פורסם 2015 באוקטובר 1010 שנים חלאס, אתה graphics whore. בשביל להנות ממשחק כלשהו ממש לא צריך לשחק הכל על super duper ultra high.שיחקתי מספיק משחקים על מחשב בינוני ומטה. סקריים ו- FO3 שיקחתי בהתחלה על מחשב שגירד את המינימום. התלוננתי? לא. הייתי שמח לשחק על גרפיקה גבוהה יותר? כן. נהנתי בכל זאת? בהחלט כן.גרפיקה זה לא הכל אז מספיק עם השטויות האלה של "אם זה לא רץ על מקסימום לא שווה בכלל לשחק"אם גרפיקה זה כל מה שחשוב לך במשחקים אז וותר על התחביב הזה כי אתה לא תהנה ממנו. לפחות לא בלי להוציא עשרות אלפי שקלים כל פעם שמשחק חדש יוצא נערך 2015 באוקטובר 1010 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 באוקטובר 1010 שנים כתבתי - בשביל להנות צריך מפרט סביריש לך בעיה עם ההגדרה הזו ?כי לא הבנתי בדיוק את התגובה המתלהמת שלך
פורסם 2015 באוקטובר 1010 שנים המחשב שלי בן חמש והוא בדיוק על דרישות המינימום. קצת יותר, יש לי GTX570. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ביחד עם הכרטיסים החדשים של NVIDIA... אני כנראה אחכה עם fallout בכל זאת, אפילו שגרפיקה לא מעניינת אותי. אבל אם כבר אז למה לא?
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים קניתי PS4...ולא מבזבז יותר כסף על שדרוגים...שיפורים...לא דואג אם המכשיר מתאים למשחק או לא מתאים...הולך קונה משחק..דוחף דיסק ונהנה
פורסם 2015 באוקטובר 2510 שנים ^ עשיתי את אותו דבר כמוך אחרי לבטים רבים שהיו לי האם לקנות כרטיס מסך באותו הסכום. יש לי מחשב גיימינג סביר ++ ועכשיו גם PS4 שבעיקר ישמש לאקסלוסיביים ולמשחקים שיקבלו פורט מחורבן לPC. הוויכוח הנצחי של PC VS console לא תקף לגבי, אני הולך להנות משני העולמות נערך 2015 באוקטובר 2510 שנים על-ידי OvO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.