עבור לתוכן

התאמת קירור למעבד Intel i5 6600K שהולך לעבור OC

Featured Replies

פורסם

בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם המעבד Intel i5 6600K

כרגע אני בתקציב דיי מקוצץ וחסכוני.

אהיה עם לוח MSI Z170A GAMING PRO ומארז Antec GX500 window פשוט

לפי הנתונים של המארז, הקירור הכי גדול שאפשר להכניס הוא בגובה 157מ"מ

עכשיו רוב הקירורים הטובים שיש עליהם מאוורר 120מ"מ הם בגובה 160מ"מ ומעלה כמו הninja 3 וה-i30.

ראיתי באיזה סיקור שמצאתי בגוגל שמישהו הכניס למארז הזה קירור בגובה 165מ"מ

השאלה אם לא מתפשרים על המאוורר בצד?

כי אני דיי בונה על זה שאני אמלא את כל הסלוטים של המאווררים ישר כשאקנה את המחשב הזה לזרימת אוויר אופטימלית.

אשמח אם מישהו יכול לתת לי תשובה סופית לגבי הגובה והמקום שבאמת יהיה לי שם.

ובנוסף, אני צריך המלצה לקירור איכותי בסביבות ה200 שקלים שיספיק לי בשביל Overclock חביב

אני מודע לזה שקירורים noctua מובילים בתחום, אבל 300~ שקלים לקירור זה כבר יותר מידי בשבילי.

אז אסתפק בקירור השני הכי טוב :smiley1:

אני אזמין את המחשב מstartpc אז עדיף שיהיה משהו משם, אבל אם אין להם משהו שבאמת שווה את הסיבוך של הרכבה לבד אז אבקש שירכיבו לי ויעשו בדיקות מעבדה עם איזה מאוורר סטוק שלהם וישלחו לי את המחשב ללא קירור חח

פורסם

לפי האתר הגובה זה 158מ"מ מה שכן הייתי ממליץ לך למדוד עם מטר/סרגל שהמארז פתוח לראות בדיוק מה המרווח שמה, כמו כן אין צורך במאוורר בצידי המארז אם המארז בעל סירקולציה טובה (במקרה שלך פשוט קח מאוורר מהגג אל קידמת המארז ואתה מסודר מהבחינה הזו).

לגבי הקירורים יש לך את MUGEN 4 המצויין שלא עולה על גובה של 158מ"מ ונכנס בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה.

עכשיו, לגבי המדידה. אין בבעלותי כרגע את המארז אז אני לא יכול לבדוק בעצמי, הייתי עושה את זה אם הייתה לי אפשרות

כנ"ל לגבי הסירקולציה במארז, אני לא יודע איך היא.

אבל בתכלס יש 6 מקומות למאווררים: 2 מקדימה, אחד בצד שמכניסים אוויר.

2 למעלה ואחד מאחורה שמוציאים אוויר.

(הספק מכניס אוויר ומוציא במעגל משלו אז הוא לא נחשב)

אני רוצה לעשות כניסה ויציאה אחידה של אוויר - לאכלס את 6 הסלוטים של המארז.

אבל אכן הMugen 4 בגובה 156.5 מילימטר אז אין סיבה לדאגה :)

תודה רבה על ההצעה!

פורסם

Ninja 4 החדש מסתמן כפיתרון המשתלם ביותר שכן מראה ביצועים עדיפים על פני Mugen 4 וכמעט משתווה לנוקטואה NH-D15 והוא בגובה 155 מ''מ.

אפשר להשיג אותו ב 197 שקלים.

http://www.nikktech.com/main/articles/pc-hardware/cpu-cooling/cpu-air-coolers/5558-scythe-ninja-4-cpu-cooler-review?showall=&start=5

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מחזק, אחד הקירורים הטובים ביותר שיצא לי לראות לאחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים