עבור לתוכן

מבקש עזרה בשיפור טווח הרשת האלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אתחיל בזה שאני אמור לטוס לארה"ב בקרוב ולכן בהחלט יכול לקנות ראוטר בסגנון ה ASUS AC1900 במידה ויש טעם והוא יכול לתת טווח משופר.

לשאלה עצמה. גם אצלי וגם בבית הוריי, קליטת ה WIFI חלשה עד בלתי קיימת באזורים מסוימים.

בבית שלי (2 קומות): ראוטר DLINK DIR-655 נמצא במרכז הקומה התחתונה.

אם זה משנה אני כרגע בהוט ורוצה לעבור לבזק.

בבית הוריי (קומה אחת אבל הראוטר מצא בקצה אחד של הבית):

ראוטר DLINK DIR-615

בנוסף יש מגביר טווח TL-WA850RE של TP-LINK שנמצא במרכז הביצ ולא ממש מספק.

מחוברים להוט.

מה הייתם ממליצים? האם כדאי להחליף את אחד מהראוטרים לאחד טוב יותר ואם כן האם למשהו כמו ה AC1900? הבנתי שהתדר שבו לא מתאים לטווח ארוך אבל אני מניח שבגדול הוא ראוטר מוצלח גם בטווח.

האם יש פתרון מומלץ אחר?

תודה מראש!

פורסם

מה גודל הדירה/ות? (במטר ריבועי), האם יש לך אפשרות לסרטט מצורה משוערת איך מסודרים הקירות בבית?

באופן כללי, ה

DLINK DIR-655 לא נתב רע כל כך, עם DLINK DIR-615 אין לי נסיון.

אני לא יודע איך מוגדר המגדיל טווח ואיך הוא מחובר, אבל אני מניח שאם הוא מתקשר עם הנתב באופן אלחוטי, יהיה שווה לשקול לעבור לחיבור קווי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

בבית הוריי עם ה 615 יש מסדרון שמקשר בין הסלון ל2 חדרי שינה ודווקא שם נמצא הראוטר. מגדיל הטווח אכן מחובר אלחוטית ונמצא בערך האמצע המסדרון.

יכול להיות שפתרון נוח יהיה לבקש מהוט נקודה אחרת איפושהו במסדרון ואולי המצב ישתפר.

אני בהחלט מסכים שגם העברת כבל רשת למגדיל הטווח בהחלט יעזור ואולי אשכנע את הוריי לעשות את זה.

הבית שלי שהוא כ 150 מ"ר ו 2 קומות.

בקומה התחתונה אין בעיה, בקומה העליונה הקליטה קיימת אך חלשה.

אנסה באמת חיבור קווי למגדיל הטווח, פשוט חשבתי שאם ההמלצה היא ראוטר חדש, אנצל את זה שאני טס בעוד כמה ימים לארה"ב ואביא כבר משם ראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים