עבור לתוכן

משדרי רדיו (FM transmitters) לאיפוד (iPod)

Featured Replies

פורסם

אוקיי

יש לי מכשיר איפוד (15 GB) שהוא דבר מעולה, ואני מאוד מסופק ממנו!!!

עכשיו, אני יודע שקיימים מספר דגמים של מכשירים קטנים שמתחברים לiPod ומשדרים אותות גלי FM שאפשר לקלוט בכול מכשיר רדיו

וגם הבנתי שזה אחלה דבר, שעובד כמעט תמיד ;)

החברות המובילות למיטב הבנתי (ונדמה לי היחידות שנמכרות בארץ) הן:

Griffin שמייצרת את ה iTrip

ו- Belkin שמייצרת את ה TuneCast

אני מתכוון לרכוש את אחד המוצרים ובאמת לא יודע מי עדיף (או שאולי שניהם גרועים ואין מנוס מלהתחבר בעזרת כבלים מסורבלים...)

תודה מראש לכול תשובה\עצה אפשרית. ;D

פורסם

לי יש את זה וזה דבר מעולה !! אבל זה לא שווה את זה עדיף כבר את ה קסטה הרגילה אם יש לך טייפ

ולשלי קוראים IROCK

פורסם

"נמכרים בארץ?"

-דבר מהר. טיים איז מאני. אני בדיוק מציע באי ביי...

[glow=red,2,300]טוב[/glow]

יש את ה Tunecast, Tunecast II, Irock. אלו הם המשדרים הזעירים שמתאימים לקחת אותם לכל מקום. קיימים גם כמה גדולים יותר, האמנם מגושמים לנשיאה אבל משדרים ל-150 מטר לעומת 10 מטר... (מכשירים שנמכרים ב EBAY, יש עוד הרבה באתרים באינטרנט)

ה-IROCK לעניות דעתי, מעוצב מגניב אבל אני מחפש משהו קטן ומרובע שיושב טוב בכל מקום, לא את עיצוב המאה.

ה-TUNECAST הראשון מציע 4 ערוצים קבועים 88.1 - 88.7 נדמה לי (לא קריטי, זה סטאנדרט) והרעיון הוא שאם לא קולטים באחד טוב, יקלטו בשני. יש בו 2 סוללות AAA והוא מספיק לאיזה 15-20 שעות. באמריקה המכשירים האלה לא לגמרי תופסים באזורים מעויירים בגלל הסקאלה הצפופה שיש להם...

ה TUNECAST II יותר מגניב, עם מסך דיגיטלי שאפשר לכוון לכל תדר, שקע לחיבור למצת, ווא נדלק כשהוא מזהה שידור ונכבה אחרי דקה IDILE, אפשר לקבוע 4 תחנות מראש. עולה 20 דולר יותר...

ממש עכשיו קניתי באיביי את ה TUNECAST הראשון. (ניסיתי גם על השני אבל אנשים דחפו עוד BIDS בשניה האחרונה, אז כבר אמרתי שנלך על הזול שיעשה ג"כ את העבודה...)

אפשר להשיג (תחנה מרכזית ת"א לדוגמא) חיבורים למצת רכב שאפשר לשנות אותם מ 3 V ל 12 V. זה פתרון עקיף לבעית הסוללות באוטו. "נסתדר כבר" בקשר לתדרים, ונכבה ונדליק ידנית... שווה הפרש של 7 $ מכשיר + 8$ משלוח לחבר באמריקה שיעלה את זה ארצה

=15$, מאשר 35$-40$, למכשיר קצת יותר מתקדם, ונראה לי גם קצת יותר גדול.

ולחולי האודיו... המכשיר מן הסתם מוגבל בגבולות האקולייזר של טווח שידור של רדיו FM...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3089158301&category=48680

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים