עבור לתוכן

החלפת דלת מארז בפרספקס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להחליף את הדלת של המארז שלי בפרספקס, אבל אני מנסה למצוא דרך שבא אפשר לחבר את הדלת ככה שגם יהיה ניתן לפתוח אותה, אבל שההרכבה תהיה כרוכה בכמה שפחות פגיעה בחומר עצמו.

תודה לכל מי שיוכל לתת רעיונות...

פורסם

לאחרונה נוסף פרוייקט חדש לגלריה שראיתי בו דלת יפה שכולה מפרספקס. כנס לשם ותראה. בקשר למניעת פגיעה בפרספקס, מניסיון אני יכול להגיד לך שברגע שאתה מוציא את הניילון שמכסה אותו, לא משנה מה תעשה לא תוכל להימנע משריטות קטנות (מהסוג שרואים רק אם מסתכלים טוב טוב, או כשיש עליהם אור ישיר).

אם ברצונך לשמור עליו משריטות תשאיר את הניילון ותשמור על הפרספקס שלא יקבל מכות. אבל בכל מקרה אתה תוציא את הניילון אחרי שתשים את הדלת, אז להימנע בכלל משריטות זה בלתי אפשרי, אבל זה שטויות.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בגלריה את התמונות, תודה..

לא התכוונתי לשריטות כשאמרתי פגיעה, אלא איך לחבר את הפרספקס, כי לא הבנתי איך אפשר לחבר אותו בדיוק, אבל עכשיו הבנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים