פורסם 2015 באוקטובר 179 שנים שלום,ביום שישי האחרון קניתי את עכבר הנ"ל מ- ksp ולאחר עבודה קצרה איתו שמתי לב שהוא מתחמם ולא נוח כ"כ לעבוד איתו.האם ההתחממות הזו היא דבר טבעי או שזה לא אמור להיות כך ואני צריך לדבר עם ksp על הבעיה?תודה.
פורסם 2015 באוקטובר 199 שנים בעיה ידועה בעכבר הזה היה לי אותו בעבר איך שהוא יצא וישר שמתי לב לבעיית ההתחממות שלו בהתחלה חשבתי שאני מדמיין אחר כך קראתי על זה ברשת.שלחתי את העכבר חזרה ל razer להחלפה וגם עם העכבר החדש הבעיה לא נפתרה.חזרתי בסופו של דבר ל razer deathadder chroma הישן והטוב וזה מה שאני מציע לך לעשות.
פורסם 2015 באוקטובר 199 שנים יש ברשותי את העכבר הנ"ל לי בכל אופן אין שום התחממות WHAT SO EVER בכל אופן אני כבר עם MAMBA 2015 אל חוטיממליץ לך לשלוח ל RMA
פורסם 2015 באוקטובר 199 שנים תציץ בשרשור הזה שהעליתי מתי שקניתי את העכבר.http://hwzone.co.il/community/threads/566405-razer-mamba-tournament-edition-chroma?highlight=razer+mamba+tournament+editionבכל מקרה תחליף אותו ותראה אם הבעיה של ההתחממות עדיין קיימת יש כאלה שאין להם את הבעיה הזאת. נערך 2015 באוקטובר 199 שנים על-ידי orenhazan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.