמוד נהיגה אז יש את smartdrive שיש להם כמה סניפים בארץ ואז חוץ מלימוד עם מורים שלהם הם מחזיקים גם סימולטורי נהיגה ואז תוכל כבר להשקיע את הכסף ישר לנהיגה במקום לקנות סימולטור ולהתאמן בבית ואז לצאת לכביש...

לינק לאתר שלהם: http://www.smartdrive.co.il/

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאמרת שאתה כבר עם מורה לנהיגה ולומד אז נראלי שאתה אפילו יכול ללכת לשם רק בשביל הסימולטור, תיצור איתם קשר ותראה...

נערך על-ידי eviatar28

פורסם

למה להוציא 4000 שקל בשביל זה?

קח את השיעורים בקלות, כמה שיעורים שתצטרך. קח את הזמן, את הכסף בין כה וכה תצטרך לבזבז.

כמה גרוע אתה כבר יכול להיות שאתה צריך את הדברים האלה?

פורסם
  • מחבר

שוב, כמו שאמרתי אין לי מושג מה טווח המחירים אז הלכתי על Worst case scenario...

זה לא משנה כמה שיעורים אני אקח, אני יכול להמשיך ולהוציא גם עוד 20K על שיעורים וזה לא יעזור.

ההפסקה בין שיעור לשיעור שוחקת את יכולת השליטה שלי בהגה ובדוושות, אני צריך להתאמן כל יום ויותר משעה / שעתיים.

כשאני עושה שיעורים במרווחים מצומצמים אני מרגיש שיפור ניכר אבל האופציה הזאת לא תמיד קיימת ואז אם לדוגמא עוברים יותר מיומיים או שלושה בין שיעור לשיעור אני מרגיש שכל ההתקדמות נעלמה ואני חוזר עוד פעם להתחלה כאילו זה שיעור ראשון שלי. (ואני כבר מעל 40 שיעורים)

כל מפגש עם המורה הוא שיעור כפול משמע 240 על כל מפגש, ולפי הערכה שלי אני אוכל לשרוף עוד 4000 שקל נוספים כמו כלום (על שיעורים קצרים מדי ובתדירות נמוכה מדי) שלא באמת ייתרמו לי כלום.

אני כנראה אנסה לפנות לסמארט דרייב למרות שאני בספק אם הם יסכימו לתת לי לעשות רק סימולטורים (ואם כן, סביר שהם יידרשו ממני לשלם עלות מלאה כמו כל תלמיד מה שבכל מקרה יעלה יותר מלקנות ערכת היגוי...) מה גם שזה ידרוש ממני נסיעה של שעה או יותר כל יום באטובוס לשם, והייתי מעדיף להשקיע את השעה הזאת לתרגול עצמו כי מהבית אני יכול לתרגל גם 5-6 שעות כל יום (ובשבת אפילו יותר) ולא רק שעה / שעתיים כמה פעמים בשבוע

פורסם

טוב, אז שיהיה לך בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים