פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים שלוםאני משתמש ב-Windows XP SP3,ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line.מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה:netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabledכשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת.זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection,נראה לי שזה נובע מהחלק הזה:הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh:"(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only"כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network?אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN?תודה
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים אצלי הפקודה הזו עובדת:netsh Interface set interface "ethernet" disabledתשנה את ethernet לשם של ה network connection שלך
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים מחבר זה בדיוק זהה לפקודה שאני כתבתי,רק שהשמטת את שמות הפרמטרים.. (השמות שלהם אופציונאליים, בכתיבת הפקודה)מאד מוזר שאצלך זה עובד ואצלי לא - עבור אותו התקן - הכרטיס רשת החוטי...איך זה יכול להיות?
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים נסה להפעיל את ה-command prompt כ-administratorלחצן ימני על ה-cmd.exe ובחירה ב-run as administratorאופציה ב':נסה לשנות את השם "local area connection" לשם אחר. לצורך העניין "LAN" - ונסה להפעיל את הפקודה עם השם החדש. נערך 2015 באוקטובר 1110 שנים על-ידי kolxxx
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים מחבר נסה להפעיל את ה-command prompt כ-administratorלחצן ימני על ה-cmd.exe ובחירה ב-run as administratorהאמת שאני על Windows XP (זוכר?)כמו כן המשתמש שלי הוא Administrator בעצמו.. אז יש טעם לבחור בזה בכל זאת?אופציה ב':נסה לשנות את השם "local area connection" לשם אחר. לצורך העניין "LAN" - ונסה להפעיל את הפקודה עם השם החדש.כן הוא גם ככה שונה אצלי, אז כמובן שניסיתי לפי השם העדכני, ולא לפי "Local Area Network"אז נותר רק לברר את אופציה א' שהצעת - האם היא רלוונטית למצב שלי (XP ומשתמש שהוא גם ככה עם הרשאות מלאות)
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים הכוונה היא שתשנה את השם של ה-interface בכוונה לשם אחר ותנסה שוב את הפקודה.פתח חלון Run ותרשום ncpa.cpl ושם תעשה rename... לפעמים יש עם זה באגים מוזרים.
פורסם 2015 באוקטובר 1110 שנים מחבר הכוונה היא שתשנה את השם של ה-interface בכוונה לשם אחר ותנסה שוב את הפקודה.כן, הבנתי אותך עוד קודם.כמו שאמרתי, השם אצלי שונה מהשם ה-Default-י..(אני שיניתי בעצמי, מייד אחרי ההתקנה של Windows)
פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים בכל מקרה, נראה כאילו הפקודה netsh מתנהגת שונה מגירסא לגירסא.מצאתי את הקישור הבא שבעצם אומר 2 דברים:1. תנסה לשים כתובת IP אחרת על ה-interface וככה, הלכה למעשה, אתה מנטרל את פעולתו.2. תעשה disable דרך device managerאם אתה מחפש דרך לעשות disable דרך command line ממליץ לך לקרוא עוד על הכלי DevCon שצריך להוריד ממיקרוסופטאיך תשתמש בכלי?קודם כל, לכל התקן יש כמה 'מספרים' ייחודיים כמו VEN ו-DEVכאשר VEN קיצור של vendorDEV קיצור של deviceאתה צריך למצוא את המספר של התקן הרשת שאתה רוצה להפוך ל-disable,אתה עושה זאת ע"י כניסה ל-device manager, לחיצה על properties על התקן הרשת, ושם הולך ללשונית details.בלשונית הזו אתה הולך ל-property שנקרא hardware ids או device instance path/idsושם אתה רואה משהו בסגנון PCI\VEN_14E4&[B]DEV_4319[/B]&SUBSYS_00051028&REV_02\4&2FA23535&0&18F0תרשום את המספר DEV_4319ועכשיו אתה יכול להשתמש בכלי devcon בצורה הבאה:devcon disable *DEV_4319*בהצלחה נערך 2015 באוקטובר 1210 שנים על-ידי kolxxx
פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים מחבר לגבי דרך Device Manager,כרגע אני עושה דרך Network Connections..Disable/Enableאבל זה ידני, לא אוטומטילגבי השיטה האחרת,מדהים כמה שהם עשו את זה מסובך..תודה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.