עבור לתוכן

כרטיסי מסך Nvidia Pascal

Featured Replies

פורסם

*הדיון שנפתח בפורום מפרטים יימחק*

אני מתכוון לקנות כבר את המחשב שאני כבר חודש מחכה לו אבל כל פעם משהו גורם לי לעצור ואתמול הבנתי שבעוד כחצי שנה יוצאים כרטיסי המסך פסקל שהם מפלצות לא קטנות שמן הסתם שווה לחכות להם אז חשבתי בנתיים לקנות כרטיס סביר ולא את ה970 כמו שתכננתי

ובעוד כחצי שנה לשדרג.

המשחקים שבהם אני אשחק הם:

Sims 4

NFS 2015

Mad Max

GTA V

ובעיקר משחקי רשת

המפרט הוא כזה:

i5 6600 Skylake

Msi B150m Bazooka

Seagate 1t baracudda

SSD 120g x300

Nzxt s340 Glossy + VP550w

Arctic Freezer 7 rev.2

על מה ממליצים ?

פורסם

Depends on your budget...

פורסם

כרטיסי פסקל עלולים לצאת גם עוד שנה, אין על NVIDIA שום לחץ לשחרר אותם כמה שיותר מהר.

בכל אופן, אני מסכים עם ההגיון שלך, עדיף לך לקנות משהו כמו 7870 ב-600 ש"ח כרגע וכשיצא פסקל תוכל לפוצץ את כל התקציב (כולל הכסף ממכירת ה-7870) על כרטיס טוב באמת.

פורסם
כרטיסי פסקל עלולים לצאת גם עוד שנה, אין על NVIDIA שום לחץ לשחרר אותם כמה שיותר מהר.

בכל אופן, אני מסכים עם ההגיון שלך, עדיף לך לקנות משהו כמו 7870 ב-600 ש"ח כרגע וכשיצא פסקל תוכל לפוצץ את כל התקציב (כולל הכסף ממכירת ה-7870) על כרטיס טוב באמת.

מסכים ב100%.

7870 יסחוב נחמד בשנה הקרובה.

פורסם
  • מחבר

רק לידע הכללי - מה המקביל שלו בGTX

ובסדרת ה R7/R9 ?

אני שואל כי במשחק מכוניות NFS שיוצא עוד חודש הדרישות המומלצות הם GTX950 2g

ועוד משהו - בGTA V הדרישות המומלצות בכרטיס מסך הם HD7870 זה אומר שהוא יריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות ?

פורסם

המקבילה שלו אצל הירוקים הוא GTX 950 בערך (GTX טיפה יותר חזק אאל"ט), תלוי במשחק. המקבילה שלו בסדרה החדשה יותר הוא R9 270.

GTA V אתה תריץ על הגדרות גבוהות (HIGH) על 1080P 60FPS. אל תצפה להגדרות גבוהות מאוד\אולטרה לדעתי.

פורסם
המקבילה שלו אצל הירוקים הוא GTX 950 בערך (GTX טיפה יותר חזק אאל"ט), תלוי במשחק. המקבילה שלו בסדרה החדשה יותר הוא R9 270.

GTA V אתה תריץ על הגדרות גבוהות (HIGH) על 1080P 60FPS. אל תצפה להגדרות גבוהות מאוד\אולטרה לדעתי.

אתה אופטימי.

GTA V הוא משחק ממש כבד. לדעתי הוא לא יעבור הגדרות בינוניות.

שאני מדבר על הגדרות אני מתכוון להגדרות המשמעותיות ביותר שיש להן השפעה על הויזואליות של המשחק בצורה הכי משמעותית- טקסטורה, AA למיניהם, פיזיקס וכו...

ב7870- טקסטורה על הכי נמוך, וגם AA אולי רמה אחת, בשביל לשמור על קצב ממוצע של 45 לשניה.

עדיין מדובר במשחק טוב, שגם על הגדרות יחסית נמוכות נראה מעולה, והכרטיס יריץ אותו בקצב "שחיק".

אור, לרוב כדאי להתעלם מההגדרות המומלצות שהחברה מפרסמות. יש מספיק אתרים שעושים בנצ'ים להרבה כרטיסים על כל משחק.

אני מעריך ש"ההמלצה" שלהם ל7870 נובעת מהמלצה מינימאלית להריץ את המשחק על FHD בצורה יחסית בסיסית אבל חלקה.

שים לב פה-

http://www.techspot.com/review/991-gta-5-pc-benchmarks/page2.html

על הגדרות בסיסיות GTA V רץ עם הכרטיס על 52 FPS. מעבר לזה הכרטיס יעבוד בקצב לא שחיק

פורסם
אתה אופטימי.

GTA V הוא משחק ממש כבד. לדעתי הוא לא יעבור הגדרות בינוניות.

שאני מדבר על הגדרות אני מתכוון להגדרות המשמעותיות ביותר שיש להן השפעה על הויזואליות של המשחק בצורה הכי משמעותית- טקסטורה, AA למיניהם, פיזיקס וכו...

ב7870- טקסטורה על הכי נמוך, וגם AA אולי רמה אחת, בשביל לשמור על קצב ממוצע של 45 לשניה.

עדיין מדובר במשחק טוב, שגם על הגדרות יחסית נמוכות נראה מעולה, והכרטיס יריץ אותו בקצב "שחיק".

אור, לרוב כדאי להתעלם מההגדרות המומלצות שהחברה מפרסמות. יש מספיק אתרים שעושים בנצ'ים להרבה כרטיסים על כל משחק.

אני מעריך ש"ההמלצה" שלהם ל7870 נובעת מהמלצה מינימאלית להריץ את המשחק על FHD בצורה יחסית בסיסית אבל חלקה.

שים לב פה-

http://www.techspot.com/review/991-gta-5-pc-benchmarks/page2.html

על הגדרות בסיסיות GTA V רץ עם הכרטיס על 52 FPS. מעבר לזה הכרטיס יעבוד בקצב לא שחיק

אני לא מדבר מנסיון אישי, אני מדבר על סמך סרטונים מסוג זה: (שים לב לרזולוציה שהוא מריץ)

יש עוד כמה שמריצים את את המשחק על הכרטיס הזה ככה שאפשר להתרשם שהמשחק רץ נחמד על הגדרות גבוהות (לא גבוהות מאוד).

פורסם

כמו שאמרתי... ההגדרות המשמעותיות הן על הנמוך ביותר- טקסטורה וMSAA.

פורסם

FXAA עובד וטקסטורות על נורמאל.

יכול להיות שמשהו אחר הריץ את זה על הגדרות שונות ושווה לבדוק את זה. בשבילי בכל אופן, דברים כאלה לא משנים הרבה.

פורסם

בGTA V "נורמל" בטקסטורה, זו הרמה הכי נמוכה.

פורסם

אם אני לא טועה טקסטורות ברמה יותר גבוהה דורשות זכרון של 3GB ומעלה...

בכל מקרה, סרטון אחר:

פורסם
  • מחבר

נראה בסדר גמור אבל תגידו זה הGTA האחרון בסדרה ? כי בסוני 4 הוא ממש שונה אם כן...

פורסם

כן זה האחרון

פורסם

מה הכוונה אחרון בסדרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים