פורסם 2015 באוקטובר 1410 שנים זה קרטון חלב בתוקף ואף פעם לא קיבלתי מכזה קרטון קילקול קיבה אבל יש קרטוני חלב עם ריח של ביצה סרוחה מהפיה.הפרה מחרבנת על זה? אני לא מבין...(הייתי פעם במחלבה מזמן אז נראה לי שבאמת היה ריח דומה שם, אבל לא סגור למה זה מגיע לפיה או שזה מהחלב עצמו...)
פורסם 2015 באוקטובר 1610 שנים בתקופה האחרונה עברתי לחלב של משק צוריאל* ואין שום ריח מסריח.אבל מוצרי בקר שלהם זה גבינות בלבד.*אני אישית מסיים את הקרטון האחרון שלי ועובר לAROY-D(קוקוס). ממליץ לך לנסות.
פורסם 2015 באוקטובר 1610 שנים איפה אתה קונה את החלב ?.אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה ..אגב, החלב יכול להתקלקל אם החנות משאירה אותו יותר מדי זמן בחוץ. תנסה להחליף חנות.
פורסם 2015 באוקטובר 1610 שנים מחבר זה שופר סל, הם אמורים לשמור את המוצרים שלהם טריים.חוץ מזה זכור לי במעומעם שזה ככה כמעט בכל חנות שאני קונה.זה לא בכל קרטון אבל אוליי אחת לשלוש קרטונים יש ריח מוזר.אוליי לא ניסית אף פעם להריח את הפיה?
פורסם 2015 באוקטובר 1610 שנים אני לא שותה חלב, ובכל זאת ניחוש מה זה יכול להיות :בקרטון יש נפח גדול של חלב שממלא אותו עד קו גובה מסויים, וכמה טיפות/"שפריצים" של חלב על הקירות והקיר העליון של הקרטון מעל קו פני החלב "העיקרי"נניח של 2 קרטונים של חלב נכנס חיידק 1 שמתרבה במהירות קבועה לחלוטיןבקרטון 1 החיידק נחת בנפח העיקרי של החלב. עד שהוא יגיע לריכוז מסויים יקח X זמן. סטטיסטית ידוע מה החיידקים שיכולים להגיע ומה מהירות ההתרבות שלהם וזה 1 מהפקטורים שמשפיע על קביעת התאריך האחרון לקרטון זה. לפני שהחלב פג תוקף, הריכוז של החיידק בנפח עיקרי של החלב לא יהיה מורגשבקרטון 2 החיידק נחת באחת מהטיפות על הדופן העליונה. הריכוז שלו בנפח הקטן של טיפה של חלב מגיע במהירות לרמות על.... נניח שיש קרום כלשהוא של חלב על פני הדופן, אז החיידק יתפשט גם בקרום הזה, שוב בריכוז גבוה כי אין נפח גדול בו הוא מתפזר. נוצר שטח גדול שמודבק בריכוז גבוה של חיידקים ונמצא במגע אם נפח האוויר שנסגר בקרטון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.