פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים שלום אני רוצה להרשם לקורס ערב במכללה הטכנולוגית בכרמיאל שזה מקום מגוריראשית אני רוצה לציין כמה דברים חשובה:1. אני בן 16 תלמיד כיתה י''ב, שלוש יחידות מטמתיקה,חמש יחידות אנגלית2. אני בעל ידע נרחב בחומרה ובחשמל ויודע לקרוא סירטוטי מעגלים חשמליים וסירטוטים טכנים ולהבין אותם3.יש לי הרבה מאוד זמן פנוי ככה שזמן זה לא הבעיהכפי שאמרתי אני רוצה להרשם לקורס ערב במכללה על מנת להרחיב את אופקי בתחום האלקטרוניקהכרגע עומדת בפניי בעיה שכמעט כל הקורסים שמעניים אותי מצריכים ידע קודם ומיועדים לסטודנטים בשנה ב' לפחות.אני נמשך בעיקר ללימודי חשמל וקורסים כמו אלקטרוניקת הספק אך גם אני מתעניין בתחומי המעבדים, תקשורת,קורוזיה ו-CNCאני רוצה לבחור קורס שאוכל להרחיב את אופקיי אך יספק לי תעודה שתוכל לעזור לי בעתיד.כפי שאמרתי אין לי בעיה של זמן ואם אצטרך להשלים מושגים או ידע מקדים קטן לבד אין לי בעיה לעשות את זה.אשמח לשמוע עצות,הצעות וכיווני מחשבה חדשים.תודה רבה.
פורסם 2015 באוקטובר 1310 שנים מחבר שכחתי לציין שאמא שלי היא חלק מצוות המכללה כך שאני יכול להרשם לכל קורס שאני רוצה ותנאי הקבלה לא חלים עליי
פורסם 2015 באוקטובר 1310 שנים עדיין עדיף לך ללמוד 4 ואפילו 5 יחידות מתימטיקה. זה הכי יקדם אותך בראייה לעתיד. זה הידע המקדים שחסר לך.למכללה הזו יש מכינה? אם אתה לא מסתדר עם מתימטיקה בבית ספר אולי תוכל להתקדם שם.אם מתימטיקה לא בשבילך אתה בבעייה לרוב התחומים שרשמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.