עבור לתוכן

איך מתאם קווי רשת על רשת החשמל?

Featured Replies

פורסם

אני ממש מתוסכל מהWIFI אצלי בבית. יש בעיות קליטה, התנתקויות ופשוט מהירות הגלישה לא מספיקה, בעוד שהמחשב שמחובר למודם ראוטר עובד יופי באינטרנט.

שקלתי לקנות מוצר כמו זה:

http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-PA4010KIT-Powerline-Adapter-Starter/dp/B00AWRUICG

האם כדאי? זה עובד יותר טוב מWIFI?

איפה כדאי לקנות?

פורסם

אם wifi לא יעבוד מתאמי חשמל יכולים לעבוד, אבל יש להם את המגבלות שלהם. אני הייתי מעדיף לחבר את כל המחשבים בכבל Ethernet

חוצמזה 1. אתה רוצה להיות בטוח שהם יתאימו ל 240V ועדיף אם תקע שמתאים לארץ, 2. אין לי שמץ אם יש איזה שהן מגבלות על ייבוא שלהם...

פורסם

אולי יעבדו על חד פאזי

אצלי על תלת פאזי הקצב איום ונורא

קח ראוטר tp link C7 קולטים אותו מצוין

פורסם

עובד מצויין! (אצלי בבית). אולי עדיף שתקנה בארץ כדי לא להסתרבל עם תקע אמריקאי ומתאם ישראלי. (ראה לינק בפוסט הסמוך).

אם כבר אמזון, עדיף אמזון גרמניה. יש להם מודל המכיל בתוכו שקע חשמלי - מאוד שימושי. זה בעצם המודל שלי, אבל בכל זאת כדאי שתקנה ב- ZAP

פורסם

איזה הום פלאג יעבוד לי עם ראוטר של

D-LINK 6850U ?

פורסם

הום פלג לא קשור לסוג הראוטר.

זה מינימום של זוג מתאמים ומעלה שיוצרים בניהם רשת אינטראנט פנימית על חוטיי החשמל בדירה.

אחד המתאמים צריך להיות צמוד לראוטר ומחובר אליו בכבל רשת ואז לשאר המתאמים יש גם חיבור לאינטרנט.

אבל כמו שאמרו לפני, כבל רשת לכל הנקודות זה הכי טוב ושווה להתאמץ ולעשות חיווט.

כל שאר האופציות זה רק כשאין אפשרות ליצור רשת קוית, כי שאר הפתרונות לפעמים עובדים טוב ולפעמים עובדים גרוע ואין לך דרך לדעת מראש אם זה יעבוד טוב או שלא, אלא לקנות את הציוד ולקוות לטוב.

נערך על-ידי shlomi6

פורסם

אין לי אפשרות לחווט. זה לא ישים במקרה שלי (ממ"ד ומרחק גדול). יש לי שני ראוטרים זהים (

D-LINK 6850U) ורציתי להפוך אחד מהם ל-AP אך לא הצלחתי. הראוטר הזה תומך ב-WDS? מה עדיף במקרה שלי - לחבר בהום פלאג או להפוך אותו ל-AP?

פורסם

אל תקפוץ למסקנות כל כך מהר. בדרך כלל ניתן למשוך חוטי Ethernet בתוך תעלות של טלפון או כבלים קיימות שמגיעות לחדרים האלה

פורסם

אוקי, ובמידה ואני שוקל את האופציה של הום פלאג - איזה כדאי לקנות?

יש לי תלת פאזי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים