פורסם 2015 באוקטובר 610 שנים אתמול הכנסתי את המחשב למצב שינה , לא הדלקתי אותו עד השעה 8 בערב(היום) הערתי אותו ממצב שינה , ישר היה מסך של קריסה (משהו של המחשב הניייד)הוא הופעל מחדש אוטומטית , ואז היתה לי הודעת שגיאה שהיתה קשורה לפתקים הנדבקים ,לחצתי אישור/ביטול (לא זוכר במדוייק) וכל הפתקים הנדבקים נעלמו ..נכנסתי למחשב-פתקים ולחצתי על הפתקים ונפתחו לי 4 פתקים מתוך 5דווקא החמישי שהיה עמוס במלל והכי חשוב בשבילי , נעלם .אני רוצה לשחזר אותו :נסתי לעשות כמו שכתוב כאן :https://social.technet.microsoft.com/Forums/he-IL/d61b7c02-d688-4969-9048-caddfdabd491/-?forum=windowshomeusersheולא יודע סמנתי את כל הטקסט (כולו סוג של מספרים וג'בריש באנגלית) בחרתי בscript עברית וזה לא עשה כלום.תודה
פורסם 2015 באוקטובר 610 שנים תעתיק את התוכן ל notepad, אם הוא אומר "חלק מהתוכן ילך לאיבוד" כשאתה מנסה לשמור, תשמור ב unicodeתוסיף לפני הטקסט <html>תשנה את הסיומת ל .html, פתח בדפדפן אינטרנט כלשהוא, ותנסה לשחק דרכו אם ה encoding - תנסה unicode utf8 utf16 windows1255 iso8859-8 iso8859-8-i
פורסם 2015 באוקטובר 1210 שנים מחבר תודה רבה לאש , הבחור שהגיב לי , הוא בנתיים עוזר לי בפרטי בעניין אך אשמח לשמוע עוד הצעות אם יש לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.