פורסם 2004 באפריל 421 שנים יש אל פסק נכון?אבל מה הוא עושה בידיוק?אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מוציא עליו הרבה..אני לא מעונין שבגלל הפסקת חשמל קטנה או קפיצת מתח חלקים ישרפו ליאני לוקח ספק יחסית איכותי של HEC ואני חושב שזה מספיק מבחינת ספקמה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים לקנות אל פסק איכותי זה בעיקרון בטריה גדולה שמספקת חשמל למחשב גם כשאין חשמל או כשיש נפילות מתח למידע על אל פסק מומלץ (באנגלית UPS) תריץ פה בפורום היו על זה כבר המון דיונים
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר אני רוצה לדעת בכלל מה זה עושה!!ואם זה בכלל נחוץ ליקראתי כימעט כל מה שעלה בחיפוש ולא קיבלתי תשובהולא קיבלתי תשובה...הבנתי שזה כמו מצבר שברגע שאין חשמל זה נותן חשמלאבל זה מגן על המחשב?אם אין את זה יש מצב שחלקים נהרסים?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים זה דואג שהמחשב יקבל תמיד 220V ב-50Hz לא משנה איזה תקלה יש ברשת החשמל בבית.זה טוב למקרה של הפסקות חשמל, המחשב ממשיך לפעול כמה דקות בלי בעיה ואפשר לכבות אותו מסודר. בנוסף זה טוב לנפילות מתח בהם האורות בבית מהבהבים לשניה והמחשב עושה ריסט.זה מגן על הספק של המחשב (ולכן על כל המחשב) ממתחים לא תקינים ברשת החשמל כתוצאה מתקלה של חברת החשמל שגורמת למתח להיות לא תקין.זה לא הורס שום דבר כל עוד זה תקין, אל פסק שמתקלקל יכול לשרוף ספק של מחשב (ואיתו את כל המחשב). כל עוד זה תקין זה מגן על המחשב.אם זה נחוץ לך תחליט לבד, המחיר של אלפסק טוב מתחיל מ-600 שקל.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים תלוי מה ההספק שלו ומה בדיוק מחובר אליו.אל פסק 1000VA שעולה בסביבות 1000 ש"ח יכול להחזיק את כל המחשב בערך 30-40 דקות.מומלץ להריץ חיפוש בפורום ע"מ לקבל מידע נוסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.