פורסם 2004 באפריל 421 שנים כבר שעה וחצי שאין אפשרות להתחבר לשום תוכנה שפועלת על סרברים מחו"ל,כנ"ל גם שרתים מחו"להאם זה רק משהו שקרה לספקית שלי (נטוויז'ן) או שזה כלל ארצי,ומה זה ? האם נפל בק בון,משדרגים את המערכת,הפסקת חשמל...מה?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים אחי גם לי יש אותו דבר דיברתי עם הספק שלי ו... זה אצל כול הספקים והמשתמשים.. מבאס
פורסם 2004 באפריל 421 שנים התקשרתי לספק שלי [ברק] והם אמרו שקרס סיב אופטי בקפריסין ועובדים על זה כרגע מה שזה עשה שזה חיסלהרבה מרוחב הפס של ישראל...
פורסם 2004 באפריל 421 שנים גם לכם אין? אני חשבתי שהמחשב שלי נדפק! אני לא מצליח להתחבר לאיסי ולמסנג'ר.. :-\ או שמה זה בגלל הפגישה..אולי אנשי HWZONE הם אנשי תחזוקת סרברים מחו"ל. (אגב הייתי היום בפגישה שהביאו להם ספק לשרת וזיכרונות.. )
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר התקשרתי לספק שלי [ברק] והם אמרו שקרס סיב אופטי בקפריסין ועובדים על זה כרגע מה שזה עשה שזה חיסלהרבה מרוחב הפס של ישראל...תודה על המידע,ד"א אתה יודע האם זה סיב אופטי שמשרת את כל החברות,או סיב אופטי הקשור לברק בלבד?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים ואני כמעט שברתי את המחשב שלי.לא הצלחתי להתחבר לשום דבר.אבל עכשיו זה הסתדר (בערך) החיבור מצליח אבל זז ממש לאט.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים איסיקיו עובד לך וכו'?מוזר..יש לי אינטרנט זהב ולא פועל לי איסיקיו ועוד תוכנות..וגם לא הצלחתי להתחבר לאתר של איסיקיו...
פורסם 2004 באפריל 421 שנים איסיקיו עובד לך וכו'?מוזר..יש לי אינטרנט זהב ולא פועל לי איסיקיו ועוד תוכנות..וגם לא הצלחתי להתחבר לאתר של איסיקיו...איסיקיו כן - 349-449-656המממ, וגם אתרים מחו'ל כרגע ביקרתי ב-Jab Tech..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.