עבור לתוכן

הוספת מסך שני, 27+ (4K?) לא לצרכי גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע יש לי מסך DELL U27 (אני עובד ברזולוציה של 2560X1440) ואני זקוק בדחיפות למסך שני. אני עובד עם כמה דסקטופים במקביל ועם הרבה מאוד חלונות. אני לא משחק.

אני מעדיף לקנות את המסך בארץ.

אני לא יודע איזה מסך אני רוצה לקנות רק ברור לי שהוא צריך להיות לכל הפחות בגודל של המסך הנוכחי. בהתחלה חשבתי ללכת על לפחות 30 אינץ' אבל אז חשבתי שאולי יש חסרונות בכך שהמסכים בגדלים שונים. אני גם מתלבט בנוגע למסך 4K, אני יודע שזה מייקר מאוד אבל אני מוכן לבחון את האפשרות. במה זה עוזר למי שלא מתעסק בגרפיקה או משחקים (אולי זה עדיף לעיניים?), אני גם לא ממש רואה סרטים במחשב.

התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש או לא כי היה אחד דומה אבל החלטתי שזה שונה מספיק, אם לא אנא אחדו.

תודה רבה מראש!

פורסם

כמשתמש במסך 4K בגודל 42" לדעתי לא כדאי לך לקנות מסך ברזולוציה הזו שהוא קטן מ-40 אינץ. ואני אסביר,

רזולוציה כ"כ גבוהה על מסך 28 אינץ לדוגמה תגרום לאובייקטים על שולחן העבודה להיראות כ"כ קטנים שתצטרך או להיצמד למסך כדי לקרוא\לראות אותם בבירור או להשתמש בסקיילינג של מערכת ההפעלה (שזה די מאבד את כל הרעיון של הרזולוציה הגבוהה).

אז לדעתי אם יש לך מסך 27QHD ועוד אחד כזה יספק את השטח הנוסף הנדרש לך זה עדיף על מסך 4K קטן מ-40 אינץ (שוב דעה אישית שלי יש כאלה שיאמרו שאין להם בעיה עם אובייקטים קטנים).

מסך 4K למולטי טאסקינג בגודל של 40 אינץ ומעלה הוא אדיר אבל מבחינת שטח עבודה אתה מקבל יותר עם שני מסכי QHD.

זו תמונה שצילמתי כדי להראות את השטח שמתקבל על מסך כזה, שלושה דפים מלאים ברוחב שלהם (זום דפדפן על 100%) ויותר גבוהים מהרגיל (2160P) ועוד קצת שטח בצד ימין:

http://hwzone.co.il/community/threads/566985-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%9F?p=5090213&viewfull=1#post5090213

תכניס את כל זה במסך 28 אינץ עם רזולוצית 4K ולא תוכל לקרוא שום דבר כי הכל יצטרך להיות כ"כ קטן..

נערך על-ידי AvlK

פורסם
  • מחבר

תודה, אז אני נוטה לוותר על 4K. אשמח להמלצה למסך מתאים עבורי שהוא לא 4K.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים