עבור לתוכן

מוכן להשקה: אלה הם דרישות המערכת של Fallout 4

Featured Replies

פורסם

חלאס, אתה graphics whore. בשביל להנות ממשחק כלשהו ממש לא צריך לשחק הכל על super duper ultra high.

שיחקתי מספיק משחקים על מחשב בינוני ומטה. סקריים ו- FO3 שיקחתי בהתחלה על מחשב שגירד את המינימום. התלוננתי? לא. הייתי שמח לשחק על גרפיקה גבוהה יותר? כן. נהנתי בכל זאת? בהחלט כן.

גרפיקה זה לא הכל אז מספיק עם השטויות האלה של "אם זה לא רץ על מקסימום לא שווה בכלל לשחק"

אם גרפיקה זה כל מה שחשוב לך במשחקים אז וותר על התחביב הזה כי אתה לא תהנה ממנו. לפחות לא בלי להוציא עשרות אלפי שקלים כל פעם שמשחק חדש יוצא

נערך על-ידי IlanF

פורסם

כתבתי -

בשביל להנות צריך מפרט סביר

יש לך בעיה עם ההגדרה הזו ?

כי לא הבנתי בדיוק את התגובה המתלהמת שלך

פורסם

המחשב שלי בן חמש והוא בדיוק על דרישות המינימום. קצת יותר, יש לי GTX570. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ביחד עם הכרטיסים החדשים של NVIDIA... אני כנראה אחכה עם fallout בכל זאת, אפילו שגרפיקה לא מעניינת אותי. אבל אם כבר אז למה לא? :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי PS4...ולא מבזבז יותר כסף על שדרוגים...שיפורים...לא דואג אם המכשיר מתאים למשחק או לא מתאים...הולך קונה משחק..דוחף דיסק ונהנה :)

פורסם

^ עשיתי את אותו דבר כמוך אחרי לבטים רבים שהיו לי האם לקנות כרטיס מסך באותו הסכום.

יש לי מחשב גיימינג סביר ++ ועכשיו גם PS4 שבעיקר ישמש לאקסלוסיביים ולמשחקים שיקבלו פורט מחורבן לPC.

הוויכוח הנצחי של PC VS console לא תקף לגבי, אני הולך להנות משני העולמות :)

נערך על-ידי OvO

פורסם

אני לא מצליח להבין מה אוהבים במשחק הזה, תגידו לי אולי גם אני יתמכר

פורסם

[h=5]IlanF

יסביר לך, הוא טוב בתיאוריה.

[/h]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים