עבור לתוכן

אינפוט לאג מפגר ב-BF3, BF4 וסטארוורס

Featured Replies

פורסם

אז ככה.

זו בעיה שקיימת לי מאז BF3, והיא מאוד לא צפויה.

לפעמים, רנדומלית, מקש ה-W "נדבק" וגם אם אני לא נוגע במקלדת השחקן ימשיך לרוץ "ראש בקיר"

תחשבו כמה זה מתסכל, שמופיע מולך בהפתעה אויב ואתה פשוט לא יכול להפסיק לרוץ לכיוונו לקבל חיבוק אוהב וכדור בראש.

מה שמרתיח הוא שזו בעיה מוכרת!@

שלא תוקנה מאז BF3!

מתואר כאן:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234183955011/

ומקשרים בדיון הזה, לדיון מ-2012 עם אותה בעיה!!! עברו 3 שנים!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2832654625111994490/

ועכשיו, אחרי שהפסקתי לשחק BF, זה קורה לי גם בבאטלפרונט החדש!

זה מרתיח לי את הדם.

זה לא קורה בשום משחק אחר (CS:GO, מיינקראפט, GTA V....) וזה גם לא קורה בשימוש רגיל במקלדת. *זו לא המקלדת!* אפילו החלפתי מקלדת מאז ימי ה-BF3 שלי, ואותה פאקינג בעיה.

Ducky Shine 3, לא תגיד מקלדת בשקל.

אני אובד עצות ועצבני מאוד.

פורסם

אני מכיר ב-BF בעיה בסגנון אבל לא זהה. (לא נתקלתי בה בבטא החדשה לפחות בינתיים).

מה שקורה לי זה לא משנה איזו מקלדת או איזה מחשב, בלחיצה רצופה על ה-W לפעמים השחקן\הרכב נעצר כאילו אני לא מחזיק את ה-W לחוץ. וזה מעצבן כשאתה עושה תנועות מהירות בלחץ של אנשים מסביבך.

בעיה הפוכה משלך, אולי נחבר ת'מחשב שלי לשלך וזה יאפס איזה פלוס מינוס :silly:

ברצינות, כנראה שזה באג שנקווה שיתוקן (שלך נשמע מציק יותר) אבל לך תדע אם יואילו בטובם..

פורסם
  • מחבר

זה לא רק עם ה-W וזה לא בדיוק "הידבקות" אלא יותר כמו לאג של כמה שניות.

לפעמים השחקן יתחיל לזוז לכל הכיוונים באיחור של כמה שניות.

זה פשוט נורא.

אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין נקי.

פורסם

זה קרה לי לא פעם אחת. בסוף התברר שזה היה איזה התנגשות דרייברים הזויה בין הדרייבר של העכבר (logitech) למקלדת (cmstorm trigger). אם ניתקתי אחד מהם וחיברתי מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך.

החלפתי מקלדת (ומחקתי את התוכנה והדרייבר של הישנה) ועכשיו הכל עובד מעולה. לא נתקלתי בזה פעם אחת מאז.

תנסה אולי למחוק את הדרייברים לגמרי של המקלדת דרך device manager ותתקין מחדש אולי זה יעזור במשהו

פורסם
  • מחבר

למקלדות של דאקי אין דרייבר, אחד היתרונות הגדולים שלהן.

מה שכן, העכבר שלי של לוג'יטק והדרייבר שלהם (צואה בינארית, שמור לה מקום בגיהינום התוכנות עם אייטיונס) מותקן.

פורסם

חייב להיות דרייבר גם אם אין תוכנה שלהם. אולי זה אפילו איזה דרייבר גנרי למקלדת x מקשים.

תנסה אולי להתקין מחדש אז את התוכנה של לוגיטק. יש להם איזה עדכון לתוכנה שלא מופיע ב check for updates (זה אומר שיש לך את הגירסה הכי עדכנית) וראיתי אותו רק באתר שלהם

פורסם
  • מחבר

עשיתי המון פעמים, הדרייבר הזה היה בעייתי בלי קשר

העכבר מתנתק ובעיות כאלה

פורסם

אני גם עם הדרייבר של LOGITECH (אוזניות עכבר ומקלדת) לי הוא לא עושה בעיות מיוחדות.

הוא לא תוכנה שצריכה לקבל צל"ש, אבל לא עושה אצלי דברים כאלה (כמו שקורה אצלך)..

הבעיה שתיארתי אצלי ידועה כבאג במשחק ואנשים עם ציוד אחר גם נתקלים בה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים